- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Vízpart, vakáció és hardverek
- SSD kibeszélő
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
- Epson nyomtatók
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz
Diokhan #14390 üzenetére
Tehát van wifi, csatlakozik is rá de mivel szerinte gyenge a jel, ezért nem használja hanem a mobilnetet. Kikapcsolom a wifit, ujra bekapcsolom, és akkor csatlakozik és a jelerősséggel sincs semmi baja, és működik ahogy kell. De sokszor azt írja gyenge a jel, wifi ki-be és akkor meg megfelelő a jel. Eddig ezt nem csinálta...
Azt írod térerő probléma, de mint irtam átrakom repülő módba, majd újra csatlakozik és akkor meg full sávon van a 4G. Ha nem lenne térerő akkor nem tudna full sávon felcsatlakozni, ezért sem értem.
-
gjoco1
addikt
válasz
Diokhan #13990 üzenetére
Igen , az úgy van , ahogy $atirka íja . Sőt Nekem 24 óra tejes kiszáradást mondtak . Párolgott is a zselé rendesen egy napig alóla.Be is tartottam , de így is nagyon rövid volt az élete . És igen , marha drága volt . Ha jól emlékszem a kettő ( elől - hátul ) huszon ezer volt . Rablás fényes nappal . De legalább tartós lenne . De neeeeem .
-
gjoco1
addikt
válasz
Diokhan #13873 üzenetére
Igen , egy pár napja érezhetően Titanic - ozik . Gondoltam rá , hogy ha akku , akkor nem ennyire hirtelen jön elő . Jó , mondjuk lassan az is esélyes . Szeptemberben lesz 3 éves . Viszont nincs , nem is volt " nyúzva " .
, erre gondoltam Én is . Rengeteg telefonom volt , de S3 óta nem csináltam és nem is volt meg ennyi ideig azóta egy sem . . Picit félős Nálam a művelet .
De muszáj lesz .
Jut eszembe . . . Kell bedugni valamit ? Mintha ez rémlene korábbról . . . .
-
válasz
Diokhan #13850 üzenetére
Picit nehezebb, az biztos. A kijelzője máshogy van kalibrálva, kontrasztosabb, még természetes színbeállításokkal is, nehezen szokom meg. A 120 Hz isten ajándéka, sosem váltanék vissza 60-ra. Nem akadozik, nem dadog, nem akad meg az animáció, vajsima.
Kamera az már más kérdés. Más, de nem igazán jobb. Az ultraszéles jobb egyértelműen, a széles (fő) kb egál, de semmiképp sem jobb. Nappal picit részletesebb képet készít, ami akár szoftveres különbségből is adódhat. 108 mpx-be fényképezni semmi értelme, ez is alapból 12-re méretez. Ugye van még az 5x tele, ami csak kiváló fényviszonyok között kapcsol be, amúgy a nagyításhoz a főkamerát használja, ha egy kicsit is borúsabb az idő. 2x vagy 3x tele nincs benne, ezért a portré fotó 2x módja is kamu digitális, elég béna. Ja és ami nekem a legjobban fáj, hogy a Note 10-el ellentétben ez nem tud Adobe Lightroom-ban HDR képet rögzíteni... FAIL. Front kamera sokkal jobb.
Az üzemidő kb egál. Hangszórókat sem nevezném jobbnak. Én a jótállás közeli lejárta miatt hirdetem a 10-est.
Nem láttam egyéb értelmes alternatívát úgy, hogy ne kelljen 100+ ezreket ráfizetni. Ha vásárolhattam volna még egy év garanciát a 10-re, megtartom. Néztem biztosításokat is, de mivel még egyet sem törtem össze, nem fogok havi 8-9 ezreket biztosításra költeni. -
-
-
Tommy-1998
tag
-
válasz
Diokhan #12566 üzenetére
Kecskemétiként a szegedi SES-be intéztem a note-omon a kijelző cserét. Természetesen nem volt kijelző raktáron, de mondtam, hogy szeretném kérni a cserét. Mondták, hogy lerendelik. Majd újabb telefon feléjük kb 1 hét múlva. Meg is jött a kijelző ( persze a hátlap színét is kérdezték korábban). Így elindultam Szegedre... :) Leadtam a telefont a szervizesnek és kb 1 óra múlva kész is volt.
-
axlfsi
veterán
válasz
Diokhan #12414 üzenetére
Nekem a legnagyobb fejfájást a Two-Factor appok jelentik... Ettől van a legnagyobb parám, mert egyszer így majdnem elvesztettem egy accomat. Újra kell ugye "regisztrálni" a különböző alkalmazásokat az 'Authenticator'-ban, de előtte (régebben legalábbis) volt olyan app, ahol ha nem kapcsoltam ki a két lépcsős hitelesítést, nem tudtam másképp belépni...
Én nem költöznék, de két éve nem húztam újra a telefont, megérett már egy reinstall
-
F_Gergely
őstag
válasz
Diokhan #12354 üzenetére
Note4-et közel 5 évig használtam, a vége felé az akksi kezdett döglődni (naponta 2x kellett tölteni) illetve telefonhívásnál elkezdtek panaszkodni a minőségre, de egyébként nem volt gondom vele, jó a memória már érezhetően kevés volt.
Ezért is vettem a Note10+-ból a 12 gigásat, mert ez egy darabig elég lesz illetve az 512 gb belső memória is jól jön. Nálam az akksin múlik meddig bírja majd, szerintem a többi alkatrésszel nem lesz gond.
Egyébként vevő lennék egy Fold szerű cuccra ha van benne ceruza, de nekem a samsung mechanikai megoldása nem jön be, a Motorola sokkal szebben kivitelezte. Ha ezt megoldják majd akkor mindenképp érdekelne egy ilyen cucc, de nem ilyen áron. Már a 380-at is sajnáltam a Note-ra mikor vettem előrendelésben, más ennyiért autót vesz ez meg csak egy ki...ott telefon. Nevetségesen túlárazva. -
válasz
Diokhan #12159 üzenetére
Egyeztessek az amazonnal 😂😂😂😅. Mondjuk pont ezzel kezdtem, de csak azért, hogy refundoljam a tokok árát, persze ők csak a közvetítők voltak, egy USA bolt volt az eladó. Ok meg a Samsung warranty oldalra irányítottak... Amúgy a tokot a haainc gyártja a samsungnak és sehol semmi infó, sem a rokon, sem a Samsung honlapján, hogy a licensz lejár rajta!
By the way köszönöm a segítséget! -
gjoco1
addikt
válasz
Diokhan #12041 üzenetére
Meglehet . . . . .
Azért , mert például Én két külön alkalommal tetettem fel és a a hátlapra sokkal jobban sikerült ( más - más tette fel ) ,mint a kijelzőre . És még a minőség is más . A kijelzőn nem feszül olyan szépen . Ha oldalról belenézek hologramos a fólia a kijelzőn. Akkor gondolkodtam is , hogy visszaviszem , miután kiszáradt , de nem akartam cirkuszolni . Már bánom .
Mindegy , megvan az utód harmad áron és egyszer felteszem . Hátlapon marad , hiszen már megvannak a tokok . Pitaka - gyári bőr .Pitaka majd a hidegebb időben megy fel , mert akkor már nem zsebben hordom . Most a Samu bőrt használom zsebben .
-
gjoco1
addikt
-
gjoco1
addikt
válasz
Diokhan #11716 üzenetére
Van egy haver , mobil sufni és ügyes kezű nagyon. Neki nyomom a kezébe. Szokott örülni a hasonló kéréseimnek.
Valószínű menne a felrakás , de ha már van ilyen ismerős , miért is kockáztatnék ?
Ja , amúgy találtam hasonló fóliát . . . . . Ránézésre [ilyen] , csak Kínai . -
gjoco1
addikt
válasz
Diokhan #11714 üzenetére
Mutatnám az Alis linket , de valamiért nem tölt be.
Három darabos Hydrogél fólia. Egész vastagnak tűnik . Meglátjuk.......Már az árára sem emlékszem , mert még tavasszal rendeltem.Csomagolását sem tudom mutatni , mert natúr Kínai feliratú zacsiban van . Van hozzá egy spatula , amivel rá kell aplikálni.
Ha hajlandó betölteni az Alis link feldobom . -
gjoco1
addikt
válasz
Diokhan #11712 üzenetére
A ClearPlex egy nagy tévedés volt számomra is . Nincs egy éve a telcsin elől-hátul , de szinte cafatokban lóg rajta. És cserében még jó drága is. A kettő 20 ezer volt.
Üvegfóliát nem teszek soha többet edge kijelzőre . Not 8 - ra tettem uv ragasztósat , de nagyon elcsúnyítottam vele szegényt . Ráadásul akadt piszokul a szélein .
Sík felületre jó , de erre nem . Van még 2 Samum és azokon van üveg .
Nem olvastad el figyelmesen az igényeim . . . . .Flip tok nem kell . Csak a hátlapot szeretném védeni jelentősen a karcok miatt .Mint korábban írtam , vagy övtokban , vagy " zseb tokban " hordom a telcsit . Üvegre már megvan a CP utódja , úgy érzem lesz olyan jó , hanem jobb , mint a CP fólia. Még a hátlapra kell . De mindent mérlegelve , hiába húzós az ár , marad a Pitaka.
-
fzboxx
senior tag
válasz
Diokhan #11533 üzenetére
Tökéletesen megértem.
Nekem is ez van, és egy rakat egyéb tok is, de pár óra után mindig vissza térek ehhez.
Számomra ez a TOK.
Szép, a kijelzőt is védi, két kézzel ezt tudom a legbiztonságosabban tartani. (Én)
Egy dolog zavar, hogy autós tartóba szinte lehetetlenség jól rögzíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Házimozi haladó szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Suzuki topik
- Asztalos klub
- Bestbuy játékok
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest