-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zár képernyőn készített jegyzetek.
Azért itt a vak is látja, hogy nagyon el van cseszve az egész. A 3-as verzión tökéletes betuvastagok voltak, de a 4-es verzional a legvékonyabbat alig látni, az eggyel vastagabb pedig már túl vastag! A legalsó próba felirat pedig már vicc kategória
(Note 8-on produkálja ezt, de szerintem most a készülék tök mindegy) -
axlfsi
veterán
Letezik mar 4.x, de ugy latom, mintha visszavontak volna (hivatalosana is majd a OneUI2.5-tel jon).
De egyebkent, csudijolesz! -> [link]Samu Storeban azt olvasni a kommentek kozott, hogy aki a 4.x -re felfrissitett, azoknak sorra problemaik vannak es nem olvassa be a szoftver a regi jegyzeteket - szoval okosan a mokolassal (nagyon kivancsi vagyok mar en is, majdnem leszedtem Sammobilerol, de inkabb kivarom a "legalisat").
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby rádiós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Steam topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged