Hirdetés
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Tkomos box más szolgáltató netjén.
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hobby elektronika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vélemény: de miért kellene eladni az Intelt?
- Nyomtató topik
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
válasz
FLD1987 #14090 üzenetére
Mindig volt iPhone-om, a Note10 mellett is, és tulajdonképpen amikor a Note-tól megváltam azért volt, mert észrevettem, hogy már sokkal kevesebbszer veszem a kezembe, mint az iPhone-t. A tollat az utóbbi fél évben nem vettem ki a helyéről.
iPhone 4S óta mindig volt Apple készülékem, 4s, 5, 5C, 5S, 5SE, 6S, 7plus, ezekből néha több is egymás után, majd 2nd gen SE -Ide furakodott be a Note10, amit nagyon nagyon szerettem, gyakorlatilag az egyetlen androidos készülék, ami meg tudott győzni, és most ez.Akkuja most nyilván, mivel új, jobban bírja, mint a Note és az előző iPhone is, kamera lehet, hogy visszalépés, de nem tudom. Az iPhone-ok szerintem mindig is kiváló képet lőttek, viszont a Note-nál volt néha, hogy többet vártam volna tőle, pl virágok fotózásánál.
Összességében szerintem gyorsaságot tekintve mindenképp előrelépés, és a munkám miatt nagy szükségem van Siri-re és az azzal való vezérlésre.
[ Szerkesztve ]
-
Diokhan
addikt
Sziasztok.
mivel már nem Note10+ készüléket használok, így a topikgazda rangról lemondtam. Ettől függetlenül olvasni fogom néha a topikot és segítek amiben tudok.
További sok jó élményt kívánok mindenkinek a Note-hoz!!! -
Diokhan
addikt
válasz
darkarthur #13887 üzenetére
Avatarod a Disturbed zenekartól van?
-
Diokhan
addikt
válasz
Plazmacucci #13848 üzenetére
Gratulálok! Majd azért írd meg légyszives, hogy milyen különbségeket tapasztalsz
-
Diokhan
addikt
válasz
newman8929 #13761 üzenetére
Jött az, csak valamiért a tiéd nem kapja meg. Gyanítom, hogy vagy valami beállítási anomália vagy pedig korábban valóban mókolva volt a készülék.
Mooka-Miki ott is leehet akkor valami gikkszer, mert elméletileg meg kellene, hogy kapd OTA frissétést, ha van.
-
Diokhan
addikt
válasz
newman8929 #13756 üzenetére
Nem eszik olyan forrón. Szerintem fog az jönni, csak a régió miatt valószínűleg később adják ki rá.
-
Diokhan
addikt
válasz
newman8929 #13750 üzenetére
Biztos, hogy gyári ROM van rajta? Régió stimmel?
-
Diokhan
addikt
válasz
Plazmacucci #13745 üzenetére
Legközelebb próbálj meg kicsit finomabban fogalmazni, ha kérhetem, köszi.
-
Diokhan
addikt
-
Diokhan
addikt
válasz
bbendre #12932 üzenetére
Mivel még nem érkezett meg neki, valósziínüleg erre a kérdésre még nem tud választ adni.
Gordon, gratulálunk, használd egészséggel. Biztosan szokatlan lesz az elején, de mire minden funkciót, ami az S20-ban nem volt benne kinyomkodsz belőle az első két nap, már észre sem fogod venni, hogy mennyire megszoktad
-
Diokhan
addikt
válasz
gthomma #12878 üzenetére
Szerintem olvasd el mégegyszer és értelmezd amit látsz, és rá fogsz jönni, hogy egyáltalán nem irreleváns a tartalom. Bármi további kérdés estén nyugodtan fordulj hozzám vagy Gyuri81 kollégámhoz.
#12879Probert75 - Az összefoglaló célja teljesen más, mint amit a cikk képvisel. Az összefoglalóban olyan dolgok vannak "összefoglalva" (hiszen benne van a nevében is), amik a cikkben nincsenek benne, mégis a telefon használóinak fontos és releváns információk.
[ Szerkesztve ]
-
Diokhan
addikt
válasz
biker12345 #12777 üzenetére
Én meg tudtam szokni, nem idegesít fotózásnál sem. Hátra hajtod teljesen?
-
Diokhan
addikt
válasz
biker12345 #12768 üzenetére
Én sokáig kerestem, nem találtam megfelelőt, clear view tokra bíztam a kijelző védelmét.
-
Diokhan
addikt
válasz
Tommy-1998 #12580 üzenetére
Azért elég sok értelme van annak az íves kijelzőnek, de ettől függetlenül sajnálom, hogy ilyen szerencsétlenül sikerült esnie a telefonnak. Tudod már, hogy hol fogod javíttatni?
-
Diokhan
addikt
válasz
Plazmacucci #12494 üzenetére
140-150 között van az ára.
-
-
Diokhan
addikt
válasz
Aventador91 #12395 üzenetére
Üdv. Nekem nem sikerült találni, clear view tok védi a kijelzőt.
-
Diokhan
addikt
válasz
TTom65 #12370 üzenetére
Végtelenül egyszerű, jól használható, sokkal biztonságosabb, mint a droid, és nagyon kidolgozott ökoszisztémája van. A rendszer gyors, stabil. Nekem a Note10+ előtt SE2020 volt, előtte 7+, előtte SE 1st gen (ebből vagy 4db, mindig a belső tárhelíy miatt újítottam), előtte 5S, 5C, 4S, 3GS, 2G. Jól ismerem a rendszert és néha hiányzik is. A swiftkey és samsung billentyűk pl sehol nincsenek az iOS billentyűzet pontosságához. Siri viszont valamivel fejletlenebb, mint a Google aszisztens, valamint a kamera szoftver sem hagy sok belenyúlást a épkészítésbe. De én szeretem, a 7+-om és egy st gen SE-m mai napig kölcsön van adva. Early 2008 MacBook Pro-m SSD hiányában a fiókban pihen
#12373Plazmacucci: A régi GarageBand-el lehetett csengőhangot csinálni PC nélkül, van róla cikkem logout-on
[ Szerkesztve ]
-
Diokhan
addikt
válasz
F_Gergely #12355 üzenetére
Nem ez az egyetlen telefon, ami túl van árazva, vannak ettől sokkal drágább telefonok, amik fele ennyit nem tudnak.
Note10+-ból nem is tudtál volna nem 12 gigásat venni, mivel mindegyik plus 12 gigával bír, a sima Note10-ben van 8 (A lite jtt ki 6-al és 8-al is).
A Note4-et én is sokáig használtam, amíg meg nem halt benne a Nand, mint minden snapdragon verziós 4 magos Note4-ben. Az akku pont nem volt szempont, hiszen abban még cserélhető, annyit vesz hozzá az ember, amennyit akar.
Nos, fold. Nekem nem jön be a függőlegesen hajlítható telefon, de még a Motorola V3 remake-je is csak azért jön be, mert annak eredetijét nagyon szerettem, sokáig megvolt. De szerintem még nagyon nem tart ott az a technológia, ahol kellene neki ahhoz, hogy megbízható legyen.[ Szerkesztve ]
-
Diokhan
addikt
válasz
gjoco1 #11987 üzenetére
Köszi a tippet, át nézek majd. Tudom miről beszélsz, régebben nekem volt egy HTC HD2 készülékem, arra két naponta tettem új főzött romot, windowst, linuxot, bármit, amit elvitt, nekem az volt a mániám. De már 40 évesen kinőttem belőle
De köszi a tippet, megnézem a topikot.
Kérdésem, hogy a gyári dolgok, pl S-pen funkciók mennyire kompatibilisek ezzel a novával?
-
Diokhan
addikt
válasz
gjoco1 #11982 üzenetére
Én sosem használtam külső launchert, mennyivel ad többet a gyárinál?
Egy apró sztori a mai napról. Bementünk párommal a szoboszlói DM-be, és ott látott egy terméket, ami nagyon tetszett neki, de mivel németül volt rá írva minden, nem tudta el olvasni, hogy mi az. Nekem sem kellett több, elő kaptam a telefont, kamera, Bixby Vision-al le is fordítottam a doboz oldalát azonnal
Nagyon menő cucc
[ Szerkesztve ]
-
Diokhan
addikt
válasz
alasoh #11967 üzenetére
Köszi a választ mindenkinek. Nekem mintha kicsit halk lenne néha, de ezt betudom az én fülem tökéletlenségének. Éppen most jött rá valami szoftver frissítés, amni a töltés algoritmusát javítja.
Satírka jó, amit mondasz, csak nem értem mi értelme van. Egyszerre úgyis csak egy dolgot hallgatsz a fülesen nem? Vagy mondjuk céges és magán telefont egyszerre akarsz rá csatlakoztatni, hogy képes legyél mindkét telefonon hívást fogadni fülesen? -
Diokhan
addikt
Srácok használ valaki Samsung galaxy buds+-t?
-
Diokhan
addikt
válasz
sanyijedi #11844 üzenetére
15-ben a note5, de valóban, az S6 edge+ miatt nem forgalmazták Európában, de ettől függetlenül jelent meg 15-ben note, 16-ban pedig a Note7 jött, tehát mindkét évben jött Note. Most tekintsünk el attól, hogy az akku problémák miatt vissza hívták az összeset. Mondjuk egy FE-t szivesen tartanék otthon a vitrinben...
-
Diokhan
addikt
-
Diokhan
addikt
Más téma. Okos órát tervezek venni a Note10+ mellé, ötleteket várok, ki mit használ, kinek mi jött be ?! Keret nagyjából 20-30 között.
-
Diokhan
addikt
válasz
gjoco1 #11710 üzenetére
A clearPlex-ről nekem csak rossz tapasztalatom van. Párom Velvetjén kb másfél hónapig bírta, és leesett róla egyben. Én is sokalltam a clearview tokért a 15 matyit edigitalnál, de már nem gondolkodnék rajta egy percet sem, mert nagyon szép, elegáns és praktikus tok. Üvegfóliát pedig mivel egyáltalán nem lehet normálisat kapni erre (sem a Velvetre), így mindenképpen javaslom, hogy flip tokot is fontolóra vedd. Bár most megnéztem ezt az általad említett Pitaka tokot, nagyon szép, de sajnos elölről nem védi a telefont.
-
Diokhan
addikt
Nos az edigital-tol sikerült rendelni clear view tokot. Nagyon szép, és elsőre nagyon tetszik, remélem később is elégedett leszek vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Házon belül technológiai szempontból jelentős előrelépés a Note10 széria, csak pont nehéz marketing szempontból kommunikálni. De nyilván senki nem gondolja komolyan, hogy az AR-firka kerül ennyibe.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Direct One (műholdas és online TV)
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Tkomos box más szolgáltató netjén.
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hobby elektronika
- További aktív témák...