- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- SSD kibeszélő
- Micro Four Thirds
- Végre módosított a shader fordításon a Monster Hunter Wilds
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
._.Dante._.
tag
Én biztosan nem kövezlek meg miatta. Én is imádom a Note 8 fényképezőjét, a haverok nem áldoznak ennyit egy telefonra, ezért minden alkalommal az enyémmel kell fotózni, és elküldeni mindenkinek. Bízok benne, hogy itt mindenki hülyeségeket ír az ergya fotókról (bár igen kicsi a valószínűsége), mert baromira tetszik a 10+ mérete, és a formája is. Erre a telefonra azt mondtam, hogy ez kifejezetten nekem készült. Szerelem első látásra. Még maradt időm a gondolkodásra, és a hozzászólások olvasására, mert ma közölték velem, hogy ugyan érkezik 512-es tárhellyel, de csak fehér színben. Fekete nincs egy darab sem a beszállítónál, várjak türelmesen...
-
F_Gergely
őstag
Nalam az a baj, h9gy nincs mire valtani, note4 4 eves, arrol valtottam. Note9 note8 akkor se tetszett mikor bejott, ezert nem vettem.
Nekem csak a kameraval van bajom, massal nincs, de eleg undorito es gusztustalan, hogy 400 ezer forintert olyan kamera van, aminel meg a note4 is szebb kepeket csinal. Viszont a ceruza kell, igy mas alternativam nincs, kenytelen vagyok benyelni. Viszont ez volt az utolso hogy elorendelessel vettem telefont, mert mindenhol csak a szepet es jot irtak, arrol meg egy hatalmas kuss volt, hogy a kamera milyen. Jo lenne hinni, hogy javitjak majd de ahogy itt is irtak tobbet ugyan ilyen fos az s10 is, ha ott nem javitottak itt se fogjak ebben egyet ertek. Sajnalom mert kibaxott nagy lehuzas a samu reszerol, ahogy az is, hogy semmi ajandek tartozek nem volt az elorendelt telefonokhoz. -
Én sajnos eladtam a note 8at, de a kamera miatt nekem is eszembe jutott, hogy megy a note 10+. Most van itthon két használhatatlan kamerás mobilunk egy s10 és egy note 10+. Kicsit bánom, hogy nem lestem meg korábban a nejem gyatra s10 képeit. És nincs bennem hiú ábránd, ha ott sem javították a mai napig, itt sem fogják. A note 8 1.7 apertúrás tele kamerája leveri ezt a 2.4/1.5 váltakozó apertúrás szart. Ha tökéletes a fény, jó a kép, ha mar kicsit sötétebb van 2.4en meghal a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest