- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED monitor topik
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Acer notebook topic
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pioneer
őstag
válasz
._.Dante._. #4921 üzenetére
Hogy sikerült ingyen megjavíttatni a törött kijelzőt és az alaplapot? Ezt részletesebben is kifejthetnéd (akár privátban is), köszi!
-
válasz
._.Dante._. #1281 üzenetére
Nem elég a 256-os,amibe aztán teszel pl. egy 512-es kártyát?
-
Sanraith
aktív tag
válasz
._.Dante._. #1270 üzenetére
"a 10-nek állítólag kaka a kamerája"
Én kifejezetten elégedett vagyok vele, bár S7 Edge-ről váltottam, és kamera szakértő sem vagyok. Kicsit túlzásnak érzem azt, ami itt a kameráról megy.
A tesztben említett sebesség problémákat sem észleltem két hét alatt, és ehhez nem kellett babrálni sem a launchert, sem az animációkat. -
válasz
._.Dante._. #1270 üzenetére
Azért azt ne feledjük,hogy a kamerában ott a potenciál, csak majd csiszolni kell rajta szoftveresen. Note 9-el is ez volt, kellett pár update, mire baromi jó telefon lett.
-
simii
tag
válasz
._.Dante._. #1258 üzenetére
Én is Note 8-at használtam, előtte S7edge, és megbántam hogy 2 évig éjszaka töltöttem őket.. Tapasztalatból írtam, (nem valami ostoba cikkből
)
Már előre érzem hogy megköveztek a következők miatt, de akkor is ez a helyzet:
Döntöttem, holnap viszem vissza a Note10+ -t, egyszerűen elfogadhatatlan, hogy ennyi pénzért a Note 8 (és 9) szebb és élesebb képeket csinál bizonyos esetekben. (ezt nem a telefon képernyőjéről visszanézve mondom, hanem PC-re átmásolva a képeket) Ez a tele lencse egyértelműen gyengébb mint a Note 8/9-nél, homályos néhol, elmossa a színeket, fakóbb is a kép (persze ez ízlés kérdése). Bár a HDR odaver a háttérben, értem a lényeget, a kép mégis rosszabb összességében az alanyról/tárgyról.
Sajnos még..:
- Kijelző is rosszabb egy Note 8 mellett. Valahogy ez a panel gyengébb, fakóbb.
(lehet azt mondani hogy túlszaturált a Note 8 kijelzője, mégis jobb nézni)
- Ujjlenyomat olvasó kritikán aluli, már többször beszkenneltem az ujjaim, mégsem tudom olyan gyorsan feloldani mint a régi Note 8-amat, idegesítő. P30 az etalon szerintem ebbenAmi viszont PRO:
- Töltés gyorsasága
- Iszonyat gyors működés (Nova Launcher)
- Arcfelismerés profi
- Az UlraWide kamera kiváló
- Éjszakai mód kiváló
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- LEGO klub
- Diablo IV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Classic / Xbox 360
- További aktív témák...
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged