Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
brian1987
tag
Szia.
A gyári S-pen nem értem hogy miért is kellene párosítani, mikor a novemberi frissítésig tökéletesen működött.
Próbáltam párosítani de semmi ( nem látja BT-n ) , nem érzékeli ha kiveszem vagy vissza teszem.
Folyamatosan aktívnak érzi, tölti a ceruzát mert még november óta nem merült le.
igazából semmit nem enged csinálni vele, egy sima jegyzetet nem enged írni, csak a radír funkció aktív ha közel viszem a képernyőhöz, kicsit vávolabbról beadja ha nyomom rajta a kis gombot.
Lehet a ceruza rossz???
Fúrcsálom hogy a novemberi frissítést követően csinálja ezt.... amint le frissítetem és újra indult azzonal ( 2 perc ) kjérdezte hogy meg van -e még?. -
Imi1981
veterán
Bár még nem próbáltam azt a clearplex-et de szerintem nem éri meg. Tízszer olcsóbban kapsz jobb fajta hydrogel fóliát és szerintem ugyan olyan minőségű és nagyon hasonló anyagú . Sőt ami most nekem van még nem is karcolódik eddig és könnyű felrakni . Jól letapad a lekerekített kijelző szélre is. 6000 ft-ért fólia drága, ennyiért jó minőségű uv ragasztós üvegfólia inkább az a véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- BestBuy topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Videó stream letöltése
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bluetooth hangszórók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Suzuki topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Eladó egy bontatlan Google Pixel 10 128GB Obsidian (fekete) okostelefon, ajándék eredeti tokkal
- IPhone 17 Pro max 256GB ÚJ gyári független 3 év jótállás
- iPhone 15 Pro 256GB gyári független megkímélt 3 hónap jótállás
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- iPhone 14 Pro Max 256GB - kártyafüggetlen - AppleCare+
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest