Hirdetés
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Léghűtés topik
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
Hmm.. érdekes... Akkor lehet, hogy bekrepált az olvasó... bár akkor egyszer sem olvasná be. Nem volt még bekapcsológombos olvasóval dolgom... elég ha csak hozzáérsz, vagy jobb ha benyomod a gombot? A második verzióval nem működik jobban?
Ja, most nézem a tesztben... " a feloldás pedig gyors és megbízható, a billentyűt lenyomni sem kell."
Hát akkor tényleg nem tudom... volt mostanában szoftverfrissítés? Lehet, hogy elcsesztek benne valamit szoftveresen...
Vagy pedig kénytelen leszel garanciáztatni... Mondjuk most, ünnepek előtt nem tenném a helyedben inkább várnék január közepéig, már ha nem annyira életbevágó az az ujjlenyomatolvasó... -
tony7
tag
Nem szoktam használni semmi féle zárást a telefonnál. De most ki próbáltam az újjlenyomat feloldás ,hogy működik. 10 ből 10 alkalommal tökéletesen működött a feloldás nálam.
Nekem a TV GO alkalmazás nem működik a telefonon. Állítólag sok a6 és a7 telefonon nem működik. Nektek mi a tapasztalatotok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest