Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
Hmm.. érdekes... Akkor lehet, hogy bekrepált az olvasó... bár akkor egyszer sem olvasná be. Nem volt még bekapcsológombos olvasóval dolgom... elég ha csak hozzáérsz, vagy jobb ha benyomod a gombot? A második verzióval nem működik jobban?
Ja, most nézem a tesztben... " a feloldás pedig gyors és megbízható, a billentyűt lenyomni sem kell."
Hát akkor tényleg nem tudom... volt mostanában szoftverfrissítés? Lehet, hogy elcsesztek benne valamit szoftveresen...
Vagy pedig kénytelen leszel garanciáztatni... Mondjuk most, ünnepek előtt nem tenném a helyedben inkább várnék január közepéig, már ha nem annyira életbevágó az az ujjlenyomatolvasó... -
tony7
tag
Nem szoktam használni semmi féle zárást a telefonnál. De most ki próbáltam az újjlenyomat feloldás ,hogy működik. 10 ből 10 alkalommal tökéletesen működött a feloldás nálam.
Nekem a TV GO alkalmazás nem működik a telefonon. Állítólag sok a6 és a7 telefonon nem működik. Nektek mi a tapasztalatotok?
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 12 (512 GB/16 GB RAM)
- Galaxy S25FE 256Gb - pár napot használt, 3 év garancia
- iPhone 16 128GB fekete 1 hónapos! Makulátlan! KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 szeptember 4-ig Apple garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Dell PA12 43NY4 65W utángyártott töltő
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest