Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igen. Természetesen csoda nem történt, de szerintem jobb lett a képalkotás. Időm még nem igazán volt tesztelni, de időnként egy-egy képet bedobok ide, hogy más is lássa mire lehet számítani.
Annyi biztos, hogy az impresszionista képalkotás a részletekben már nagyon ritkán köszön vissza. Továbbra is Samsung módjára élsimít (ami a kamera komponensek, szenzor miatt változó egy-egy modellnél), de sokkal jobban. Szerintem a képek összhatása is előnyére változott.
Azért ilyen borult időben nekem sokkal borzalmasabb képeket csinált előző ROM -on. Leginkább pacáktól ecsetkezelést idéző képalkotástól hemzsegtek a fotók.
Az AI is jobb lett. Jobb, élethűbb színeket "csinál" és jobban eltalálja a témát/jelenetet.
Azt is hozzáteszem, hogy maximális felbontáson készültek a képek. Annak ellenére, hogy szerintem 12 MP -en jobbat lehet csinálni. Viszont nem releváns, mert a legtöbben úgyis maximumon fogják használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Kuponkunyeráló
- Arc Raiders
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő