Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Vezetékes FEJhallgatók
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- Gaming notebook topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
pocokfej #550 üzenetére
Én magyar Voda szoftverest hagytam ott az oroszért. Tehát VDH/VDH/VDH volt.
Mivel más CSC kód, ezért FR -rel megy az áttérés. Úgy kell csinálni. Meg szerintem amúgy sem rossz dolog az FR főverzió váltásnál. A ruszki ROM pedig SER kódos.
Viszont...ma megérkezett a spanyoloknak is a Pite. Tehát PHE kóddal. Valószínű az szoftverben közelebb áll hozzánk, de nem hiszem, hogy lenne valódi különbség. A build date szintén március 5. szóval sanszos február 1. annál is a security patch. Ami azt jelenti, hogy hozzánk másik fog jönni. Mivel már van XEH kódra március 1. is.
Később egyébként leírom a ROM áttérés menetét. Odin kell hozzá, meg letöltött ROM -ok.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 8 Rose gold
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- GIGABYTE AORUS P850W 850W ATX 2.31 tápegység(még garis 2024.04.16 12+24 gari van rá)
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm Bluetooth / 1 hónap garancia / zöld / szép állapot
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest