Hirdetés
-
PROHARDVER!
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
djalmasi
üzenetére
Persze, én is ezt szoktam ilyenkor csinálni, csak úgy jobban nyom az alakja miatt, vagy teszek valamit a telefon és a bőröm közé, de most tényleg egyik napról a másikra csinálta: tegnap még más baja volt, pedig akkor is a zsebemben volt és akkor is meleg volt, ma meg kezdte az új hülyeséget.

-
-
-
DrKapocs
őstag
válasz
djalmasi
üzenetére
Szerintem erre egyébként teljesen felesleges bármilyen rutin. Én a Google pay-t állítottam be alapértelmezett fizetési módnak. Az üzletben vagy még a boltba térés előtt bekapcsolom az NFC-t. Feloldom a kasszánál és odatartom a terminálhoz. A készülék pedig rendezi a többit. Nem kell megnyitni a wallet appot. Miért kellene ehhez rutin.
Ha ragaszkodsz a rutinhoz, akkor Macrodroidban megoldható könnyedén.
-
gerner1
nagyúr
válasz
djalmasi
üzenetére
"Halihó, ez a biztonsági frissítés ütemezés hogy szokott működni? csak azért érdeklődöm mert nálam továbbra is a Decemberi van."
- Régiókódonként eltérő időpontban érkezik, ugyan az az OXM.Mivel, Te még decemberin vagy, ebből az már biztos, hogy nem XEH a régiókódod. Talán, Te is TMH -n (vagy másikon) vagy .
Kis, türelem .. - szerintem napok kérdése, és érkezni fog. A tesó (A52 5G) készüléknél is bő 1 hete kezdték el osztani TMH -ra is (azóta Frija -val is tölthető..) , de van, akinek még ott sem került kiosztásra...
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Apex Legends (PC, PS4, Xbox One)
- BestBuy topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Lexus, Toyota topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Háztartási gépek
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- Byintek Love U14 Projektor
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Firmware letöltése
, mi lehet a probléma? 

Dr Bubo