Hirdetés
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci112233
addikt
válasz
Mercutio_ #15475 üzenetére
Na nekem ilyen szinten nem volt gond a 10-nél, de kíváncsi voltam mert pár napja már 11 van a gépemen (Igaz a másodlagos gépen már hónapok óta, de ott nem próbáltam.) és ott is gond nélkül látja a PC amint feloldom a telefont.
De egy próbát megérhet hogy amit írtál azt lelövöd és csak akkor választod mikor csatlakoztatod a telefont. Nem kizárt hogy az is bekavar neki.
Én magam így a leírásod alapján meg se találom a telefonba ezt a dolgot. -
Marci112233
addikt
válasz
Mercutio_ #15473 üzenetére
Akkor a második kérdésem. Amikor összekötöd a PC-vel ugye egyből jeleznie kell hogy a töltés elindult. Ezután feloldva a telefont engedélyezted a fájlok átvitele? Mert nálam volt hogy az magától gondolt egyet és csak a telefon töltése volt beállítva, és akkor valóban nem látja a PC.
-
PirosHello
senior tag
válasz
Mercutio_ #14782 üzenetére
Pár szóban
:
- még nincs egy hete nálam, de már most tudja az A52s újkori üzemidejét. 2 évesen az A52s akkuja kicsit elfáradt, 1-1,5 napot bírt már csak ki folyamatos WIFI és BL kapcsolattal, 2 SIM-el (valamint éjszaka is be volt kapcsolva (ébresztés)). Az autóm QI töltős, így ott is tudom egyszerűen tölteni.
- Szebb képeket lő, sokkal pörgősebb a rendszer, az AI-t is használom (bekarikázással keresés, illetve képek AI szerkesztése)
- kisebb, nekem pedig lényeges volt, hogy jobban elférjen a zsebemben (az A52s kilógott a zsebemből).
- Még 2 főverziót és 3 év biztonsági frissítést fog kapni. No meg ez érzetre is prémium teló.
Nagyjából ennyi pár sorban. -
DrKapocs
őstag
válasz
Mercutio_ #14584 üzenetére
Igen, próbáltam. Feltettem újra az appot (viszont nem jót adtam meg, mert ez volt) és most is vissza tudok állítani párat. Egy része valóban ikon, de a bélyegkép maga látszik, illetve az Android/.Trash mappából állít vissza még. Az érdekes az, hogy az összes kuka üres, minden appban, külön a galéria app kuka is.
-
válasz
Mercutio_ #14370 üzenetére
Az egészen biztos, hogy a Samsung telefonok nem ébresztenek kikapcsolt állapotban, tehát én is kijelző hibára gyanakodnék első körben. De az eset körülményei nem pont erre utalnak. De az majdnem biztos, hogy hardver eredetű a hiba, így vagy szervíz, vagy szelektív gyűjtő.
-
gerner1
nagyúr
-
bul07
nagyúr
válasz
Mercutio_ #13484 üzenetére
Hát igen
Bár és Samsung telefon esetén is elvagyok fél egy éves frissítés kihagyással, most én a 2023-12-21 napján elérhető verzióba vagyok azóta nem volt nálam frissítés, és nem is érzem hogy kellene2023-12-21 én android 13 és UI 5.0-ról frissítettem, teljesen kihagytam a UI 5.1-et
-
bul07
nagyúr
válasz
Mercutio_ #13384 üzenetére
Hát ahogy most visszakerestem majd egy éve volt hogy egy frissítés után nem működött és az oldalukról kellet akkor letölteni
És amúgy nekem néha feljön egy piros sáv az oldalukon ami erre dob
[link]
Ha jól értem akinek nem megy a rögzítés a Cube ACR-vel az telepítse a Cube ACR Helper végezze el a beállításokat és fog menni(#13388) crok
Nem ér megelőzni
-
válasz
Mercutio_ #13110 üzenetére
Na ezt meg én nem szoktam tapasztalni.
Szerintem valami köze lehet ahhoz, hogy én semmit nem hagyok "csak úgy" a háttérben futni. Ez a 14 valahogy máshogy bánik a memóriával/máshogy energiatakarékos, emiatt van szerintem az is, amikor valakinek a kijelző feloldása után "dadog" a rendszer. -
Predatorr
őstag
válasz
Mercutio_ #13110 üzenetére
Nálam az elsővel indultak a bt problémák, de legalább a gyorskamera giro érzéketlenségét sem javítják ki soha.
Akadozás is előfordult, de ilyen mp-ekre befagyás nem. Hiába, lassan 3 éves a cucc, és jön az A55...
S8-nál hasonlóképpen jöttek a bugok 2 és fél év után, ezért röhögök a 4-5 éves terméktámogatásokon.
-
Predatorr
őstag
válasz
Mercutio_ #12549 üzenetére
Volt Xiaomi-m, de az a pár apróság nem volt olyan bosszantó mint amikor a felvételeid 95%-a rossz kameraállással készül, aztán forgathatod 1Sével vissza.
GRG:
Ha senki nem venne szart, csak jó készülékek lennénék a piacon, de ugye mindenkinek jó a szemét, mert rászoktatták a népet konzumer elektronikai téren.
Kellene egy NEBIH, egy Nemzeti Elektronikai Biztonsági Hatóság, aztán a legkisebb hibáért durván büntetni.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Mercutio_ #11907 üzenetére
1. Több lehetőség is akadhat, plö : ... - lehet, nincs telepítve/nem települt a Samsung A. USB driver, vagy a telón van ⇒csak töltésre konfigolva.
2. Alapesetben, mindent a ' Download ' -mappába ment . Kivéve, ha a kérdéses (eddig ismeretlen) APP, azt, máshová helyezi default -ként, vagy a user-config szerint...
-
gerner1
nagyúr
válasz
Mercutio_ #11844 üzenetére
1. Lehet. Olyankor, pár másodpercig aktív egy kis ikonsor alul, és azon az elsőt érintve: 1-képernyőnyit tovább görgőzve rögzít (aut.), majd ismételni kell, ha tovább akarom folytatni.
3. Szerintem nem.
4. Szerintem, az OS, alapból, erre nem ad opciót. 3rd-party megoldássokkal van lehetőség, plö: másik Launcher használatával...
-
DrKapocs
őstag
válasz
Mercutio_ #11193 üzenetére
Csak ajánlani tudom, csináld meg. Én XID-t tettem fel mindkét A52s-emre. Minden ugyanúgy működik, csak van hívásrögzítőd. Az ACR app is működött, de nekem az mindig útban volt, bárhová is tettem. Ha pedig csak az értesítő sávon volt, akkor tuti, hogy vezetés közben kellett volna lebogarászni az értesítő sávról hívás közben. Egy szó mint száz, ha fontos és használnád a hívásrögzítőt, akkor csináld meg. Nekem megérte rászánni az időt.
-
gerner1
nagyúr
-
DrKapocs
őstag
válasz
Mercutio_ #11103 üzenetére
Azért ez nem egy reprezentatív minta. Az a nagyon sok ember, aki elégedett, az nem írja le, hogy minden rendben van. Nekem csak egy újraindítás kellett (pár hete már biztosan nem volt előtte restart). Nálam minden flott és stabil (mondjuk frissítve nem volt a OneUI 4.1 óta).
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz
Mercutio_ #10738 üzenetére
Kb. 4 mm-rel lesz szélesebb, meg magasabb, és talán 2 mm-rel vastagabb.
A vastagságát csak az elöl-hátul tökéletesen felfekvő üveglapok növelik meg - lehet, hogy nincs 2 mm sem.
Oldalt pedig az alukeret vastagsága, ami talán 2 mm lehet.
Sajnos itt nincs tolómérőm, hogy pontosabb értékeket tudjak mondani, és fényképet is csak úgy tudtam csinálni, hogy levettem a telefonról...
Ha pontosabb mérés kell, azt csak este tudom megejteni. -
Breki
veterán
válasz
Mercutio_ #10728 üzenetére
Szia
A tükrözés miért ugrott?
[link]
Szerintem fotózni főleg éjszaka jól beállított gcammal érdemes-
[link]
nekem is Xiaomim volt korábban arra a helybéli mobilosnál rakattam főliát, úgy hogy ő vágta méretre, ez öt évig hibátlanul bírta, így ennél a telefonnál is oda vittem ez a lehetőség már nem volt, de vettem ott egy főlíát amit ajánlott és ingyen felrakta. Eddig ez is teljesen jónak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One UI a Samsung hűtőn is, hétéves frissítési ígérettel
- PlayStation 5
- bambano: Bambanő háza tája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3378, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3365, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 6 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest