- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
Mercutio_ #15324 üzenetére
Még egy tipp, másik USB port? Nem USB HUB-ra teszed?
USB HUB-on nekem sem mindig működik, attól függ melyik HUB.
Ha semmi nem segít, próbáld másik gépre csatlakoztatni.
USB adatkapcsolatnál az USB HUB-ok, meg a ház előlapján lévő USB portok nem mindig jók, főleg régebbi gépeknél gyenge az előlapi kivezetés.
Alaplapi USB csatit próbálj, meg nézd meg a teló csatlakozóját, nem-e ment bele valami kosz, ami miatt nem tökéletes az érintkezés. Esetleg míg rajta van a gépen, mozgasd meg finoman a kábelt a telefonnál, hátha reagál.
Én ezeket próbálnám. -
gerner1
nagyúr
válasz
Mercutio_ #15316 üzenetére
"Sziasztok, pár napja hiába dugom PC-re a telót az nem érzékeli új meghajtóként
Több kábellel is próbáltam, alaplapi AMD drivert is frissítettem."
- Nem tapasztaltam ilyesmit, nálunk rendben. Bár , full intel konfig ..."Jól látom, hogy alig találni (vagy csak viszonylag drágán a mostani modellekhez képest) sima tokot és üvegfóliát?"
- Szerintem igen. -
crok
nagyúr
válasz
Mercutio_ #15316 üzenetére
Eszközkezelőben látszik egy felkiáltójeles ésvagy MTP eszköz?
Nem-e csak a híres-hírhedt Win8..10..11 MTP probléma csapott le.. -
Zoli bácsi
őstag
válasz
Mercutio_ #15309 üzenetére
Ha engem kérdezel.....
2 napja töltöttem, de ma megkínoztam az aksit, pipacsmező mellett megálltam, vagy 20 fotó készült. Még 14 nap van hátra szerinte. Ez nagyjából igaz.
Amikor Prohardverre regisztráltam, (2003 azt hiszem) poén volt a nick nevem, mert amit akartam, foglalt volt. Sajnos már 60 fele tekerve, ősz fejjel, ifjabb kollégáktól élőben megkapom a titulust..Ez úgy jön ide, hogy én nem nyomom egész nap, napokig rá sem nézek sokszor. Nem telefonálgatok, csak ha fontos, engem is akkor hív a család. Így szoktuk meg, akkor szocializálódtam, mikor vezetékes telefon is kiváltság volt. Ezt szoktam meg, eszem ágában sincs felhívni az asszonyt hogy van, valami fontos kérdés felmerül, ha telefonálunk. Feltöltőkártyáról nem megy el egy hónapban 500ft szerintem.
Néha használok mobilnetet, néha fotózgatok, de valahova leteszem energiatakarékos módban, előfordul hogy napokig ott van, hozzá sincs nyúlva. Asszony udvarról hozta be minap, napokig ott volt.
Nem szivatás, nekem így tényleg kb. két hétig megy.Röhögöm, kollégák jönnek melóba, keresik a töltőt. Na jó, le se teszik, nyomják egész nap.
Nem vettem észre én változást, bár ma mérges voltam, hogy lassú a fotózás. Aztán rájöttem hogy user error, bekapcsolva maradt a vaku, végigvillogattam a pipacsmezőt. Nem rossz képeket lő amúgy szerintem. Répcelak-Dénesfa közti rét 2 órával ezelőtt. Ha belefér, megmutatom.Google fotókkal kis szaturáció és kontraszt rátéve, de nem sok változás van az automatán kiköpött jpg-hez képest. Ez a sok piros megbolondítja sokszor az automatikát, a zöldek néha nagyon fakók, szinte szürkések.
-
PirosHello
senior tag
válasz
Mercutio_ #14782 üzenetére
Pár szóban
:
- még nincs egy hete nálam, de már most tudja az A52s újkori üzemidejét. 2 évesen az A52s akkuja kicsit elfáradt, 1-1,5 napot bírt már csak ki folyamatos WIFI és BL kapcsolattal, 2 SIM-el (valamint éjszaka is be volt kapcsolva (ébresztés)). Az autóm QI töltős, így ott is tudom egyszerűen tölteni.
- Szebb képeket lő, sokkal pörgősebb a rendszer, az AI-t is használom (bekarikázással keresés, illetve képek AI szerkesztése)
- kisebb, nekem pedig lényeges volt, hogy jobban elférjen a zsebemben (az A52s kilógott a zsebemből).
- Még 2 főverziót és 3 év biztonsági frissítést fog kapni. No meg ez érzetre is prémium teló.
Nagyjából ennyi pár sorban. -
DrKapocs
őstag
válasz
Mercutio_ #14584 üzenetére
Igen, próbáltam. Feltettem újra az appot (viszont nem jót adtam meg, mert ez volt) és most is vissza tudok állítani párat. Egy része valóban ikon, de a bélyegkép maga látszik, illetve az Android/.Trash mappából állít vissza még. Az érdekes az, hogy az összes kuka üres, minden appban, külön a galéria app kuka is.
-
válasz
Mercutio_ #14370 üzenetére
Az egészen biztos, hogy a Samsung telefonok nem ébresztenek kikapcsolt állapotban, tehát én is kijelző hibára gyanakodnék első körben. De az eset körülményei nem pont erre utalnak. De az majdnem biztos, hogy hardver eredetű a hiba, így vagy szervíz, vagy szelektív gyűjtő.
-
gerner1
nagyúr
-
bul07
nagyúr
válasz
Mercutio_ #13484 üzenetére
Hát igen
Bár és Samsung telefon esetén is elvagyok fél egy éves frissítés kihagyással, most én a 2023-12-21 napján elérhető verzióba vagyok azóta nem volt nálam frissítés, és nem is érzem hogy kellene2023-12-21 én android 13 és UI 5.0-ról frissítettem, teljesen kihagytam a UI 5.1-et
-
bul07
nagyúr
válasz
Mercutio_ #13384 üzenetére
Hát ahogy most visszakerestem majd egy éve volt hogy egy frissítés után nem működött és az oldalukról kellet akkor letölteni
És amúgy nekem néha feljön egy piros sáv az oldalukon ami erre dob
[link]
Ha jól értem akinek nem megy a rögzítés a Cube ACR-vel az telepítse a Cube ACR Helper végezze el a beállításokat és fog menni(#13388) crok
Nem ér megelőzni
-
válasz
Mercutio_ #13110 üzenetére
Na ezt meg én nem szoktam tapasztalni.
Szerintem valami köze lehet ahhoz, hogy én semmit nem hagyok "csak úgy" a háttérben futni. Ez a 14 valahogy máshogy bánik a memóriával/máshogy energiatakarékos, emiatt van szerintem az is, amikor valakinek a kijelző feloldása után "dadog" a rendszer. -
Predatorr
őstag
válasz
Mercutio_ #13110 üzenetére
Nálam az elsővel indultak a bt problémák, de legalább a gyorskamera giro érzéketlenségét sem javítják ki soha.
Akadozás is előfordult, de ilyen mp-ekre befagyás nem. Hiába, lassan 3 éves a cucc, és jön az A55...
S8-nál hasonlóképpen jöttek a bugok 2 és fél év után, ezért röhögök a 4-5 éves terméktámogatásokon.
-
Predatorr
őstag
válasz
Mercutio_ #12549 üzenetére
Volt Xiaomi-m, de az a pár apróság nem volt olyan bosszantó mint amikor a felvételeid 95%-a rossz kameraállással készül, aztán forgathatod 1Sével vissza.
GRG:
Ha senki nem venne szart, csak jó készülékek lennénék a piacon, de ugye mindenkinek jó a szemét, mert rászoktatták a népet konzumer elektronikai téren.
Kellene egy NEBIH, egy Nemzeti Elektronikai Biztonsági Hatóság, aztán a legkisebb hibáért durván büntetni.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Mercutio_ #11907 üzenetére
1. Több lehetőség is akadhat, plö : ... - lehet, nincs telepítve/nem települt a Samsung A. USB driver, vagy a telón van ⇒csak töltésre konfigolva.
2. Alapesetben, mindent a ' Download ' -mappába ment . Kivéve, ha a kérdéses (eddig ismeretlen) APP, azt, máshová helyezi default -ként, vagy a user-config szerint...
-
gerner1
nagyúr
válasz
Mercutio_ #11844 üzenetére
1. Lehet. Olyankor, pár másodpercig aktív egy kis ikonsor alul, és azon az elsőt érintve: 1-képernyőnyit tovább görgőzve rögzít (aut.), majd ismételni kell, ha tovább akarom folytatni.
3. Szerintem nem.
4. Szerintem, az OS, alapból, erre nem ad opciót. 3rd-party megoldássokkal van lehetőség, plö: másik Launcher használatával...
-
DrKapocs
őstag
válasz
Mercutio_ #11193 üzenetére
Csak ajánlani tudom, csináld meg. Én XID-t tettem fel mindkét A52s-emre. Minden ugyanúgy működik, csak van hívásrögzítőd. Az ACR app is működött, de nekem az mindig útban volt, bárhová is tettem. Ha pedig csak az értesítő sávon volt, akkor tuti, hogy vezetés közben kellett volna lebogarászni az értesítő sávról hívás közben. Egy szó mint száz, ha fontos és használnád a hívásrögzítőt, akkor csináld meg. Nekem megérte rászánni az időt.
-
gerner1
nagyúr
-
DrKapocs
őstag
válasz
Mercutio_ #11103 üzenetére
Azért ez nem egy reprezentatív minta. Az a nagyon sok ember, aki elégedett, az nem írja le, hogy minden rendben van. Nekem csak egy újraindítás kellett (pár hete már biztosan nem volt előtte restart). Nálam minden flott és stabil (mondjuk frissítve nem volt a OneUI 4.1 óta).
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz
Mercutio_ #10738 üzenetére
Kb. 4 mm-rel lesz szélesebb, meg magasabb, és talán 2 mm-rel vastagabb.
A vastagságát csak az elöl-hátul tökéletesen felfekvő üveglapok növelik meg - lehet, hogy nincs 2 mm sem.
Oldalt pedig az alukeret vastagsága, ami talán 2 mm lehet.
Sajnos itt nincs tolómérőm, hogy pontosabb értékeket tudjak mondani, és fényképet is csak úgy tudtam csinálni, hogy levettem a telefonról...
Ha pontosabb mérés kell, azt csak este tudom megejteni. -
Breki
veterán
válasz
Mercutio_ #10728 üzenetére
Szia
A tükrözés miért ugrott?
[link]
Szerintem fotózni főleg éjszaka jól beállított gcammal érdemes-
[link]
nekem is Xiaomim volt korábban arra a helybéli mobilosnál rakattam főliát, úgy hogy ő vágta méretre, ez öt évig hibátlanul bírta, így ennél a telefonnál is oda vittem ez a lehetőség már nem volt, de vettem ott egy főlíát amit ajánlott és ingyen felrakta. Eddig ez is teljesen jónak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest