Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- ASUS ROG Ally
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel találgatós topik
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt1
tag
Tegnap este feltettem az 1-2 hete halogatott 5.1-es/márciusi biztonsági frissítést. A frissítés óta eddig nem volt egyetlen alkalom sem, hogy ne kezdte volna beolvasni az ujjlenyomatot azonnal, függetlenül attól, hogy mennyi ideje volt lezárva a kijelző. Ha nem pontosan tettem oda az ujjamat, ahová kéne, akkor is felvillant az ujjlenyomatolvasó, ezek alapján sikerült javítaniuk a problémát (nekem a februári frissítés még nem oldotta meg). Lassulást, akadozást vagy bármi új problémát nem tapasztaltam, persze ez még csak egy napnyi (fél óra) telefonhasználat során szerzett tapasztalat.
-
Értem
Biztosan van valami olyan a háttérben, hogy ha sokáig nincs használva az olvasó, akkor altatja, és csak akkor ébreszti fel, ha hozzáérsz a kijelzőhöz, és néha van, hogy lassan ébred (velem is előfordul néha
).
Asszem 12 alatt nálam is előfordult, 13ra frissítés óta kifejezetten feltűnően nem fordult elő ilyen probléma, lehet igény volt rá és az új frissítésben visszahozták, nem tudom...Megoldásként próbáld ki az összefoglalóban található Gyorsabb ujjlenyomatolvasó alatt leírt trükköket.
-
Én is a Samsung emailklienst akartam javasolni megoldásként, én kb 8 éve azt használom gmailre is, nagyon szeretem, és azzal nincs ilyen probléma.
Egyébként a fiam Huawei telefonján is megfigyeltem már ilyet, hogy a Huawei emailklienst beállítva ugyanarra a Gmail fiókra sokkal előbb kapta meg az értesítést a klienstől, mint a Gmail apptól. Gondolom mivel a Gmail egymaga lát el cca 1,5 milliárd felhasználót, vagy optimalizál, vagy egyszerűen csak néha kicsit akadozik a szolgáltatás.
-
gerner1
nagyúr
Bár, mi ezeket nem használjuk (itt: samu emill, Viber van csak), de moslék térerőn (ez samuval esélyesebb egy kínaihoz képest ugyanott, ugyanakkor..), vagy ha a készülék leváltott 2G -re (plö, mert valamiért éppen nincs más..)... ⇒akkor előfordul, hogy néha van ~'késés'..
Illetve, nálunk, akkor is van, ha a SiM1 -en telefonálunk, és éppen akkor "érkezne" valami. Ennek oka nálunk, hogy a net a SiM2 -ön érkezik, és ugye ez egy dual-standby készülék.Kb ~1éve, az "Android System WebView" komponens hibás verziója okozott ilyen problémát (gmail -t biztosan érintette).
Most, egyelőre nem latni ezzel kapcsolatos panasz-cunamit, így inkább valami 'felhasználói szokásokkal', vagy a 'f.körülményekkel' kapcsolatba hozható okoknak van nagyobb valószínűsége. -
Szia! Az alkalmazásokon belül külön minden appnál van akkumulátorkezelés, ott mit látsz ezeknél az appoknál? Bár gondolom amit a Never sleeping apps-ban látsz, annál itt a "nem korlátozott" van beállítva (miért használod angol nyelven a telefont?). Más ötletem nincs.
Illetve nemrég nálam is előfordult ilyesmi, szerintem a Google backend gyengélkedett. Esetleg ha wifin produkálja, indítsd újra a routert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- LEGO klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Mini PC
- Tőzsde és gazdaság
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3302
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest