Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
"Egyébként azt tartja a tudomány, hogy sokkal kipihentebben ébredünk, hogyha az ébresztőt nem kerek időpontra állítjuk be. Például 4:30 helyett 11:18-ra.
"Ebben van valami.

Alapból én is mindig előző este szoktam beállítani, de most úgy alakult hogy fixen kellett minden nap kelni. Így gondoltam akkor beállítom előre. Elképzelhető simán az is, hogy most annyira bealudtam, hogy kinyomtam az ébresztőt és fel sem tűnt. Anno többször volt ilyen, azért találtam ki hogy legyen Szundi is és másodjára már felébredek. Lehet úgy nyomtam le, hogy egyből kinyomtam a Szundit is.
-
osonte
őstag
Én úgy olvastam, hogy még újabb kutatások szerint akkor leszünk a legkipihentebbek, ha nem használunk ébresztőt és magunktól ébredünk, amikor a szervezetünk jónak látja. Természetesen a teljesen lehúzott redőny alapkövetelmén, hogy véletlenül se zavarja meg a fény az alvást, illetve a teljes csend is fontos!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Firmware letöltése
"

Dr Bubo