- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
válasz
Predatorr #3566 üzenetére
Felébredtél IQ-fighter bő 1 hét után? LOL. Akkor te röfögtél hülyeséget szokás szerint: amire vartyogtad hogy olyat vettél, annak NINCS kameravédelme
. De a biztonság kedvéért, amit most linkeltél annak sincs, valószínűleg nem tudod miről van szó
Biztos te fingod a passzátszelet: amikor a felhasználók többsége üvegfóliával védi a telefonját, majd a te oltásellenes, laposföld-hívő üvegfólia-tagadó kirohanásod fog bárkit is érdekelni(Nem kell semmit fényezni, ekkora sötétség mellett bármi ragyogna
)
A Cube nem érdekel, mikor pár nap múlva akarják ezeket lelőni. Majd meglátom.
Hajtsad az örökmécses AOD-ot, meg a Lamax-kamerát, mint kardinális bug-okat (persze távolról sem azok), már nagggyon hiányoztak az okosságaid!
-
osonte
őstag
válasz
Amúgy nekem is egyszer volt ilyen, hogy halványan vilagított sötét szobában az egész fekete felület AOD alatt, de valamelyik frissítéssel megszűnt. Most teszteltem és a fekete az olyan fekete, mint amikor ki van kapcsolva a kijelző és csak az AOD világít, de azt is visszaveszi full sötétben. (Bár én Indonéz romon vagyok, lehet előbb javították, nem tudom.)
-
válasz
Nálam jó az AOD, úgyhogy hazudsz!!4!!négy
Csináltál már factory resetet? Mikori gyártású az a készülék? Nagyon fura ez az AOD mizéria nálad, utoljára A3(7)-en fordult elő nálam, hogy az egyik frissítés után villogott meg csíkozódott az AOD, mikor feloldottam a telefont ujjlenyomatolvasóval.
Lehet érdemes lenne újraflashelni. 🤔
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest