Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Predatorr

őstag

válasz Aryes #3567 üzenetére

Nem csak nálam probléma. Itt is előjött másnál, és a ánglius fórumok is tele vele. :P
    Volt factory reset.

A sötét kamera hibát meg msngr is bedobta már egyik nap (azóta sem), restart után látja a Lamax appja is (az ő supportjuk készségesen ellenőrizte a dolgot, a samu válaszra sem méltat azóta sem), szóval valami szoftveres beakadás. Majd kiderítem, hogy kamera app önmagában, vagy msngr okozza, mert semmi más appot nem használok, ami a kamerát igénybe venné.
    Az ujjlenyomat-érzékelő nem reagálása a legutóbbi frissítés óta jelentkezik. Ált. ha van értesítő ablak (de nem mindig), illetve nagyon ritkán amúgy is.

Az én elvárásaim voltak túl nagyok a megabugos xiaomi után, hogy ha ismét Samsung telót veszek, akkor megint hibátlanul működik rajta minden, ma már nem olyan világot élünk. :((( Persze ezt nem adhatom már el, nem kapni jobbat.

osonte: Nekem egyik frissítéssel sem szűnt még meg. Ha AOD módban megérintem, akkor sötétedik el. Amúgy nem kimondottan látni, hogy világit, csak amikor tényleg AOD módba kapcsol.

Trooper82: Elméletileg naprakész a frissítésem. :(((

tecsa74: Nálam a fentiek.
    sxxorp: Mit akar az, aki azt sem fogja föl, hogy ne válaszoljon? :Y Ahogy ismételten igazoltad, azt sem érted, amit elméletileg elolvastál (én biztosan nem vártam a telefontól kameravédelmet. Egyszerű fizika: a kemény (karcolásálló) üveg törik! Az ütést meg átadja alatta az ugyanolyan kemény üvegnek, ami szintén törik! (S8, ugye, írtam.) Ergo inkább az lapos, aki azt hiszi, hogy a kemény üveg bármitől megvédi a képernyőt, amitől a GG5 nem. Akkor ki a sötét IQ-fighter? :P De hajrá!

Új hozzászólás Aktív témák