-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
Nem csak nálam probléma. Itt is előjött másnál, és a ánglius fórumok is tele vele.
Volt factory reset.A sötét kamera hibát meg msngr is bedobta már egyik nap (azóta sem), restart után látja a Lamax appja is (az ő supportjuk készségesen ellenőrizte a dolgot, a samu válaszra sem méltat azóta sem), szóval valami szoftveres beakadás. Majd kiderítem, hogy kamera app önmagában, vagy msngr okozza, mert semmi más appot nem használok, ami a kamerát igénybe venné.
Az ujjlenyomat-érzékelő nem reagálása a legutóbbi frissítés óta jelentkezik. Ált. ha van értesítő ablak (de nem mindig), illetve nagyon ritkán amúgy is.Az én elvárásaim voltak túl nagyok a megabugos xiaomi után, hogy ha ismét Samsung telót veszek, akkor megint hibátlanul működik rajta minden, ma már nem olyan világot élünk.
Persze ezt nem adhatom már el, nem kapni jobbat.
osonte: Nekem egyik frissítéssel sem szűnt még meg. Ha AOD módban megérintem, akkor sötétedik el. Amúgy nem kimondottan látni, hogy világit, csak amikor tényleg AOD módba kapcsol.
Trooper82: Elméletileg naprakész a frissítésem.
tecsa74: Nálam a fentiek.
sxxorp: Mit akar az, aki azt sem fogja föl, hogy ne válaszoljon?Ahogy ismételten igazoltad, azt sem érted, amit elméletileg elolvastál (én biztosan nem vártam a telefontól kameravédelmet. Egyszerű fizika: a kemény (karcolásálló) üveg törik! Az ütést meg átadja alatta az ugyanolyan kemény üvegnek, ami szintén törik! (S8, ugye, írtam.) Ergo inkább az lapos, aki azt hiszi, hogy a kemény üveg bármitől megvédi a képernyőt, amitől a GG5 nem. Akkor ki a sötét IQ-fighter?
De hajrá!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- HP ProBook 6570b notebook (i3-3120M - 8GB - 500GB HDD)
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest