Hirdetés
- OLED monitor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
Nem csak nálam probléma. Itt is előjött másnál, és a ánglius fórumok is tele vele.

Volt factory reset.A sötét kamera hibát meg msngr is bedobta már egyik nap (azóta sem), restart után látja a Lamax appja is (az ő supportjuk készségesen ellenőrizte a dolgot, a samu válaszra sem méltat azóta sem), szóval valami szoftveres beakadás. Majd kiderítem, hogy kamera app önmagában, vagy msngr okozza, mert semmi más appot nem használok, ami a kamerát igénybe venné.
Az ujjlenyomat-érzékelő nem reagálása a legutóbbi frissítés óta jelentkezik. Ált. ha van értesítő ablak (de nem mindig), illetve nagyon ritkán amúgy is.Az én elvárásaim voltak túl nagyok a megabugos xiaomi után, hogy ha ismét Samsung telót veszek, akkor megint hibátlanul működik rajta minden, ma már nem olyan világot élünk.
Persze ezt nem adhatom már el, nem kapni jobbat.osonte: Nekem egyik frissítéssel sem szűnt még meg. Ha AOD módban megérintem, akkor sötétedik el. Amúgy nem kimondottan látni, hogy világit, csak amikor tényleg AOD módba kapcsol.
Trooper82: Elméletileg naprakész a frissítésem.

tecsa74: Nálam a fentiek.
sxxorp: Mit akar az, aki azt sem fogja föl, hogy ne válaszoljon?
Ahogy ismételten igazoltad, azt sem érted, amit elméletileg elolvastál (én biztosan nem vártam a telefontól kameravédelmet. Egyszerű fizika: a kemény (karcolásálló) üveg törik! Az ütést meg átadja alatta az ugyanolyan kemény üvegnek, ami szintén törik! (S8, ugye, írtam.) Ergo inkább az lapos, aki azt hiszi, hogy a kemény üveg bármitől megvédi a képernyőt, amitől a GG5 nem. Akkor ki a sötét IQ-fighter?
De hajrá!
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Új AGM G3 Pro ütésálló strapatelefon 12/512GB 5G Wifi6 hőkamera 10000 mah
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4549
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Firmware letöltése

Persze ezt nem adhatom már el, nem kapni jobbat.
Ahogy ismételten igazoltad, azt sem érted, amit elméletileg elolvastál (én biztosan nem vártam a telefontól kameravédelmet. Egyszerű fizika: a kemény (karcolásálló) üveg törik! Az ütést meg átadja alatta az ugyanolyan kemény üvegnek, ami szintén törik! (S8, ugye, írtam.) Ergo inkább az lapos, aki azt hiszi, hogy a kemény üveg bármitől megvédi a képernyőt, amitől a GG5 nem. Akkor ki a sötét IQ-fighter?
Dr Bubo