- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
Én gyári hibáról beszéltem, ti. a szoftver hibája miatt akadnak el programok. 5G-m off, nem használok mobilnetet, amikor meg megrendelném a szolgáltatótól, sosem kapcsol be, ügyfélszolgálat javítaná, ha elérném, töketlenek.
S8-omon sem fogyasztott sokat az AOD, azért is csodálkoztam, ugyanannyit merült egy éjszaka a telefon azzal, mint az X3 kikapcsolt képernyővel.pinnacle: Én már előtte is néztem az A53 speckóit, érdekelt is volna, ha van jack, főleg az Exynos miatt, mert nincs tele biztonsági résekkel, mint a SD, és nekem semmi gondom nem volt vele S8-ban, aztán, amikor készletkisöprési akciók indultak, úgy véltem, ennek logikusan nem lehet más oka, minthogy az utód drágább lesz kisebb tudással. Aztán még a Ft is bukott pár százalékot.
Még mindig érdekelne, hogyan tehetek animált hátteret (nem 3D appra gondolok) a telóra (X3-ra pompás cuccok vannak), milyen formátumú képeket kezel, ha kezel, mert csak záróképernyőre hajlandó tenni, amiket le lehet tölteni.
sxxorp: Ez már egészen szánalmasan indult, onnan tovább meg nem olvastam, hogy olyasmit adtál a billentyűzetembe, amit sosem gépeltem ide. Vizsgáltasd meg magad, mert változatlanul csak az öndicsőítés megy neked.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Torrent meghívó kunyeráló
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen monitort vegyek?
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest