Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
Én gyári hibáról beszéltem, ti. a szoftver hibája miatt akadnak el programok. 5G-m off, nem használok mobilnetet, amikor meg megrendelném a szolgáltatótól, sosem kapcsol be, ügyfélszolgálat javítaná, ha elérném, töketlenek.
S8-omon sem fogyasztott sokat az AOD, azért is csodálkoztam, ugyanannyit merült egy éjszaka a telefon azzal, mint az X3 kikapcsolt képernyővel.pinnacle: Én már előtte is néztem az A53 speckóit, érdekelt is volna, ha van jack, főleg az Exynos miatt, mert nincs tele biztonsági résekkel, mint a SD, és nekem semmi gondom nem volt vele S8-ban, aztán, amikor készletkisöprési akciók indultak, úgy véltem, ennek logikusan nem lehet más oka, minthogy az utód drágább lesz kisebb tudással. Aztán még a Ft is bukott pár százalékot.
Még mindig érdekelne, hogyan tehetek animált hátteret (nem 3D appra gondolok) a telóra (X3-ra pompás cuccok vannak), milyen formátumú képeket kezel, ha kezel, mert csak záróképernyőre hajlandó tenni, amiket le lehet tölteni.
sxxorp: Ez már egészen szánalmasan indult, onnan tovább meg nem olvastam, hogy olyasmit adtál a billentyűzetembe, amit sosem gépeltem ide. Vizsgáltasd meg magad, mert változatlanul csak az öndicsőítés megy neked.
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kuponkunyeráló
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- Projektor topic
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Firmware letöltése
Dr Bubo