Új hozzászólás Aktív témák
-
Ubul86
őstag
sziasztok, van -e valakinek tapasztalata az op3n dott fitnesz karpánttal? jól levitte a tesco, 4500 ft. Futni szoktam, használható -e valamire futás közben?
-
válasz
pali0408 #1046 üzenetére
Jaja, a hátsó kamera simán veri az Alcatel Idol 2s-em 8mp-es kameráját képminőségben. Az asszony röhög is rajtam emiatt, hogy a feleannyiba sem kerülő op3ndottja mindenben lepipálja a nem éppen filléres alcatelemet.
Simán megéri az árát. Most én is spórolok egy ilyen op3ndott telefonra. -
espi38
őstag
Sziasztok!
Egy kis véleményt szeretnék kérni az open dott teloról mégpedig arról hogy milyen a hangszóró hangzása már amivel a másik felet hallgatjuk.
Sok hasonló árkategóriájú telo volt nálam és sajnos azt kell mondjam,hogy az esetek többségében úgy hallottam a másik felet mint ha sokol rádiót hallgattam volna.
Vékony mély nélküli hangokat adtak.
Lenovo-Alcatel-Huawei-Nokia márkák ezek már nagyon szépen szólnak de ezzel a tudással nem ennyibe kerülnek.
Valamint én Telenoros vagyok és a nejemmel használom a HD hangot ha egymással beszélünk amivel nagyon jó hangminőségben beszélgetünk.
Tudja a HD hangot?
Válaszokat előre is köszönöm. -
counterbill
senior tag
A hyper threading be van kapcsolva? Találkozott vele valaki? Nem találtam rá külön kapcsolót. Az előző telomban intel proci volt és abban lehetett kapcsolgatni.
-
paulmac
újonc
válasz
bandee0817 #957 üzenetére
A jótállási jegy ELSŐ mondatában van feltüntetve: Jótállás 2 ÉV.
-
Pinyő02
csendes tag
Üdv.
Érdeklődnék, ha szerviz után hibás a telefon akkor érvényes a 3 napos csere, vagy marad a szerviz és újabb 1 hónap?
Köszi!
-
Degeczi
nagyúr
Dec. 4 óta 21e-ért adják, tehát ha még kedvezmény kellett a 24-hez, akkor lassan egy hónapja is lehetett a vásárlásod - akkor pedig már nincsen visszafizetés, és jó eséllyel azonnali csere sem, hanem szervizre veszik át
(esetleg a "karácsonyi ajándék lett volna, de kapott közben egy jobbat"-al lehet próbálkozni, hátha engednek levásárlást - csak ne ugyanaz a vevőszolgálatos legyen ott a gar. érvényesítésekor, mert kínos lenne ismét egy ilyen típussal visszamenni)
-
imicip
csendes tag
Ma voltunk a családdal a tetkóba (amíg be nem tiltják), és az epe majd' elöntött. Most még akciósabb a tabi, 15.000-be kerül, és én vettem 24.000-ért klubkárdra.
Ez már tényleg durva leárazás...
Hirtelen megfordult a fejembe, hogy mondvacsinált ürüggyel visszaviszem, visszakérem az árát, és egy másikból elhozok egyet. -
ttt1
őstag
A dott tablethez érdemes felrakni a frissítést?
-
haris
őstag
Vicces ez a topik, elmentettem annak idején, de mindjárt törlöm. Néha, amikor meglátom, hogy új hozzászólás van, ránézek, de csak a szokásos, ugyanazok a kérdések. Aztán jössz Te, valszolsz.Türelmes ember vagy.Még esetleg annyi hozzáfűznivalóm lenne, hogy szerintem ezek az emberek a válaszod már nem is olvassák.... De lehet rosszul gondolom, mert elolvassák, de egy "Hoppá, bocs. Köszi" már nem fér bele.
Úgyhogy:
Köszi a válaszokat -
duni84
aktív tag
válasz
renamed #1026 üzenetére
tényleg nem akarom sértésnek szánni, de még keresni sem kell, csak megnézni az utolsó 5 hozzászólást. ott a másik topik. válaszokkal, keresés funkcióval. görgővel az egéren.
-
renamed
csendes tag
Sziasztok.
Mai nap lettem tulaja egy ilyen kis telefonnak. Szerintem korrekt kis szerkezet, gyors, szép a képernyő, elfogadható képet csinál a kamera, ennyiért szerintem best buy... Kérdés: Lehet-e rá szilikon tokot kapni valahol? és... Hogy lehet beállítani, hogy ne az utólag beletett SD-kártyámra akarja telepíteni az appokat ? -
Sziasztok! Nem tudtok valami jó webshopot ahol olcsón (max 500 Ft) lehet hard covert kapni a telóhoz? Vicc, hogy a nexus 5-ömhöz találtam 300 ftért ehhez meg 3000-ért adják
-
duni84
aktív tag
kérlek hogy a telefonnal kapcsolatban itt beszélgessünk. a link alatti link alatti topic-ban linkeltek jópár tpu szilikon tokot, de kemény tokra is ugyanúgy kell keresni az ismert kínai piactereken: "archos 45c"
-
Sziasztok! Az open dott telóhoz tud valaki valami webshopot ahol kemény tokot lehet rá kapni?
-
marthdavid
csendes tag
Nekem olyan problémám van,hogy nem frissít 208-ról 213-ra... Illetve a memóriakártyát is gyakran ledobálja,de most kipróbálom egy újabbal..
ÜDv -
tpeter77
addikt
kérlek hogy a telefonnal kapcsolatban itt beszélgessünk.
OP3N DOTT telefonos topiküdv.
-
chinnu
újonc
Sziasztok!
tegnap óta én is izzasztom a telefont..de nem jutok dűlőre..hol lehet átállítani a telefon által gyárilag ajánlott csengőhangot pl egy zenére..van pár zeném,de fel sem ajánlja a lehetőséget -
válasz
Rodzser Mór #1011 üzenetére
Lmark, vagy Mark. Nem tudom pontosan. A Pillangó és a Kerepesi úti kereszteződésnél a tescóban a telenor részlegen volt kirakva. Komoly kis cucc. 4 mag, 2 giga ram, ips kijelző...
Mintha ilyesmi lenne, de tuti 2 giga ram volt benne. Ha pesti vagy akkor nézz be oda, hátha lesz még.
-
válasz
Rodzser Mór #1004 üzenetére
Én 2 órát nyomkodtam a héten és meglepően gyors a tablet. Tetszik nekem. De 5.000-ért drágábban láttam már egy másik márkát 4 maggal és 2 giga rammal IPS kijelzővel.
-
gps76
őstag
válasz
Rodzser Mór #1004 üzenetére
Nincs semmi gond vele,a debreceni nagyobbikban 20900-ért van kitéve,nemrég jöttem haza,volt még jópár belőle.Meg oda van írva hangya betűkkel,hogy a tárhely 1.5-2 GB szabad.
-
Grafy12
aktív tag
Szevasztok! Tegnap vettem egy ilyen telefont és sajnos elég hamar jött a fekete leves! Minden szépen működött rajta a térerő kivételével. Fehérvár közepén kültéren max 2 vonal, beltéren max 1 vonal, árnyékoltabb területen azonnal nulla.....természetesen összevetettük több telefonnal, igen nagy eltérések voltak! Ma visszavittük, csere volt, az új most rendben van...meglátjuk...még 2 nap van a tesztelésre
-
mark!
őstag
Egészen jó ötlet ez, viszont az sd kártya-ügy miatt lekicsinyedett a szememben. Maradok a jó öreg Z-nél :-)
-
Rodzser Mór
senior tag
Sziasztok!
Hogy áll most a helyzet? Opendott tablet jó, jól használható? Érdemes megvenni? Vannak hibák?
-
tpeter77
addikt
válasz
leslie_smith #1002 üzenetére
szia
inkább ezt a topikot javaslom, ez csak a telefoné.
http://logout.hu/tema/op3n_dott_tesco_gazdasagos/friss.html
tapogass meg egyet a teszkóban, rendben van a sebessége, gyors, jó a kijelzője, bár van 2 gyerekbetegsége, de a teló topikjában választ kapsz mindenre csak kérdezz rá az esetleges hibákra.
üdv -
leslie_smith
aktív tag
Üdv!
Mivel már a tartalék telefonom is kezd meghalni kéne egy másik (eddig majd 3 évig xperia mini pro sk17i volt és az pont elég volt nem panaszkodtam semmire) és ezt néztem ki mivel jogsira gyűjtök így nem akarok puccos telefont
Valahogy egy autó menőbb mint egy szifon főleg hogy nem vagyok #slag
Tehát a mindennapokban mennyire használható egy mini pro után?
Azon CM11-et használtam tehát van elvárásom
Milyen gyerekbetegségei vannak?
És a gari mennyire lesz bitos egy esetleges tesco kivonulás után?
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GyŰJTŐKNEK Új Bontatlan Fóliás/iPad 6th. 32GB Cellular/
- iPad 9 gen 64GB wifi+cellular szép dobozos jó akku
- Új, bontatlan iPad 10 2022 10.2 64GB Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Samsung Tab A9 (SM-X115) 4GB/64GB
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest