Hirdetés
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
joci86
senior tag
Nem elképzelhetetlen a dolog. Viszont szinte biztosan root kell hozzá.
Anno a SGS (1.) is tudott ilyet, emlékeim szerint BLN volt az app neve. Illetve az LG Optimus One-om is tudta villogtatni értesítésként a gombjait egy xLED nevű app segítségével (emiatt rootoltam telefont, ehhez biztosan kellett a jog). Viszont úgy rémlik, hogy nem volt mindegy, melyik telefonra mit telepítesz...
Körül kell nézni, egy próbát megér. -
Fr0z3n
őstag
válasz
alkatraz3000 #194 üzenetére
Engem inkább otthon felhasználás érdekelne. Play kompatibilitás, ilyesmi.
-
papesz5
tag
Remélem a kaposváriban is lesz holnap.Egy próbát megérhet.
-
Micuir_M
tag
Ma megtapogattam mindkettőt a Tescoban. A telefon meggyőzött (Eddig Huawey Y300-asom volt), az 1G RAM tetszik, a külseje meg olyan jellegtelen, mint a többié, szóval mindegy.
A TAB masszív, erős és nem rossz. Ha lenne benne 3G, vennék.
-
atthany
aktív tag
Hogy lehetne megoldani az ÉRTESÍTŐ LED hiányát, hogy mondjuk az alsó gombok világítsanak?
-
papesz5
tag
Lehet,hogy holnap megnézem,persze,csak ha lesz a Tesóban.Kíváncsi vagyok rá nagyon.Annyira nem tűnik rossznak.
-
adabra
senior tag
Megmérné valaki, hogy mekkora a telefon fizikai mérete? Neten nem találtam.
Köszi -
Azért halkan jegyezzük meg, hogy ez a Google - Intellel való szoros együttmükődés szöveg ehető, de nem emészthető.
Szamomra kisse marketing-szaga van, főkepp akkor , ha ez tenyleg egy szitazott Teclast modell.
Lehet, hogy a Google meg az Intel együttmükodott. De nem a Tescoval
-
joci86
senior tag
Esetleg megtalálta már valaki, hogy milyen néven forgalmazzák a távoli Kínában?
Csak hogy az ilyen-olyan tartozékok eBay-ről való beszerezhetősége fennáll-e...Egyébként az érintőgombok világítanak?
30-ért egész korrekt ajánlatnak tűnik, ráadásul itthoni garival lehet megvenni... Az MTK6582-est elég sok készülékben láttam már, a sebességre, teljesítményre még nemigen olvastam panaszt. Ha anyagminőségre is rendben van, engem pont nem érdekel, hogy Samsung, LG, Motorola vagy éppen Op3n Dott van a készüléken... Képek alapján még a dizájn is egészen vállalható.
-
sifu91
aktív tag
Játékok hogy futnak?
-
papesz5
tag
Gps terén hogy áll?
-
Franklin
addikt
válasz
A 2. Vesztes #170 üzenetére
Akkor még egyszer: nincs rajta tesco márkanév sehol. Se a dobozon, se a készüléken, se a menükben.
A fantáziát pedig az ár mozgatja meg, mert Magyarországon vagyunk. Nem futja mindenkinek SONY Z3 VERYELEGANT-ra.
-
tdk.112
aktív tag
Vajon Android L várható rájuk? Főleg a tablet érdekelne.
-
laca7909af
tag
válasz
A 2. Vesztes #170 üzenetére
Vuffli
Ez nagyon nagy
-
A 2. Vesztes
senior tag
Rögtön magam alá piszkítok, hogy mennyire pörög ez a topic! Hilyába, a TESKÓ márkanév megmozgattya a fantáziját!
Vuffli.
-
-
Peat;)
veterán
A kijelző mennyire fényerős, mennyire látható napfényben? Közelségérzékelő (telefonáláskor fülednél lekapcsol kijelző) ugye van benne? (muszáj megkérdezni, hiszen samsung 50k-s telefonjában pl természetes hogy nincs, hiszen ajánlott plecsnit kapott...egy kínai telefont ilyenért körberöhögne a nép)
-
Fr0z3n
őstag
Itt a kolléga jól leírta, sebesség rendben, anyaghasználat nagyon kellemes és szép is szerintem. Erősebb játékokra nem az igazi, RR3nál pl nagyon küszködik, de közepes játékokkal jól boldogul. Fényképek elfogadhatóak, most ugye csak mesterséges fénynél próbáltam, ez is ront rajta. A Lumia 1320-am szerintem rosszabb képeket csinál. Majd napfényben holnap újra kipróbálom. Amit még kiemelnék az az, hogy a nagyon szép a kijelző. Színek jól be vannak kalibrálva.
-
inyuska
tag
Sebességgel nincs gond minden zökkenőmentesen fut.Előtte agy doogee dg550 volt,sok különbséget nem tapasztalok sebességben.Gps ok nagyon hamar talál műholdat és nem dobál le.Akku 1700mah kp 1-2 napot bir.Reggeli feltöltéssel most jelenleg 74% áll.Telefon+net vegyesen.Ami nagyon ok az a burkolat.Nem nyílik szét,nem recseg-ropog.Fényképet tettem fel tegnap,videót rakok fel ma.
-
tixem
addikt
-
Fr0z3n
őstag
Beálltam a sorba és vettem egy ilyen telefont. Eddig nagyon tetszik. Az árához képest nem okoz csalódást.
Tabletet vett már valaki? Azzal is szimpatizálok.
-
aramis00
tag
válasz
DemonDani #155 üzenetére
És az mekkora baki, hogy nagy hírportálokon QHD van írva a telefon felbontására...
Még kisebb tech portált is találtam, ahol így van lehozva a hír. (Miután naívan rákerestem, h igaz lehet-e)
Lehet, hogy a Tesco által kiadott közleményt hoztak le ezek az oldalak, de akkor is legalább 1 hozzáértő szerkesztő jelezhette volna vissza felé, hogy ez valószínűleg qHD, nem QHD.
-
gretzky77
veterán
Sziasztok tabot vett már valaki kapható esetleg már? Az Intel proci miatt nem lesznek kompatibilitási gondok? Köszi
-
DemonDani
addikt
Minden országba ugyanazt az Inteles elírást hirdeti az Op3n Dott. Ez mekkora Fail.
-
aramis00
tag
Ha valaki pécsi, és már látott ilyet valamelyik áruházban légyszi írja meg, hogy melyikben.
Makay-ban még nincs!
(mondjuk a hivatalos infó szerint 11.06-tal kezdik meg a forgalmazást) -
atthany
aktív tag
aki vett már telefont:
tudom, hogy nincs értesítő LED, de ha az alsó gombok világítanak, akkor gravity box-szal meg lehet oldani pld az sms/nem fogadott hívás értesítést? -
dzsi23
addikt
4 magos intel procis telefont még nem nagyon láttam, és ennyi pénzért még kínában is csak 2 magos kapható... gyanús... de ha tévedek, talán meg is veszem!
Tárgytalan, már látom, hogy valaki kiderítette, hogy mtk. Azért szép, hogy a sajtóközleményben intelt említenek...
-
adabra
senior tag
Ez a telefonra vagy a tabletre vonatkozik? Ma jártam egy tescoban és a tablet hátulján (vagy a dobozán, már nem emlékszem) bazi nagy intel inside felirat/logo figyelt. Persze ettől még lehet benne más is...
Egyébként mindkét cucc simán futott, már amennyire kb 2 perc alatt ezt meg lehet állapítani.
4.4.2 -es android és 29990 Ft-os árcímke volt mindkettőn (telefonon és tableten egyaránt). Ennyiért szerintem rendben vannak. A telefon design-ja számomra kicsit "sarkos", és jobban kedvelem a kerekített sarkokkal rendelkező cuccokat (azokat könnyebb zsebre rakni). -
csibor
addikt
Ha jól okoskodok ez megfelel a kínai 90$, és áfa árnak + hazai garancia. Mintha kintről rendelnék Leagoo 3S, ami kb ugyanezt tudja
-
-
Ra3
őstag
-
Franklin
addikt
Ha van tesco klubkartyad es azzal vasarolsz akkor ad neha a kassza kupont amit bevalthatsz egy meghatarozott idon belul. Pl. Vasarolj 10e ftert es kapsz 1e Ft kedvezmenyt. De az osszegek valtozoak. Korbe kell kerdezni ismerosoknel hatha van ilyen kuponjuk.
Sim kartya nem jar a telefonhoz mivel nem szolgaltatotol veszed hanem fuggetlenul.
-
Degeczi
nagyúr
Jó lenne egy alapos review róla, GPS-t is letesztelve (vajon vmi régi, csigalassú chipet használ, vagy korszerűt, ami hidegindítással is tizen-huszonmp alatt fog jelet. Olcsó kis Lenovo-ban már ilyen volt egy éve is)
-
sifu91
aktív tag
sziasztok, most intel vagy mtk proci van benne?, ha intel akkor veszek egyet
-
Crafter32
őstag
Lassan minden nagyobb cég elkezd telefont gyártani függetlenül attól, hogy előtte kenyeret pirított vagy számítástechnikai cég volt. Biztos jó telefonon és működő képes, de akinek fontos a név is nem Tesco feliratos pólóban járkál hanem vmi márkasabban. Ugyanazt tudják, egyazon célra, de nem ugyanaz az érzés viselni.
-
Mobildeck
tag
esetleg a telefonról valaki annyi infót tud, hogy az akksija mennyit bír? kijelzőidő, milyen használat mellett mennyi ideig bírja, ilyesmi?
opció lenne ez a teló, vagy az iocean x1 (de annak 1600as akksija van, elég gyengusz így elsőre)
-
Franklin
addikt
válasz
yodamester10 #134 üzenetére
Mivel fuggetlen ezert barmilyen SIM belerakhato. Normal SIMes, nem micro.
-
yodamester10
őstag
Aki vett ilyet attól kérdezném,hogy bármilyen kártya bele rakható?Micro sim-es?
-
-
Ebben nem vagyok 100%-ig biztos.
Szerintem bérgyártásbam keszul, de a Lenovonak sok koze nincs hozza.
A Medion is csak a hatlap alatt bukkant fel, de semmi egyeb info nem erositette ezt meg.
Medion Life P4502: de ez is csak egy kinai szitazott telefon. Olcsóbb volt igy, mint sajat termeket fejleszteni. Ebben annyi Lenovos fejlesztea van mint Moto 360-ban , semennyi.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
laca7909af #123 üzenetére
Valóban: van pl. hátsó mikrofon a környezeti zajok kiszűrésére?
Olyan kis Lenovon. amin nincsen, azt vettem észre, h nagyon ratyi a HD hívások hangja T-mobile-on, és sokkal halkabban hallottak a túloldalon is, mint kellett volna (aztán hogy a 2. mikrofon hiánya miatt-e, az jó kérdés, de nem kizárt, h ezért, mert a HD hívás egyik előnye a sokkal jobb zajszűrés - és valszeg az csak hátlapi mikrofonnal működik jól)
-
Franklin
addikt
válasz
laca7909af #121 üzenetére
Ami változást észrevettem, hogy felkerült pár OP3N DOTT-os alkalmazás: Games, Register, Talk.
A budaörsi áruházban vettem.
-
Franklin
addikt
Ma vettem én is egyet. Különböző kedvezményekkel és kuponokkal 25e Ft-ba került, ennyiért ajándék volt. De szerintem 30-ért is nagyon baráti ár, ennyiért a karácsonyi szezon slágere lesz.
Antutu 18.850 pontot dobott. És OP3NDOTT P4502-nek ismerte fel.
4.4.2-es Android van rajta és új szoftvert is jelzett, v204-et frissítette v212-re.
Az akksi papíron elég karcsú, 1700 mAH, meglátjuk hogy fogja bírni, főleg 2 SIM-mel...
-
tjb007
nagyúr
Biztosan nem az van benne.
-
Paul119
addikt
válasz
laca7909af #116 üzenetére
Kíváncsi vagyok tényleg Intel soc van e benne
ha igen én vevő lennék rá
Tidzsimon: párom pont az általad emiltett Zs példa csak g2vel , Candy Rush és társaimondjuk az ő pénze nem az enyém
tjb007: valahogy sejtettem -
Tidzsimon
őstag
+1
Azt is vegyük figyelembe, hogy sokan nem akarnak egy tizest se költeni telefonra, ezért is rohangálnak sokan még mindig használhatattlan galaxy ace-szel. Egy ilyen telefon egy átlag usernek tökéletes. Ha lagol, fel se tűnik a régebbi fosokhoz képest.
Sok olcsó telefont fikázzák az emberek, pedig arra jók amire az átlagnak kell. A másik véglet
Mikor egy xperia z van olyan kezében, aki telefonáláson meg facebookon kívül semmire nem használja. -
laca7909af
tag
válasz
sing1ep1ayer #114 üzenetére
Már "behozták"...
Én is személyesen láttam készleten a polcokon. Így tudtam kipróbálni is.
Az más dolog, hogy a környéken 3 gazdaságosból még csak 1-ben van készleten.
De ez biztosan változik majd és mindenhol lesz a gazdaságosokban.. -
sing1ep1ayer
őstag
Szerintem nem vitás, hogy ennyiért néptelefon lesz, ha még idejében behozzák.
-
LouiS22
veterán
válasz
philoxenia #111 üzenetére
te is Degecről származol?
-
Micuir_M
tag
Én is elgondolkodtam a telefonon. Persze kell majd tesztet látni, de ha nincsenek benne nagyon antiergonómikus dolgok, meg alap dolgokra lehet használni, biztos jó vétel lesz. (Ha meg tényleg Lenovo, akkor főleg)
Néztem az Auchanos telefonokat is, de ott max. 512M RAM van, tehát tutti, hogy előbb-utóbb belassul. Itt viszont 1G és hozzá a Dual Sim és a 30k-s ár... Mi kell még?
-
philoxenia
MODERÁTOR
A karkötőnek miért nem Király Linda az arca? Ha Ő lefogyna vele, tuti sokan megvennék....
-
-
laca7909af
tag
A készülék egyébként nagyon megnyerő. Jó ár, jó speckók.
A külső jó minőségű matt műanyag. A keretnek hűvös és fémes a tapintés (ki tudja, lehet fém).
A kijelző szép képet ad, gyárilag kijelzővédő fólia van rajta. Erős, jó fajta, kellemes selymes tapintású.
Manuális fényerőn a max-ot én kicsit keveseltem. Akárcsak a hangerőt. De legalább tisztán szól
A rendszer pörgős, a qHD felbontást röhögve hajtja meg a 6582-es 4x1,3-as proci. 1 giga ramból 600 mega szabad bekapcs után.
Kamera elmegy kategória (kicsit mossa a részleteket, de gyors a fókusz), néha lekapni ezt-azt jó lesz. A tárhely 4+4 gigára van felosztva.
A kézikönyv nagyon elnagyolt, sok minden nem derül ki belőle sajnos..
Ha tényleg a Lenovo gyártja, akkor le a kalappal, mert ezért az árét jó kis cucc ez, főleg ha befigyel egy jó kis "gazdaságos" akció is majd és még olcsóbban hozzá lehet majd jutni -
Ennyiert a tablet gondolkodos lenne, ha erdekelne az android. Sok sikert a vasarloknak
-
Quqesz
nagyúr
Én Legendel értek egyet,vinni fogják mint a cukrot. Hogy miért? Mert sok településen van tecso,de mm v más bolt nincsen,vagy gsm boltok vannak,ahol jó pénzt kérnek a csóróktól egy egy használt telóért is...oszt inkább bemegy tecsóba,mert ugye úgy is ott vásáról,meg van minden minek menjen 20 helyre,meg ocso is,meg garis is,új is.....sokat fognak eladni főleg egy olyan országban,ahol sokaknak az számít mennyibe kerül és nem az, hogy milyen....azért az intel proci csak nem lesz rossz a telóban...ja és nem péklapát,hanem 4,5 col.
-
laca7909af
tag
igen a szabványoknak biztosan megfelel, de nem mindegy, hogy határérték közelében sugároz, vagy jóval alatta - mint írtam az egészség fontos
a nagy gyártók azért odafigyelnek az alacsonyan tartott SAR értékekre
mindenesetre van ügyfélszolgálati telefonszámuk, azon fogok majd érdeklődni - ők remélhetőleg tudnak majd ezügyben segíteniegyébként örülök, hogy ilyen sok hozzászólás van itt
-
che 1990
tag
Rá kéne aggatni a dobozára ilyen jelszavakat, hogy 'iPhone killer' meg 'flagship killer' vagy 'quad core killer'... akkor tuti vinné a nép
Amúgy a tablet tesztet kíváncsian várom!
-
inyuska
tag
válasz
laca7909af #99 üzenetére
Én sem láttam a kézikönyvben erre vonatkozó tájékoztatást csak annyit hogy megfelel az Európai követelményeknek.Akku kb 1-2 napot bír használattól függ.Most nekem 50% áll,ebben sok telefonálás ill internetezés is van vegyesen.
-
Paran itt picit tulporgik ezt a Tescos dolgot...
Ha sima uj marka lenne kevesebb eloitelet lenne? Csak mert Tescos?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az áruházlánc belépett az okostelefonos, tabletes és fitneszkarkötős piacra, saját brandjük, az Op3n Dott neve alatt szeretnének sikeresek lenni.
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- Samsung Galaxy Tab A 10.1 2/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest