Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
Nem tudom említette-e már valaki a tablet eredetileg Acer Ducati,a fényképek infójánál ki is írja,de az A1-830 hasonló csak 2560 procival. Mert láttam Goclever néven is hasonlót,ki tudja.Mondjuk nem elképzelhetetelen,ez nálam pozitív infó.
Na erre a telefon clubcard-os dologra én is kíváncsi lennék a családban lenne rá igény még vagy kettőre.
-
tpeter77
addikt
aksi problémára, próbáljázok ki ezt, egy másik topikból idézek:
" Lemerítettem a telefont 0-ra, hogy magától
kikapcsoljon, és vissza se lehessen kapcsolni
- Kikapcsolva töltőre tettem, és 5+ órát töltöttem
(még több mint 2 órát rajta hiagytam miután a
led zöldre váltott)
- még a töltőn hagyva rögtön a CWM recovery-be
bootoltam (bekapcs+hang fel)
- CWM-ben Advanced -> Wipe battery stats
- Újraindítottam a telefont CWM-ből
- Miután újraindult, leszedtem a töltőről. "ezek után rendben lett az aksi üzemifő kijelzése.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Silentfrog #783 üzenetére
Ha mtk procis a teló, akkor a mobileuncle tools -ban.
-
gps76
őstag
Ha tényleg le akarják venni a polcokról a tabletet,akkor érdemes sűrűn ellátogatni,mert biztos kiszórják valami jó áron. Bár ez szerintem csak elmélet,mert kiírják majd,hogy mi nincs benne és legyenek tisztában a vásárlók.
-
Bali9810
újonc
válasz
sing1ep1ayer #787 üzenetére
Ertem! Remelem lesz
-
Bali9810
újonc
válasz
Silentfrog #783 üzenetére
Nem tudjatok h vane e vagy lesz a telorol magyar teszt? o.O
-
Silentfrog
veterán
Nem tudjátok, hogy mi módon tudnám a hangerőt felhangosítani? A max hangerő is elég kevés. Olyan halk a Viber, hogy alig hallani.
-
Angmar
tag
A telefon kikapcsolt állapotban ébreszt?
-
gps76
őstag
válasz
szucsinka #773 üzenetére
Mi a panasz vele a táblával? Én amikor vettem,csak azért bontattam ki megvétel előtt,hogy homogén-e a kijelző,nincs bevilágítás. De teljesen pozitív tapasztalatom van így pár nap használat után,akkuidőre is nálam kb.5 órát tud netezéssel.
Bali9810: Ha megelégszel az ingadozó akkukijelzéssel,meg a kameraképek zajosságával teljesen használható minden szempontból.
-
Vettem egy tabletet spéci én jot fogtam ki de nagyon sok a panasz rà, lehet leveszik a polcokról.
-
gps76
őstag
válasz
nyilasmisi #771 üzenetére
Nem gyenge a vétel?
-
nyilasmisi
tag
Nekem olyan gondom van a tablettel, hogy állandóan fel-le lépked a wifire. Van hogy 3-4 percig jó, de ha behülyül akkor 5-6 másodpercenként képes állandóan újrakapcsolódni.
Lehet visszaviszem, és kicseréltetem, de minden más funkció tökéletesen működik.
Tapasztalt már valaki ilyet?
-
mckangi
senior tag
Tehát ha kicsit várok még,az akkor talán nem lesz gond.
Ezek szerint akkor folyamatos az utánpótlás,mert itt vidéken a helyi Tescóban egyre kevesebb a polcra kirakott teló és egyre több a kirakott tablet.
Sok helyen egyéb Tescók-ban már írták itt a fórumon,hogy elfogyott.Na meg a ClubCard ár miatt sem mindegy,na nem mintha,hiszen szerintem már így is jóárasítva van.
-
gg1981
csendes tag
Folyamatosan jönnek szállítmányok, hogy milyen verzióval, azt nem tudni, a 20.-a utáni lehetőséget a kifogyásra azért írtam, mert jó áron van, nagyon jó áron, és addig lesz fekete péntek, ezüst és arany hétvége. Ilyenkor mindig lefosztják a boltokat, bizonyos, minden évben más helyet jobban, mint ahogy előre tervezik a készletgazdálkodás
-
gyulus08
aktív tag
Ahogy a kolléga is írta, a lépések ugyanazok,
Telón leszeded a Mobiluncletools-t , ott kipipálod az Engineer mode/Log and debugging/User2Root opciónál a rootot.Majd leszeded innen a gépes progit (Chrome vírust ír rá, de engedélyezd).
Connect device, (Esetleg lehet, ha kiszeded a pipát az User agreementből akkor nem rak fel fasza kínai progikat mellé ajándékba) majd ha minden jó, akkor root.
A végén újraindul a teló és elméletileg már lesz root jogod. Esetleg egy SuperSu-t feltehetsz marketből, ha nem kínai betűket akarsz olvasni (legalábbis én nem tudtam átállítani angolra).Más: MTKdroidtools által készített CWM feltelepül a telóra.
Xposed, GravityBoxKK működik. -
gg1981
csendes tag
Belső Info:
dec.31.-ig BIZTOS be lesznek listázva, de mint minden slágerterméknél nem lehetetlen, hogy 20.-a környékére egyes áruházakban kifogyás lesz.Amúgy december hónapban, talán már fekete péntektől is Clubcardos akcióban lesz a telefon is, ennek mértéke csütörtöki info szerint még nincs eldöntve.
-
mckangi
senior tag
Szerintetek meddig lesz kapható a telefon a Tesco-ba?
Ez most csak egyedi, akció vagy majd később is megvásárolható lesz?
-
porbel
csendes tag
Hi
Milyen op3n dott alkalmzások vannak a telefonon? A leírást kerestem a telefonon, de nem találom. -
gps76
őstag
válasz
Die HaPpY :) #754 üzenetére
Próbáltuk már jópárral,nem az MTK-val van gond,hanem a 4.4-el.
-
KTU
addikt
válasz
Die HaPpY :) #754 üzenetére
Esetleg rootolás így [link]
-
Die HaPpY :)
tag
Sziasztok!
Mivel MTK chipsetes a teló, nem próbálta senki KingoRoot-tal esetleg?
Üdv. -
duni84
aktív tag
tényleg nagyon off ebben a topic-ban, de nem tartott sokáig rátalálni a clubcard terms&conditions-re: "A Clubcard programban minden 18. életévét betöltött természetes személy részt vehet, aki elfogadja a tagság feltételeit"
ha a természetes személy fizeti a végösszeget, akkor miért is akarná a vállalkozás leírni a természetes személy költségeit? tudom, h xy helyen lehet, náluk ezek a feltételek és elfogadta mindenki, akinek van kártyája, hát ezért nem adnak róla számlát.
szerk: bővebben kifejtve fateless kommentjében kettővel feljebb/lejjebb
-
Clubcard célja a vevők boltba szoktatása. Céges vevők részére nem állítanak/állíthatnak ki clubcard-ot.
Mivel nem a céges vásárlók hűségét akarják megnyerni (hiszen kiskereskedelmi lánc), ezért nem is nekik szól a hűségkártyás akció. Számomra teljesen érthető ez a fajta hozzáállás, hogy a célcsoportra fókuszálnak.De ha szerzel céges clubcard-od, megkapod számlára 23.990-ért.
Pápán nem az van kiírva, hogy 23990 az ár, hanem hogy klubkártya esetén annyi, egyébként 29990.
A kérdésedre válaszolva pedig: a kiskereskedelmi egység mindkét bizonylatot kiállítja; akár blokkot, akár számlát. De a clubcard-dal érvényes akciós árat csak a kártyával együtt kötelesek adni, viszont nem magánszemélynek nem lehet ilyen kártyája.
Itt nem arról van szó, hogy a tablet ára 24k, de ha számlát kérsz róla, akkor 30k. Itt arról van szó, hogy a tablet ára 30k, de ha rendelkezel klubkártyával, akkor kapsz 20% kedvezményt. Ugyanaz, mint pl a MÁV-nál, hogy ha kedvezményes (pl diák) jegyet vásárolsz, arról nem adnak számlát, csak a teljes árú menetjegyről (tavalyig legalábbis így volt, nem hiszem, hogy változott volna). Állam bácsi adja a kedvezményt, de csak magánember veheti a támogatott jegyet igénybe, ezért nincs róla számla, ha pl diákjegyet kérsz. -
Ribi
nagyúr
Teló akku mérőjével nem tudom mit lehet kezdeni.
Reggel húztam le a töltőről, erre 3 órával később 26%ot ír.(valóság valahol 98% fele lehet)
Kíváncsi vagyok mikor veszi észre, hogy hülyeséget mutat -
Ra3
őstag
Ma a vibrálással együtt megjelent egy új hiba, a kijelzőn körbe egy fehéres sáv bukkant fel, olyan mint a tévéken a felhősödés, csak ez 6-8 mm széles és elég világos, 1-2 kijelző kapcsolgatás után a vibrálással együtt meg is szűnt.
Remélem ez nem valami hardveres gond a háttérvilágitással, és hogy a patch megoldja, ha majd méltóztatnak kiküldeni.
szerk.: most a telóról volt szó amúgy. -
KTU
addikt
válasz
fateless #743 üzenetére
Nem a könyvelés részével van gondom.
Hanem hogy ha pl. be jön hozzám 1 L..ness-es vásárló és ha én azt mondom neki hogy csak akkor érvényes az ár ha csak blokkot kér.Legális ez Mo.-on, hogy bizonyos terméket csak és kizárólag egyik vagy másik vásárlást igazoló bizonylatot hajlandó kiadni az adott kereskedelmi egység?
ill. miért nem hajlandó a számlaadásra, adóznia, közterheket fizetnie mindenféleképpen kell utána.De már tapasztaltam olyat hogy a blokkot elég lazán veszik,
pl. vettem valamit amiről szálát kértem ü.sz.pultnál, de több mindennel egyben szerepelt a blokkon,
simán lehúzta tollal a tételt és ugyanakkor kiállított számlát róla.
Valami nincs rendben náluk.De ez itt nagyon off
-
Ott van előbbre, hogy ha pl cég veszi neki, akkor a cégnek nem igazán számít, hogy 23.600 vagy 24.000, de ő megkapta a tabletet, 30-ért pedig nem, illetve ott, hogy az ÁFA-t nem most kapja vissza, így viszont most nem kell kifizetni a 6k-s árat.
Ha saját cég/vállalkozás, akkor nem áll benne a pénzed, míg visszajön az ÁFA, ha pedig a cég fizeti neked, akkor így legalább megkapod a készüléket. -
válasz
Silentfrog #737 üzenetére
Nem arról van, hogy ne lehetne számlát kérni róla, hanem a clubcard nem használható számlás vásárlás esetén, a kedvezmény pedig a kártyához van kötve. (Ez egyébként érthető. Mi havonta kb 2-300.000-et hagyunk ott a boltban számlás vásárláskor, ha lehetne clubcard-ot használni, az havi 4-6.000Ft-ot jelentene nekünk ingyen pénzben. Érthető, hogy ezt nem érvényesítheted)
A termék ára 30k, a clubcard-kedvezmény a 6k-s ár.KTU
Vedd meg klubkártyával 24k-ért, mely adásvételivel add el 24k-ért az adott cégnek/vállalatnak. Ugyanúgy elkönyvelhető kiadás az is, semmi illegális nincsen benne. Ha nem elég az én szavam, kérdezd meg róla a helyi NAV képviseletet. -
gps76
őstag
-
KTU
addikt
Nem azért, nem vettem vettem meg.
Hanem a számla miatt.Amúgy rendben van nála minden.
Semmi olyat nem találtam......,
de mégis a menü gomb mint a Sony Xperia-án, kicsit furcsa, mert stok droidhoz szoktamÉs a kamerája jobb a tabnak mint a telefonnak, ott hirtelen ahogy leteszteltük.
-
KTU
addikt
Majdnem meg is vettem, de mikor mondtam hogy számlát kérek,
azt mondják nem lehet klubkártyával,
ha számlát akarok akkor marad a 30e Ft-os ár.mikor nézegettük az egyiknél sikerült valami bug-ot előhozni, [link] (Zopo ZP700-al készült videó)
a kijelző kb 45°-ban maradt, vibrált, és fekete-fehér lett,
képernyő ki / be megoldotta. -
gps76
őstag
Én ma vettem a clubcard-al egy táblát,hát felülmúlta a várakozásaimat. Egész fürge,nem fagy le,a kamerája érdekes mód autófokuszos,még makrót is tud 5-6 cm-ről. Van benne Op3ndott alkalmázás is jópár,majd ki kell bogarászni mire is jók,mondjuk a korlátlan felhő elég pozitív. Rájöttem netezni jobb ez a képarány mint a 7" LG gpad-é. Akkuidőre kíváncsi leszek,de lassan megy lefelé. Jött is rá egy frissítés november 2.-i kernellel. Remélem a telóval is foglalkoznak majd.
-
válasz
sing1ep1ayer #726 üzenetére
Nem kell hozzá katalógus, csak maga a kuponkód
-
Zeki
nagyúr
A tablet nem csak hogy 23990Ft lesz, de 10 havi 0%THM-re is elhozható lesz hétvégén.
Nem lehet überelni. -
klepto
addikt
Köszönöm mindenkinek!
Ha jóárasítva lesz, akkor ez lesz a meglepi -
gps76
őstag
Az mindegy mi volt az utolsó amihez kiadták,keresd meg a flash player 11.111.1.115.6(azt hiszem ez az utolsó) feltelepíted,utána megkeresed a Puffin lehetőleg pro verzióját,és lesz flash,igaz elég lassú,de minden ketyerén lassú ne lepődj meg.
A hétfő az info@opendott.com oldalra írt levelemre azóta nem válaszoltak....A tablet tesztre találtam egy lengyel oldalt(chrome ajánlott):[link]
-
laca7909af
tag
már egy párszor leírtam neked (priviben is beszéltünk már erről), hogy 4.4 alatt is megoldható a flash player telepítése Dolphin browser alatt
több ismerős is használja (egyik haver a Z1-esén, amin 4.4 fut), tehát tuti biztos
tehát utoljára is a javaslatom: Dolpin browserplussz ajánlom fegyelmedbe az alábbi olvasnivalót, hogy végre meg tudjad oldani ezt a dolgot magadnak is:
[link]olvasd el figyelmesen !
-
Ghoosty
őstag
Én is felhoztam ezt a témát 510-es hsz-ben és "megszóltak", hogy mit akarok telepíteni, hogy nem elég a 3gb.
528-as hsz-ben benne van, hogy hogyan kell megoldani az átparticionálást, de ha nem vagy benne a témában, akkor neki se kezdj. PC-n szoktam mókolgatni, így felfogtam, miért nem olyan egyszerű, de nem fogok nekiállni.Amúgy a tablet holnaptól lesz akciós clubcard-dal, remélhetőleg később a telefon is kap hasonló akciót.
-
klepto
addikt
Erről a felosztásról jut eszembe; mennyire kevés, vagyis mire elég az a 3 GB, ami az appoknak van elkülönítve?
Mennyi játék, és egyéb alkalmazás fér rá; illetve nem lehet-e valahogy összefésülni a másik 3GB-al, vagy változtatni a kiosztás méretén?
Ugye az appokat nem lehet az adott droid verzió alatt a memóriakártyára telepíteni?
Arról van-e infó, lesz-e karácsony előtt akcióban ez a telefon? -
Nagya21
addikt
HAli!!
Ha jól emlékszem, akkor csak 1 antenna látszik.
Volt OT995-öm, akkor mikor kijött akkor a maga nemében viszonylag jó teló volt(főleg annak, aki nem frissített 4.0.4.-re), de kiméletlenül eljárt felette az idő, sajnos ezvan.
Ez a teló, ezért az árért, ennyi garival sztem most az itthon kaphatók közül a bestbuy.
Üdv Nagya
UI:1 visszáság van csak, az a fránya megosztott memória, mért nemtudták 2+6Gb ra osztani, mért kellet ez a 2+3+3-as felosztás?????
A coolpad 7320-on 2,2+5,6 van. -
klepto
addikt
válasz
Silentfrog #703 üzenetére
A párom is már csak telefonálásra használja, mert minden másra alkalmatlan...
A két kártyás üzemmód számunkra nem lényeges; sőt inkább visszás, mint pozitív tulajdonság...
Ami fontos, az az ár, és a minőség; nem tudok többet szánni karácsonyra (még a 30 is kissé sok), viszont rosszul sem szeretnék járni (mondjuk úgy, mint az Alcatellel)
Még egy kérdés:
Ha egy kártyával van használva, az értesítési mezőben akkor is két antenna jel látszik? -
Silentfrog
veterán
Erre pont tudok válaszolni,hisz pár napja adtam el az Ot 995-öm.
Sokkal gyorsabb mint az Alcatel,a netes oldalakat ez pillanatok alatt betölti, a régivel nem is szerettem netezni,mert lassú volt
Szebb a kijelző / sokkal /
Kétkártyás,független.
Nagyobb kijelző.
Számomra a készülék is szebb.
2 év garanciaNálam az akku is elég jól bírja.:
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Elejétől kezdve olvasgatom ezt a topicot.
Egy kérdés merült fel bennem:
Jobb ez a telefon, mint az Alcatel OT-995?
Minőségre közelíti, vagy akár eléri egy Samsung Galaxy ACE 3 színtjét? -
jackbacsi87
senior tag
nem tudom milyen jellegű a vibrálásod, de nexus s-emen pl volt olyan valamelyik rommal, hogy a fényerőt folyamatosan váltogatta. kiderült, hogy az automata fényerőszabályzónál pont egy olyan érték volt beállítva, ami előfordul normál körülmények között. így amikor olyan helyen voltam, folyamatosan váltogatta a fényerőt.
kicsit odébb kellett álltani a határokat, és jó lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az áruházlánc belépett az okostelefonos, tabletes és fitneszkarkötős piacra, saját brandjük, az Op3n Dott neve alatt szeretnének sikeresek lenni.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Path of Exile 2
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A 10.1 2/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest