Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
Dec. 4 óta 21e-ért adják, tehát ha még kedvezmény kellett a 24-hez, akkor lassan egy hónapja is lehetett a vásárlásod - akkor pedig már nincsen visszafizetés, és jó eséllyel azonnali csere sem, hanem szervizre veszik át
(esetleg a "karácsonyi ajándék lett volna, de kapott közben egy jobbat"-al lehet próbálkozni, hátha engednek levásárlást - csak ne ugyanaz a vevőszolgálatos legyen ott a gar. érvényesítésekor, mert kínos lenne ismét egy ilyen típussal visszamenni)
-
gps76
őstag
Tudom,hogy fityeg,de nem kell faragni a nyílásoknál,az univerzálisak sarkokon gatyagumi lefogatósok meg nagyon primitívek. Mondjuk nekem arra kell,hogy jó merev legyen,táskában nehogy elgörbüljön a tábla,arra meg ez jó,egy postásgumival rögzítem a fedelet,de magától még nem nyílt ki.
-
gps76
őstag
Kapható hozzávaló tok,nem a legolcsóbb, igaz 3990,de rá van szabva,és jól védi. Egy műanyag tartóba kell a tabletet tenni,a fedőlap meg háromszögre összehajtható fektetve megemeli a tab-ot,konyhában olvasgatni hibátlan.
Aki kíváncsi rá a bluetoothon keresztüli netmegosztás jól működik rajta,ami sok BT-s,főleg MTK,Rockchip-es ketyerén nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG GALAXY TAB S7 FE 12.4" ÓRIÁSTABLET + S PEN BILLENTYÜS TOKKAL, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad 9 gen 64GB wifi+cellular szép dobozos jó akku
- Ipad 9 64Gb wifi+cellular
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest