Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Autós kamerák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kronos3000
senior tag
Erre most azt gondolkodtam trollkodok egy kicsit ,felpiszkálom a kedélyeket,de nem az én stílusom.
Az idén már négy éves 1150-es rendszert fejlesztenék,modernizálnék,ha volna érdemleges lehetőség,az első pletykák megjelenése óta várok a zen-re.De ennyi nesze semmi fogd meg jól bemutató,titkolózás,időpont csúszás után,már nagyon szkeptikus vagyok.Anno rohantam a boltba am3+ lapért,meg egy fx4100-ért,amit a leváltott x4 645 procim 3,7ghz-n minden tesztben és valós alkalmazás+játékban rommá vert,semmit nem hiszek el az amd-nek.Remélem hogy nem lesz igazam és én is tudok váltani,ha nem kihalásig marad a 4590.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Amd Ryzen 5 3600
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
Üzleti előfizetők hirdetései
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged