Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TOM-202
senior tag
Azt hiszem ez egy újabb hatalmas technológiai baki az Intel részéről, semmi több.
Ezek után ugyanolyan apró kis "svindlikre" is lehet majd számítani mint an nv részéről a korábbi 3DMarkok esetén volt hogy hiányzó vagy nem teljesen kirajzolt nem szembetűnő ámde mégis erőforrásigényes textúrákkal manipulálás a magasabb összpontszám pontszám elérése érdekében?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként én nem csalódtam az Intelben most sem. Hozták a szokásos formájukat a megvesztegetés, lefizetés, áron alul eladott Celeron processzor szállítmányok a PC gyártóknak, stb. jellegű eseménysorba egy ilyen "unfair előnyszerzős feature" szerintem teljesen jogosan belefér.
Hmm, lehet hogy végső soron az a gond hogy globálisan esnek az eladások? Az AMD lassan de biztosan bebetonozza magát az újgenerációs játékkonzolokkal a jövő szempontjából, az "Intel only" power userek meg szvsz. nem igazán tart(hat)ják el a céget hosszútávon. A kérdés az hogy egy ekkora cég hogy engedhet meg magának egy ilyen bakit akár a MS, akár az alaplapgyártók, akár az AMD a hibás ezért.
Egyébként meg, miért nem vette ezt eddig észre senki sem? Miért csak most derült ki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)