Új hozzászólás Aktív témák

• TOM-202

senior tag

Azt hiszem ez egy újabb hatalmas technológiai baki az Intel részéről, semmi több.

Ezek után ugyanolyan apró kis "svindlikre" is lehet majd számítani mint an nv részéről a korábbi 3DMarkok esetén volt hogy hiányzó vagy nem teljesen kirajzolt nem szembetűnő ámde mégis erőforrásigényes textúrákkal manipulálás a magasabb összpontszám pontszám elérése érdekében? ;]

Egyébként én nem csalódtam az Intelben most sem. Hozták a szokásos formájukat a megvesztegetés, lefizetés, áron alul eladott Celeron processzor szállítmányok a PC gyártóknak, stb. jellegű eseménysorba egy ilyen "unfair előnyszerzős feature" szerintem teljesen jogosan belefér.
    Hmm, lehet hogy végső soron az a gond hogy globálisan esnek az eladások? Az AMD lassan de biztosan bebetonozza magát az újgenerációs játékkonzolokkal a jövő szempontjából, az "Intel only" power userek meg szvsz. nem igazán tart(hat)ják el a céget hosszútávon. A kérdés az hogy egy ekkora cég hogy engedhet meg magának egy ilyen bakit akár a MS, akár az alaplapgyártók, akár az AMD a hibás ezért.
    Egyébként meg, miért nem vette ezt eddig észre senki sem? Miért csak most derült ki? :F

Új hozzászólás Aktív témák