Új hozzászólás Aktív témák
-
TOM-202
senior tag
Azt hiszem ez egy újabb hatalmas technológiai baki az Intel részéről, semmi több.
Ezek után ugyanolyan apró kis "svindlikre" is lehet majd számítani mint an nv részéről a korábbi 3DMarkok esetén volt hogy hiányzó vagy nem teljesen kirajzolt nem szembetűnő ámde mégis erőforrásigényes textúrákkal manipulálás a magasabb összpontszám pontszám elérése érdekében?
Egyébként én nem csalódtam az Intelben most sem. Hozták a szokásos formájukat a megvesztegetés, lefizetés, áron alul eladott Celeron processzor szállítmányok a PC gyártóknak, stb. jellegű eseménysorba egy ilyen "unfair előnyszerzős feature" szerintem teljesen jogosan belefér.
Hmm, lehet hogy végső soron az a gond hogy globálisan esnek az eladások? Az AMD lassan de biztosan bebetonozza magát az újgenerációs játékkonzolokkal a jövő szempontjából, az "Intel only" power userek meg szvsz. nem igazán tart(hat)ják el a céget hosszútávon. A kérdés az hogy egy ekkora cég hogy engedhet meg magának egy ilyen bakit akár a MS, akár az alaplapgyártók, akár az AMD a hibás ezért.
Egyébként meg, miért nem vette ezt eddig észre senki sem? Miért csak most derült ki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest