Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Durván kitömte memóriával két új Radeonját az AMD
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- El sem merte árulni két új SSD-családjának árazását a Kioxia
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
TOM-202
senior tag
Azt hiszem ez egy újabb hatalmas technológiai baki az Intel részéről, semmi több.
Ezek után ugyanolyan apró kis "svindlikre" is lehet majd számítani mint an nv részéről a korábbi 3DMarkok esetén volt hogy hiányzó vagy nem teljesen kirajzolt nem szembetűnő ámde mégis erőforrásigényes textúrákkal manipulálás a magasabb összpontszám pontszám elérése érdekében?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként én nem csalódtam az Intelben most sem. Hozták a szokásos formájukat a megvesztegetés, lefizetés, áron alul eladott Celeron processzor szállítmányok a PC gyártóknak, stb. jellegű eseménysorba egy ilyen "unfair előnyszerzős feature" szerintem teljesen jogosan belefér.
Hmm, lehet hogy végső soron az a gond hogy globálisan esnek az eladások? Az AMD lassan de biztosan bebetonozza magát az újgenerációs játékkonzolokkal a jövő szempontjából, az "Intel only" power userek meg szvsz. nem igazán tart(hat)ják el a céget hosszútávon. A kérdés az hogy egy ekkora cég hogy engedhet meg magának egy ilyen bakit akár a MS, akár az alaplapgyártók, akár az AMD a hibás ezért.
Egyébként meg, miért nem vette ezt eddig észre senki sem? Miért csak most derült ki?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Tesla topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Path of Exile (ARPG)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Új Razer Hammerhead HyperSpeed PlayStation fülhallgató
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)