- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós kamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cefet
aktív tag
Nem is vitás. A cikk is csak prototípusról szól. De az, hogy milyen gyorsan hozták össze, az eléggé figyelemre méltó. Ha ehhez hozzávesszük azt is, hogy méretben sokkal jobban skálázódik lefelé, valamint azt, hogy egy bit tárolásához sokkal kisebb hely kell (tulajdonképpen csak egy crossbar hálózat, nincsenek felesleges töltéstároló cellák, tranyók, stb.), az már eléggé biztató. Gyártható a flash-nél most bevezetésre kerülő 20nm-es technológiával, és még olcsóbb is, mert kevesebb lépésben létrehozható a szilícium felületen a kívánt áramkör. Nem mellékesen a már meglévő gépeken is termelhető.
Szal' szerintem nincsenek messze azok a terabyte-os tárolók. Ajánlom figyelmetekbe a 2009-es évet...
polika: látom téged is kicsit megfogott a dolog. Szoftveres téren a Z80 óta nem igazán vagyok otthon, de valami ilyesmire gondoltam én is. Amit pedig a végén írtál, az nagyon igaz. Fel sem tudjuk mérni, hogy mekkora változást hoz el.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI Pro H610M-E DDR4 alaplap
- s 775, s1156, s1366, s1155, s1150, s1151, s2011, s1200, s1700 , s1851 notebook alaplapok, bontás
- Gigabyte B85M -HD3 LGA 1150 Alaplap, garanciával!
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest