- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
- Panorámás miditorony jött a Chieftec fémjelzésével
- Ráfordult a célegyenesre a SiPearl első szerverprocesszora
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- BIOS frissítés
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
paavoo
aktív tag
Laikusként gondoltam a gyári szoftver alkalmas erre a célra, de ennyire nem szeretnék módosítgatni a routeren, hátha elrontok valamit.
NAS-t nem szeretnék építeni, egy ilyen hibrid rendszert gondoltam, hogy rákötök USB-n egy erre képes erősebb routerre egy NTFS HDD-t amit esetleg tudok Win10-el is használni ha kell, a torrentet meg PC-n megoldom amit továbbdobok a megosztott HDD-re, csak hát így elég lassú a másolás.
A megosztott HDD-ről pedig elég szép a másolási sebesség PC-re 30MB/s FTP-n keresztül, nekem teljesen elég, ez visszafelé is működne az tökéletes lenne, de még a fele is akár! -
paavoo
aktív tag
Szia, nalam az SMB megosztas alatt haldoklik a dolog, 5ghz wifin 3-5MB/s-et tud, valamikor lemegy 1MB ala is, iPad infuse pron produkalja, upnp-n hozza a 17-18MB/s-et, nem pufferel a 4K film. A megosztott 2 teras usb3as WD vinyo egy Asus AC65P routerre USB-re van kotve.. PC Plex media server is hozza 5ghz wifin 17MB/s. Amugy total commanderben ha masolok megosztott vinyora samban 7-8mb korul megy, gigabit LAN-on is 8 max, nem tudom mi foghatja meg, esetleg az smb1 korlatozza(infuse pro csak smb1-el engedi felvenni), mar vegigneztem beallitasokat de semmi.
Hiaba vennek egy Apple TV 4K-t, SMB-n az se tudna tobbet, max DLNA-n tudnam hasznalni, de azt irjatok hogy az eroforras igenyesebb, jo lenne ha SMB sebesseg megoldodna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Delta Force (2024)
- Synology NAS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest