Új hozzászólás Aktív témák
-
paavoo
aktív tag
Laikusként gondoltam a gyári szoftver alkalmas erre a célra, de ennyire nem szeretnék módosítgatni a routeren, hátha elrontok valamit.
NAS-t nem szeretnék építeni, egy ilyen hibrid rendszert gondoltam, hogy rákötök USB-n egy erre képes erősebb routerre egy NTFS HDD-t amit esetleg tudok Win10-el is használni ha kell, a torrentet meg PC-n megoldom amit továbbdobok a megosztott HDD-re, csak hát így elég lassú a másolás.
A megosztott HDD-ről pedig elég szép a másolási sebesség PC-re 30MB/s FTP-n keresztül, nekem teljesen elég, ez visszafelé is működne az tökéletes lenne, de még a fele is akár! -
paavoo
aktív tag
Szia, nalam az SMB megosztas alatt haldoklik a dolog, 5ghz wifin 3-5MB/s-et tud, valamikor lemegy 1MB ala is, iPad infuse pron produkalja, upnp-n hozza a 17-18MB/s-et, nem pufferel a 4K film. A megosztott 2 teras usb3as WD vinyo egy Asus AC65P routerre USB-re van kotve.. PC Plex media server is hozza 5ghz wifin 17MB/s. Amugy total commanderben ha masolok megosztott vinyora samban 7-8mb korul megy, gigabit LAN-on is 8 max, nem tudom mi foghatja meg, esetleg az smb1 korlatozza(infuse pro csak smb1-el engedi felvenni), mar vegigneztem beallitasokat de semmi.
Hiaba vennek egy Apple TV 4K-t, SMB-n az se tudna tobbet, max DLNA-n tudnam hasznalni, de azt irjatok hogy az eroforras igenyesebb, jo lenne ha SMB sebesseg megoldodna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Operatív igazgatót vált az Apple
- Milyen légkondit a lakásba?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Goddess of Victory: Nikke
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512SSD Érintőkijelző
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest