Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
A gyári szoftverek korlátozottak, ezt most te is tapasztalod, a routereken lehetőleg mindig CFW-t használok, mert sokkal jobbak, van AC65P-m amire OpenWrt-t tettem, sokkal jobb lett minden szempontból, most egy AC57U V1-et használok/tesztelek Padavan firmware-el, az is sokkal jobb a gyárinál. Az AC65P gyári szoftvere amúgyis vérszegény és akkor még ilyen igényekkel is szembe kell néznie, mint SMB megosztás, másolás, stb. Én ezektől megkímélem magam, nekem megfelel a 117MB/s másolás NAS-ról gépre
és vissza, stabílan, szóval nálam a router csak router funkciókat lát el.
-
blakey
titán
Mivel haldoklik? 940Mbps-t mérek SMB-n, Infuse-al, minden anyagom hibátlanul megy, MrMC-vel is. Az AC65P-n javaslom az OpenWrt használatát. Egyébként én NAS-al használom, router esetében az NTFS nem nyerő, erőforrás igényes. SMB1 korlátoz, nálam a hálózat minimum SMB2-re van állítva. OpenWrt tudja az SMB2-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mobil flották
- Lightyear - befektetési app
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3275, 100% Akkumulátor
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest