- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Autós kamerák
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
Imogen Combe #7206 üzenetére
Valószínű jól vált lefelé is de igazából nem próbáltam soha. De nem is ez volt a téma hanem az, hogy nincs semmi értelme és haszna. Nem értem miért jó. Azért mert ha dv filmet indítasz akkor nem kell váltania? Ez esetben egy kicsit megértem. Működik biztosan és használható úgy is ahogy te és arra amire használod. Mindegy így is túl sokat beszélgettünk erről aminek megint nincs értelme úgyhogy inkább ne szemeteljük tovább a fórumot.
-
válasz
Imogen Combe #7206 üzenetére
Ahogy már más is írta, mindenki úgy használja, ahogy szeretné.
Van egy általános javaslat, amit sokan elfogadnak - neked nem kell ezt követned és el sem kell fogadni.
Egy dolgot kell elfogadnod, lsd. első mondat.
Az Infuse kérdésed azért nem válaszolható meg, mert különböző megjelenítőket és AV komponenseket használunk, arra senki sem vállalkozik, hogy az összes variációt minden beállítással és forrásanyaggal kipróbálja.
Megírtad, hogy neked hogyan működik, ez hasznos lehet valakinek, köszönjük. De ne várd el, hogy mostantól mindenki úgy csinálja.
A legfontosabb: ha neked megfelel és jól működik, ne bolygasd.
Én tegnap állítgattam, mert valami friss tuti javaslatot olvastam, alig győztem visszaállítgatni, hogy úgy működjön, mint addig (ami nekem tökéletes volt).
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android játékok topikja
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest