- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi!
Próbáltam már a kép módokat a TV-n is állítani de az semmit se befolyásolt. Illetve az Apple TV felbontását is próbáltam.
Az rendben van, hogy a jelet meglehet nézni, de nekem alapból azt írja hogy 4K 60Hz 12bit HDR10 mert az Apple TV ezt a jelet küldi. De a YouTube-on mégsem lehet kiválasztani csak max 1440p60-t és csak HDR nélkül.
Egyébként azt kifelejtettem, hogy első generációs Apple TV 4K-m van. De úgy néztem hogy kellene tudja, meg hát akkor nem lehetne beállítani a menüjében… neked melyik van?blakey: igen itt is csak 1440p60.
Ugyanazokat a videókat próbáltam a TV rendszerén és az Apple TV rendszerén is.
szerk: 50 és 60Hz-en is próbáltam. De én is inkább a 60-at használom.Holnap megpróbálok egy gyári visszaállítást az Apple TV-n, mert már nincs más ötletem…
-
blakey
titán
Mi van, ha a rendszerbeállításoknál 50Hz helyett 60Hz-re állítod, mert én azt használom és nálam szépen átvált SDR-ről HDR-re, tehát működik a dinamikatartomány váltás. YT esetében nincs képkockaegyeztetés, a sok "gyökér" panaszkodott, hogy a reklámok miatt túl sokszor vált fpst-t, elsötétedik a kép, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen autót vegyek?
- Gumi és felni topik
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Crypto Trade
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest