- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Haladó fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magi
tag
Sziasztok,
Segítségre lenne szükségem:
Adott egy LG 55B7-es OLED TV és hozzá egy Apple TV 4k. Emellett van egy Macbook Pro Retina 2015 és egy Huawei M3 tablet.
A kérdéseim a következőek:
1. Airplay képernyő megosztásnál (Macbookról ATV-re) hogyan lehet azt beállítani, hogy a kép teljes képernyős legyen? Próbálkoztam a laptop kijelzőjének tükrözésével, kiterjesztéssel is de minden esetben azt tapasztalom, hogy a kép nem 16:9-es hanem 16:10-es, tehát oldalt van egy kis fekete csík?2. Amennyiben egy filmet indítok (néha szoktam mert van amikor egyszerűbb) akkor Airplay esetén valóban a kijelzőt tükrözöm és nem tudom úgy beállítani, h ilyenkor csak a videó játszódjon le a TV-n. (Ez iPhone-ról sem megy.) Ezt csak azért kérdezem, mert a TV-ben ugye van eleve media share, amivel az Androidos tabletem kijelzőjét tudom tükrözni, azonban ha videót indítok VLC-ből, akkor a tablet kijelzője (ha akarom) kikapcsol és a TV-n pedig elkezdődik a film. Na ilyet szeretnék elérni valahogy az ATV-vel is laptopról/iPhone-ról.
Köszi előre is.
Sziasztok
Új hozzászólás Aktív témák
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Anker 737 powerbank - PowerCore 24K - 24000 mAh 140W
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest