Hirdetés
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Mini PC
- Mini-ITX
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Véget vethet a firmware-káosznak az openSFI
Új hozzászólás Aktív témák
- 

blakey titán A régi lejátszó 4K? Az erősítő képes fogadni a 4K/60 fps-t? TV-re kötve van kép és hibátlan? Akkor erősítő hiba, vagy túl sokat állítgattál az erősítőn és/vagy a lejátszón. Ha még soha nem használtad ilyen felállásban akkor javaslom, hogy ismerd meg a készülékeidet és, hogy melyik mire képes. Ha a lejátszó kiadja a képet és a tv-re kötve van kép akkor nem vele van a gond. Gyári visszaállítás a lejátszón és az erősítőn és kezdj mindent előröl, látatlanba nem tudom a megoldást, mert valahogy hiányoznak információk és nem tudom a pontos választ. Nincs H/K erősítőm így nem is tudom, hogy mire képes. A lejátszóddal szerintem semmi gond mert tv-re kötve van kép. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Windows 11
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Rap, Hip-hop 90'
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Dell 7430 Core i5 1245U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 4K Kijelző Boltból Garanciával Számlával
- Lenovo E14 G4 Core i5 1235U 10 mag 12 szál 40Gb Ram Gyári Garancia Boltból Számlával
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Update 10.28. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő