- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandor
tag
Az atv-t én kifejezetten netflixhez , hbo go -hoz vettem. Ezekhez számomra tökéletesen meg is felel. Nagyon tetszik.(egyedül az usb hiánya fáj picit) Viszont ha már van , gondoltam kipróbálom úgy is , mint média lejátszó. A dune-hez nekem usb-n van csatlakoztatva 10 tb hdd. Ezt az atv , hálózaton smb-n gyönyörűen kezeli (mit egy nas). Az info-t azért is meg szoktam nézni, mert azért kíváncsi vagyok a bitsebességre, illetve ha nem 4k-s anyagot nézek , ki szoktam próbálni hogy adott esetben jobb-e a minőség felkonvertálva, vagy jobb-e az 1080p-n. Ehhez nem árt látnom a videó adatait. De igazából ez sem érdekes, mert a kép minőségével tökéletesen meg vagyok elégedve. Csak megszoktam.
Az előzőekben egyébként rosszul írtam.A jukeboxban nem található filmek adatbázisa nem az ötvenes évektől van, hanem 1990-től.Csak nehogy valakit megtévesszek. De azért jó dolog. Tudsz keresni filmekre és sorozatokra , műfaj és évjárat szerint is ( pl rákeresel 1978-ra és kidobja az abban az évben megjelent összes filmet-sorozatot) , plusz nézhetsz róla előzeteseket is.Az atv hálózati megosztásával picit megakadtam. Azt már írtam, hogy a dune-hez csatlakoztatott hdd-ket elérem vele smb-n, Viszont a laptopom hdd-ét nem tudom megosztani, pedig pont annak lenne számomra értelme. Elvileg látja desktop- mpmquqe néven, de amikor rámennék a mentésre, az ön felhasználónév -jelszó párosa helytelen címen kidob. Windows telepítésnél nem adtam meg jelszót , csak nevet. Azt be is írom , de egyszerűen nem működik.Nem értem mi lehet a gond. Tudna valaki ebben segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Szólánc.
- Xbox Series X|S
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Építő/felújító topik
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Dobozos , garanciális 27"-os Acer Nitro ívelt monitor leárazás
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest