Hirdetés
- iPad topik
- AMD Radeon RX 7700-as VGA-val gyarapította kínálatát az ASRock
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
turbokappa
senior tag
Nem érzed ironikusnak, hogy a ph-n sírnak mert az intel rákényszerít a fejlesztésre. Az Amd pont ugyanezt marketingeli. Az userek meg egymást tüzelik fel, lakomát csapnak az intel porhüvelye felett.A kéjes mámorban egy utolsót kell rúgni az intel cafatjaiba, midőn leváltjuk a kékeket, és piros harci vonalakat festünk az arcunkra egyre mélyebbre kerülünk a fejlesztési kényszer mocsarába.
Most nincs ki megálljt parancsoljon hiszen örömtáncot járunk , hogy győztünk,veled vagyunk AMD!!!
Én meg rezzenéstelen arcal figyelem az őrületet, nem érzek kényszert hogy 3000 ryzent kelljen vennem, meg vagyok elégedve a nyomorúlt 8700-el,az agyonpachelt,a sebezhetőség miatt kiherélt már nem 12 szálas mert szerencsétlennek a másik 6 szálát elvették, kiírtották és sóval behintették.
Leszegett fejjel szégyenkezve hogy nekem csak egy 6 magis 6 szálas elárvult zabigyerekem van, akit nagyon drágán vettem...de mégis csak az enyém...zokogom belűl , némán összeszorított fogakkal és hallgatom az AMD marketingeseit hogy mi a jövőnek fejlesztünk.....Intel...Amd én szeretlek bennetek....ne bántsatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPad topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- sziku69: Szólánc.
- Borderlands 4
- AMD Radeon RX 7700-as VGA-val gyarapította kínálatát az ASRock
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Logitech MX Anywhere 3 egér
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest