Hirdetés
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pánik a memóriapiacon
- Philips LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple MacBook
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- HP notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
válasz
turbokappa
üzenetére
úgy tudod bizonyítani, hogy szereted őket, hogy "nekik adod a pénzed" (vásárolsz) ...
..ezek a vállalatok már csak ezt értékelik igazán ... szívtelen szörnyek.de gondolom nem szegeznek a fejedhez pisztolyt, nem kötelező váltani, csak ha már "kell" mert nem fut a cryzis 8 vagy az új verziós "youtube steamelő app" (na jó, ha munkára használjuk a gépet, akkor az adott "valami")...
én is még mindig FXelek .. miért? mert elég ... munkához jó (jobb mint a kortárs i5), és amennyit játszom és amit, arra is elég (igen, 60fps a cél, nincs freesync meg hasonló képes monitor.. sőt, vsync alapból be van nálam mindig kapcsolva hogy ne essen szét a kép)...
persze ... engem elkönyveltek itt már egyesek amd fanboynak/trollnak ... pedig van mindenféle rendszerem (igaz régebbiek most már, jó pár éve nem vettem saját célra "új" dolgot).. az mondjuk igaz, hogy nem szeretem az intelt, de főképp a múltbeli tisztességtelen versenyhúzásai miatt (és itt nem a athlon 64-es időszakra gondolok, jóval korábban is voltak igen "csúnya" húzásai).
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Pánik a memóriapiacon
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Philips LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- Intel Core i7-9700 CPU LGA 1151
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- 9Ryzen 9 7900 nem X-es! 65W TDP!!! 12 mag 24 szál
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Oyomba VGP-BPS26 utángyártott akkumulátor / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
..ezek a vállalatok már csak ezt értékelik igazán ... szívtelen szörnyek.