- Szinte csak az AI-ra gondol az Apple M5 SoC
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen házat vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
turbokappa #25 üzenetére
úgy tudod bizonyítani, hogy szereted őket, hogy "nekik adod a pénzed" (vásárolsz) ...
..ezek a vállalatok már csak ezt értékelik igazán ... szívtelen szörnyek.
de gondolom nem szegeznek a fejedhez pisztolyt, nem kötelező váltani, csak ha már "kell" mert nem fut a cryzis 8 vagy az új verziós "youtube steamelő app" (na jó, ha munkára használjuk a gépet, akkor az adott "valami")...
én is még mindig FXelek .. miért? mert elég ... munkához jó (jobb mint a kortárs i5), és amennyit játszom és amit, arra is elég (igen, 60fps a cél, nincs freesync meg hasonló képes monitor.. sőt, vsync alapból be van nálam mindig kapcsolva hogy ne essen szét a kép)...
persze ... engem elkönyveltek itt már egyesek amd fanboynak/trollnak ... pedig van mindenféle rendszerem (igaz régebbiek most már, jó pár éve nem vettem saját célra "új" dolgot).. az mondjuk igaz, hogy nem szeretem az intelt, de főképp a múltbeli tisztességtelen versenyhúzásai miatt (és itt nem a athlon 64-es időszakra gondolok, jóval korábban is voltak igen "csúnya" húzásai).
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő