Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
turbokappa #25 üzenetére
úgy tudod bizonyítani, hogy szereted őket, hogy "nekik adod a pénzed" (vásárolsz) ...
..ezek a vállalatok már csak ezt értékelik igazán ... szívtelen szörnyek.
de gondolom nem szegeznek a fejedhez pisztolyt, nem kötelező váltani, csak ha már "kell" mert nem fut a cryzis 8 vagy az új verziós "youtube steamelő app" (na jó, ha munkára használjuk a gépet, akkor az adott "valami")...
én is még mindig FXelek .. miért? mert elég ... munkához jó (jobb mint a kortárs i5), és amennyit játszom és amit, arra is elég (igen, 60fps a cél, nincs freesync meg hasonló képes monitor.. sőt, vsync alapból be van nálam mindig kapcsolva hogy ne essen szét a kép)...
persze ... engem elkönyveltek itt már egyesek amd fanboynak/trollnak ... pedig van mindenféle rendszerem (igaz régebbiek most már, jó pár éve nem vettem saját célra "új" dolgot).. az mondjuk igaz, hogy nem szeretem az intelt, de főképp a múltbeli tisztességtelen versenyhúzásai miatt (és itt nem a athlon 64-es időszakra gondolok, jóval korábban is voltak igen "csúnya" húzásai).
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tesla topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Intel Core i9-12900K 16-Core 3.2GHz LGA1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-12700KF 12-Core 2.7GHz LGA1700 Box (25M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor
- Amd ryzen 5950x + Msi x570s carbon wifi + Team Group 8Pack Edition 32GB samsung b die .
- i7 12700k 2026.07.23ig aqua gari
- 6. és 7. gen i3 és i5 processzorok érkeztek!
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest