- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CsabaSteel #14 üzenetére
Hali,
szerintem érdemes volna inkább itt megkérdezni: [link] .
-
CsabaSteel
aktív tag
Hali!
Olyan problémám van, hogy ismerősnél a firefoxba, chrombe, edgebe bejön az adblock ha indavideó oldalra megy. Hogy lehet kikapcsolni?
Ha valaki leírná megköszönöm. -
the dealer
tag
Reménykedtem, hogy valami számomra relevánsat fogok olvasni, de mivel win telóm van, megint csak fölöslegesen kattintottam.
-
Purple_46
tag
válasz
macilaci78 #11 üzenetére
Előfordulhat...
-
macilaci78
nagyúr
Mi lesz így a Ph!-val, ha már os-szinten lesznek reklámblokkolók? Aki komolyan akarja használni az oldalt, az használjon linuxot, OSX-et?
-
Somatom
veterán
Nekem nem áll össze ez a hír. A króm az egy fém, amivel fényes felületet lehet kreálni. Az Edge a Samsung telók kijelzőinek hajlított felületrésze. Ez a "Microsoft" talán vmi noname fejlesztő lehet. De, hogy jönnek ezek egymáshoz? Egyedül a Firefox világos. Az egy böngésző.
-
Dtomka
veterán
Elég sok ideig firefoxot használtam. Majd jött a win 10, és akkor edge-re váltottam...pár hónapja ismét a firefoxot használom, mert adguard és adblock nélkül manapság böngészni....
De örülök, hogy fejlődik az Edge, remélem az asztali változatokba is benne lesz és ki tudja 1 napon visszatérek, mert nem rossz sőt, 1-re jobb!
-
malnabokor
senior tag
válasz
laceszgamer #5 üzenetére
Van lehetőség, hogy a “nem tolakodó reklámokat” is tiltsa.
Amúgy iPad-en egész használható, ez az elsődleges böngészőm, Androidon is béta tesztelem, de ott még a Chrome jobban bejön.
(Érdekes, hogy a prohardver lapcsalád whitelist-en van itt az Edge-n belül, valamint nincs aktiválva Safariba beépülő reklámblokkolóm, mégis itt a lapcsaládon a felső széles hirdetés nem jelenik meg, csak nagy fehérség van.)
-
gergejly
aktív tag
Sok reklám lassítja be a böngészést... így hasítani fog az edge a legtöbb eszközön
-
törölt tag
Hogy ér ez meg a MSFT-nak?
-
Fred23
nagyúr
Ok, akkor ma este ki fogom próbálni! Úgy 3-4 havonta kap egy esélyt úgyis az EDGE -már harmadik éve.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az Edge mobilos változatain tesztelik az új funkciót.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest