- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Igen komolynak látszó tapipad fortyog a Hyper boszorkánykonyháján
- Autós kamerák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
tachikoma
aktív tag
Csináltam factory resetet (nem csináltam egyből MIUI12-re frissítés után), de Simple app ugyanúgy nem hozza fel fizetéskor a kártyaképet, ha nem nyitom meg magát az alkalmazást is a telefon feloldása után. Minden engedélyt megadtam. Még autostart is engedélyezett, meg akku optimalizálás is ki van kapcsolva.
Most factory reset után viszont pár dolog nem megy, vagy nem úgy mint előtte, szóval összességében szívás.
Pl van egy eltüntethetetlen értesítés, hogy egy app "displays over other apps". Ez amúgy normális, kell a működéséhez (Smart Task Launcher), de ezt MIUI11-ben valahogy el tudtam suppresselni, most meg nem.Viszont ilyen engedély kellene szerintem a simple-nek is, de az nem kéri és sehol nem tudom neki beállítani. Anélkül nem hiszem hogy ki tudja rakni a kártyaképet, amikor amúgy nem fut az előtérben
Nincs több ötletem, bánom már, hogy frissítettem MIUI12-re, nem volt igazából semmi bajom 11-el...

Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parfüm topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Robotporszívók
- Interactive Brokers társalgó
- Hardcore café
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max Black Titan 256 GB Független, garis, számlás, 100% akksi
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galax A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3605
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Pl van egy eltüntethetetlen értesítés, hogy egy app "displays over other apps". Ez amúgy normális, kell a működéséhez (Smart Task Launcher), de ezt MIUI11-ben valahogy el tudtam suppresselni, most meg nem.