- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Egy már-már paranormális jelenségbe illő problémával találkoztam, amire nem találok megoldást.
Utóbbi időben a banki applikációm (k&h mobilbank) beléptető mechanizmusában az mPIN kóddal történő belépés valamiért nem tud végigfutni, "azonosítás folyamatban" üzenettel pörög, amíg ki nem lépek.
A belépésre van egy másik metódus, egy QR kód beolvasás, az tökéletesen működik. Mielőtt a hibát a banki appban vagy a bank oldalán keresnénk, a bank ügyfélszolgálatával is beszéltem, semmi hiba nincs se a belépési adataimban, se a bankszámlával, ráadásul a QR-es belépéssel napi szinten használom is, ők sem értik, hogy mi lehet a gond. Sőt, ha direkt rossz kódot adok meg, azt jelzi is, és rögtön megszakítja a folyamatot, tehát valamilyen szinten működik ez, de az applikációban ez mégsem jut tovább, ha helyes a kód.
Bankos topikban írta valaki, hogy nála működik a funkció, és mivel semmilyen ilyen hibáról nem olvastam, felteszem, hogy nálam van valami gond, de az istenért nem tudok rájönni, hogy mi.
MIUI 14 van fent, a legutóbbi gyári frissítéssel, (gyári minden, Telekomos a teló) meg minden app naprakész.
Ezt a banki appot én már többször újratelepítettem, újra aktiváltam a banki hozzáférést, ezt az ügyfélszolg. is megerősítette, mégis fennáll a hiba. Minden engedély meg van neki adva, van mobilnet és wifi engedélye is. Telefont is újraindítottam, hátha az a gond, de semmi.
Mi lehet a probléma? Valamilyen rendszer applikáció vagy beállítás kavarhat be, vagy valami legutóbbi frissítés? Egyszerűen annyira nonszensz és logikátlan, hogy egy ilyen alap dolog ne működjön, nem tudok rájönni az okára, de borzasztó kellemetlen. Néhány napja, esetleg 1-2 hete állhat ez fenn, korábban működött.
Van esetleg valakinek ötlete, netán tapasztalata ilyen anomálival kapcsolatban?Up the Irons!
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
- APPLE IPHONE 14 128GB / 100% AKKU / KÉK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest