- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Home server / házi szerver építése
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
joci86
senior tag
Valaki tudja esetleg, lehet-e konfigurálni a néma üzemmód időzítését? A csúszkán csak 30 perc, 1 óra, 2 óra és 8 óra választható, ami (nekem) nem elég.
A DND nem jó szeretném, hogy jelezzem, de kizárólag csak rezgéssel.
-
rigoberto
őstag
hello.
valaki, aki már megcsinálta ezen a telón le tudná írni, hogy lehet a youtube-t letiltani?
-
A havi/napi elhasznált adatmennyiséget hogy lehet kiíratni az állapotsorra? A globál rom-ban megtaláltam, az eu-s rom-ban még nem.
<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
válasz
TomPack #1192 üzenetére
A 11s-ben Mediatek proci van, a sima 11-ben meg Snapdragon. Ezért veszek már csak Snapdragon procis telefont. Ha jól rémlik a Mediatek nem adja ki a drivereket harmadik félnek, a Qualcomm driverei meg nyílt forráskódúak, ezért tudnak rá ennyi romot készíteni.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
TomPack #1188 üzenetére
Nem 100%, lehet hogy egyből engedi. Nekem múlt héten azért nem engedte, mert nem töröltem a másik Note 11-em, és nem értette hogy akkor most már nem ahhoz tartozik a sim kártyám. Az előzőt azt kapásból engedte nyitni, mert előtte már nyitottam az mi9lite-ot meg a redmi3s-t.
-
válasz
TomPack #1186 üzenetére
Xiaomi.eu oldal, itt vannak a romok, meg van leírás is, hogyan kell telepíteni. Gyakorlatilag eddig minden okostelefonomon cseréltem romot, csak mindig változik picit a módszer. Eddig ez volt a legegyszerűbb, már nem kell twrp se.
Igazából most csak azt nem értem, hogy a Google mentésből hogy a bánatba lehet visszaállítani a korábbi állapotot...? sms-sek nincsenek meg, appok nincsenek meg, ha rámegyek a visszaállításra akkor kéri régi telefont, hogy ugyanúgy átmásoljam, mint a múltkor. Visszatettem az appokat egyesével, így eygébként kvesebb helyet foglalnak most. Híváslista megvan, számok megvannak, sms-sek meg nem. Úgy látom ebből a szempontból a Xiaomi cloud jobban működik, wifi beállításokat visszaállította, talán az sms-sek is el voltak mentve oda is, még azzal elszórakozok úgy látom. Nem létfontosságú, de jobb lett volna ha megmaradnak.
[ Szerkesztve ]
-
Feltettem a Xiaomi eu romot. Végül is nem volt bonyolult. Megcsináltam az unlock-ot, az törölt minden adatot. A telefon újraindult. Kikapcsoltam, újra fastboot módban elindítottam.
A pc-re le volt töltve, majd kicsomagolva az eu rom, azon belül meg van pár batch fájl, windows_fastboot_first_install_with_data_format.bat Dolgozott 2-3 percig, majd a telefon újraindult, és vagy 5 percig töltött az androidos képernyő. Kicsit kezdtem megijedni, de utána simán elindult.
Eddig tetszik. Always on display működik, vééégre működik a dupla koppos zárás/ébresztés, hívás rögzítés is.
Videó módban nem találtam lassított üzemmódot ebben se.[ Szerkesztve ]
-
zorzy4
addikt
Sziasztok! Egyel lejjebb váltottam, és 11s ből sima 11 lett. Első amit ezen nem találok a lelakatolás. Ha hosszan rányomok az alkalmazásra, csak kiugrik teljes képernyőre.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
movax
őstag
-
dugynok
senior tag
Köszönöm mindenkinek, végül megvettük a note11-et asszonynak
-
ironbed
aktív tag
A BSG féle változatok jók, abból én a stable 8.1-esket használtam az RN11-re és a Poco M3-ra is. Most ez az utolsó stable: MGC_8.1.101_A9_GV2b.
Innen a másodikat szoktam feltenni: [link]
És rákeresve a Poco M3-ra van külön oldal is : [Poco M3 Celsoazevedo GCAM][ Szerkesztve ]
-
válasz
dugynok #1175 üzenetére
[GsmArena összehasonlítás]
Szerintem rosszabb. Snapgragon helyett Mediatek proci? Amoled helyett ips? Nincs benne széles látószögű kemara sem. Biztos nem venném meg. Akkor már inkább Note 10 pro...[ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
válasz
dugynok #1175 üzenetére
Fiamnak volt ilyen, nagyon tetszett neki, de egy idő után a frissitésekkel kicsinálták, bootloop-ba került, már úgy voltam vele, hogy kalapáccsal szétverem, de valamitől megjavult, már nem emlékszem mi volt. Utána apósom használta, nála semmi baja nem volt.
Kamerában jobb ez mint a 11-es.
Ennél is voltak szoftveres baromságok, gondoltak egyet és átalakítottak rajta valamit, ki vagy bekapcsoltak apróságokat.
Nekem a Redmi 5-ös volt az amit imádtam és azzal nem volt semmi bajom, utána talán még az asszony Redmi 7-es telója volt az amivel nem voltak komoly bajok. Sajnos lejtmenetben van a saomi, szerintem. -
dugynok
senior tag
Köszönöm a vàlaszokat
Mennyire jobb vàlasztàs a note11 helyett ez?https://m.alza.hu/xiaomi-redmi-note-10-5g-128gb-szurke-d7390219.htm?kampan=adw3_mobilni-telefony_pla_all_obecna_android_m_9063036___576426641203_~131961516945~&gclid=CjwKCAiA85efBhBbEiwAD7oLQBtISkMQdK5EFyjL4m5LpKZNb_MIo2bCp6CPBqRJM7Vz-hMIskDCQhoClHAQAvD_BwE
-
ironbed
aktív tag
válasz
Tibicsucsu #1172 üzenetére
A Poco M3 kameráján például a GCam-al sokat dobott. Az 48 Mpixel volt, de 1/2"-os szenzorral és 2x2-es 7µm-es Pixel bindinggal. Az is Samsung szenzor volt.
Nekem a Poco X3 volt a kedvencem az Sony IMX686-os szenzorral, ahol a Gcam használata még jobb eredménnyel járt.
A méret és a kamera miatt így kötöttem ki az Oppo Reno 5 5G-nél, ami kb a Poco X3-as szintet hozza (szerintem többet, de az lehet csak az én véleményem) -
Tibicsucsu
aktív tag
válasz
ironbed #1170 üzenetére
Eleg szomoru. Ugy latszik ugyanaz tortenik, mint anno a digitalis fenykepezokkel. Megy a szamhaboru a megapixelekkel es kozben romlik a minoseg. Kozben van 6-7 eves technologia, ami jobb. De inkabb koltenek meg 2-3 lencsere egy "szigeten", ami hasznalhatatlan csak h utanozzak a premiumot. A sziget raadasul meg jol szet is veri a kulso designt. Az a szornyu h egyebkent elsore tok jo kis telo lenne. Ha nem akar az ember jatszni csak tartalmat fogyasztani, akkor en siman elegnek erzem a kijelzot es a gyorsasagot is. Mondjuk mar ket SW-es bugba is belefutottam, ami azert gaz 2 nap alatt de tul lehet elni.
Tegnap egyebkent tettem fel gcamet de nem erzem a javulast. Azert benezek a megfelelo topicba.
Az az erzesem h ennyi penzert egyebkent mashol sem kaptam volna jobb kameraminoseget (ujonan). -
válasz
dugynok #1166 üzenetére
FirstPhone-ban olcsóbb... 64GB-os csak 70e, a 128GB-os 78e
Egyéb: Xiaomi eu-n kívül melyik romot ajánlanátok még?
Ha sikerül unlockolni hétvégén, akkor ki akarok próbálni valami mást a gyári helyett. Anno Pixel experience romot használtam a Redmi3s-en az például tetszett. Nem tudom Note 11-re hibátlan van-e belőle?
Egyéként a gyári rom is jó, csak kéne egy kis változatosság már.[ Szerkesztve ]
-
ironbed
aktív tag
válasz
eboostr #1169 üzenetére
Gyenge a szenzor: kicsi a mérete(1/2,76") és a pixelméret is kisebb mint ami ideális lenne (0.64 µm). Így mindig sok lesz a zaj. Este, beltérben kevés fénynél nem lesz élvezhető az eredmény. Nappal, sok fény esetén lehet szép képeket csinálni.
A Gcam javít rajta, de sosem lesz szuper.
Én ezért váltam meg a telefontól, mert ettől eltekintve imádtam -
eboostr
aktív tag
válasz
Tibicsucsu #1168 üzenetére
Elérhető jobb fotók készítése.
Ez a topik, keresendő: "gcam" -
Tibicsucsu
aktív tag
Sziasztok!
Az Note 11-nél alap fotóminőséggen lehet valahogy javítani(másik app, rom, vmi nem alapbeállítás tököm tudja)?
A páromnál a lekopott céges S7-esem volt eddig és túlzottan hozzászokott (meg én is). Sajnos összetört és nem akartunk, tudtunk prémium telóra költeni.
Őszintén szólva én is nagyon csalódott vagyok a képminőség miatt. Azt gondoltam, hogy az alsóbb kategória legalább megközelíti egy hat éves prémium teló minőségét kamerában, de ég és föld a különbség. Nem kéne nekünk 50-10 MP, optikai zoom, makró meg a tököm tudja milyen vakítás csak annyi, hogy ha, az egyébként világos szobában, lefotózom a gyereket miközben majomkodik, akkor ne egy sötét, életlen és színekben élettelen trutyit kapjunk. -
dugynok
senior tag
Sziasztok,
Mstore-ban 90ezerért van most a redmi note11. Megéri megvenni? 7-ről vàltana asszony. Nfc van benne?
Köszönöm -
Igen, nincs benne a kamerában a beállítás, én se találtam semmi ilyet. Esetleg Xiaom eu romon is meg kéne nézni, ott benne van-e? Jó nagy genyók, hogy létező, támogatott funkciót nem rakja bele xiaomi.
[ Szerkesztve ]
-
joci86
senior tag
válasz
Victoryus #1163 üzenetére
Tudnia kellene az elődök alapján, de nem tudja.
A gyári kamrában még az opció is hiányzik, hogy bármit állíts a slow motion videók esetén. Egyfélét lehet rögzíteni, az pedig 120 fps.A Gcam elvileg támogatná a 240 fps-t, de ezt kiválasztva még csak nem is slowmo videót csinál, hanem normált. A 120-as Gcam esetén is működik.
-
-
joci86
senior tag
Van valakinek ötlete, hogyan lehetne 120 fps-nél magasabb fps-sel rögzíteni slow motion videókat? Már a 480 vagy 240-nek is örülnék...
-
Tap Mi Unlock status » Agree » Add account and device. Make sure your device can connect to the internet using mobile data...
Ezzel a Fiók és készülék hozzáadással másnak nem volt gondja? Tényleg nem értem, mert telefon keresés is megy, látszik a telefon az Mi fiókomban, szám, email stimmel.
Megvan... Az előző Note 11-et eltávolítottam a fiókomból, így már elfogadta.[ Szerkesztve ]
-
Lalika96
kezdő
válasz
TomPack #1154 üzenetére
https://mobilarena.hu/hir/elindult_a_google_i_o_bemutatkozott_az_android_12.html
A Google féle UI fejlesztések meg a MIUI miatt nem nagyon látszanak.Így mi csak amit észre veszünk belőle az leginkább az új adatvédelmi funkciók. Dizájnbol én csak azt vettem észre hogy a háttérkép alapján állítsa a rendszer a téma színeket csak sajnos ezt nem lehet módosítani vagy kikapcsolni MIUI val pedig a legtöbb telón lehet, még azokon is akiken Stock Android fut
[ Szerkesztve ]
-
TomPack
őstag
Én egyelőre nem érzem hogy jobban merülne!
Tehát akkor igazából semmilyen változást nem hozott az Android főverzió frissítés?ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
luciferc
őstag
És még egy kérdés. Feltettem a Direct Call Widgetet. Amikor hívnám a kirakott kontaktot, akkor felkínálja, hogy a Telefon-nal vagy a Viber-rel szeretném-e hívni. Viszont nem tudom megmondani neki, hogy mostantól mindig a kiválasztottat használja. Ez normális? Kezd idegesíteni a telefon, ezek alap funkciók és nem működnek. A régi Huawei-en ezek csont nélkül mentek.
-
luciferc
őstag
Sziasztok. Szerettem volna a friss ropogós note 11s-en kitenni közvetlen hívás widgetet, azonban a widgetek között a Névjegyek app meg sem jelenik, így nincs is ilyen widget, ha pedig a névjegyzékből mondom, hogy tegye ki a kezdőképernyőre, akkor az nem közvetlen hívás, hanem a névjegyet nyitja meg. Mi a megoldás? Szükség van a közvetlen hívásra, eddig minden telefonon működött is.
-
Lalika96
kezdő
Szia az Android 12 új funkciót meg 2023. Januári biztonsági frissítés jött vele meg gyorsabb akkumlátor merülés legalábbis nekem érezhetően gyorsabban merül a telóm.
Még egy dolog nekem nem tetszik hogy nem lehet ki kapcsolni a Material dynamic theme színezést nem lehet ki kapcsolni se módosítani azt a színt amit be állít a rendszer a háttérkép alapján.[ Szerkesztve ]
-
TomPack
őstag
Sziasztok! Ma megjött az Andriod 12 a Note 11S-emre. Mire számíthatok? Kaptunk valami újdonságot?
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
Unlock Your Xiaomi Device
Step 1: PhoneGo to Settings » About phone » MIUI version.
Tap repeatedly on the MIUI version until you see the pop-up You are now a developer!
Go back to Settings, click on Additional settings, then Developer options.
Enable OEM unlocking and USB debugging.
Bind your Xiaomi account to your phone. Tap Mi Unlock status » Agree » Add account and device. Make sure your device can connect to the internet using mobile data.
Once the account is successfully bound, you should get a message Added successfully. Mi account is associated with this device now.
Now turn off your phone, press and hold the Volume Down key and the Power button to enter Fastboot mode.
Connect your phone to PC using USB cable.Nekem a Fiók és készülék hozzáadásánál azt írja Felkészülés, majd: Csatlakozzon a hálózathoz és próbálja újra... Szerintem ezért nem ment az unlock. Ezzel mi a bánatot lehet kezdeni? Mobil neten van, wifi kikapcsolva, net van rajta. Mi account hozzá van rendelve, email és sim is, látom a telót a https://account.xiaomi.com/-on.
Készülék keresés is aktív.[ Szerkesztve ]
-
xabolcs
őstag
válasz
Victoryus #1140 üzenetére
Ezt "szeretem" en is a telefonvaltasokban. Egesz nap elmegy a koltozessel, de ha az adott program tamogat valami backup-ot, akkor maradnak az adatok, ha nem, nem.
Meg jo, hogy a hivaslista es az sms-eket egesz jol at lehet vinni mi account nelkul is.
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
Potyka03
senior tag
válasz
UnSkilleD #1142 üzenetére
Be van kapcsolva az NFC(mobil fizetési lehetőség)
Ha nem használod kapcsold ki. Vagy úgy hogy leúhozd az állapotjelző sávot és ott megkeresed.
Vagy pedig beállítások/Kapcsolat és megosztás és ott lesz középtájon az NFC.[ Szerkesztve ]
Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
ok, köszi.
Egyelőre nem sikerült az unlock, még a fejleszői beállításokban kérte a fiók hozzáadást, aztán meg reklamált, hogy többet ne adjam már hozzá ugyanazt a fiókot. 168 óra pihi. Meglátjuk. Legutóbb azonnal sikerült, de végül arra nem raktam custom romot.
Ez a telefonról - telefonra költözés is... ok, hogy átviszi az appokat, de a beállításaikat nem. Ennyi erővel össze szedhetem őket a Play áruházból is, ott is ott vannak az eddig telepítettek.
A képeket, fájlokat átmásolta legalább, meg le is mentettem őket biztos ami biztos alapon hdd-re is. A két Note 11 között így is bő másfél óra volt a folyamat. Katasztrófa a szabad hely fogyása, volt vagy 3GB hasznos adat, a többi mind az appok szemete. Brutális. Egy Chrome 1,6GB, YouTube is 1,2GB stb... Ezeknek egyesével kéne törölni a gyorsítótárát időnként? Most a 128GB-ból 19GB már foglalt, ebből kb. 3GB ami kép, video, mp3, a többi meg mi? kb 3-4GB a rendszer az ok, de mi a fene a maradék ~10GB?Ellenben az asszony Redmi 3s-e és az én régi Note 11-em között nem igazán sikerült az átköltözési folyamat. A Note 11-et visszaálíltottam gyári állapotra.
Páromat nem akarta beengedni a Google. Végül a Redmi 3s-ről eltávolítottam a Google fiókját, úgy végre be tudott lépni a Note-on. Addig nem jött meg se az sms, de az email megerősítés se. Fasza, mert bukta a mentett wifi hálózatokat ha jól értem. Legalábbis nem találtam visszaállítási lehetőséget, pedig a Google mindent is ment. A fájlokat lementettem pc-re ebben az esetben is inkább. Mi cloudban az enyémek le vannak mentve, de más adatot inkább nem töltök fel oda. Beléptem az Note-ján is Mi fiókba, így legalább a közösen használt wifik visszaállítása sikerült.Plussz szívás, hogy ebben a szélviharban még be kellett menni a Pannonhoz is sim kártyát cserélni, mert nyilván a régi nem ment bele a Note 11-be. Ez mondjuk nem ártott, mert tényleg régi volt a sim, nem volt perforálva, mint az újak.
Ez, hogy elmegy több mint fél nap 2 telefon cserére roppant idegesítő. Aki meg abszolút nem ért hozzá, mérgében földhöz vágja tuti.Unlock nélkül nem lehet felrakni az EU romot? Felmásolom, és a beállításokban kiválasztom, mint sima update?
[ Szerkesztve ]
-
Satus
tag
válasz
Victoryus #1138 üzenetére
Szia.
Ahogy olvasom a hybrid azt jelenti , hogy fastboottal és twrpvel is lehet telepíteni .Én is xiaomi.eu-val használom , ez egyéni helyreállítások nem működnek rendesen nálam . Mentést megcsinálja rendesen , de a visszaállítás után nem indul. Nekem csak mentés miatt kellene , de ha az nem működik rendesen nem látom értelmét , én fastbootozok.
Tuya/Smart Life wifi TRV radiátor termosztát 6 darab eladó, új csak kipróbált–
-
Megvettem a 2. Note 11-em. Erre viszont Xiaomi Eu romot szeretnék...
A romot megtaláltam ittEz a legújabb ha jól látom: xiaomi.eu_multi_HMNote11_V13.0.6.0.SGKMIXM_v13-12.zip
Ezt hogy teszem fel a telóra? Mi az hogy hybrid? Akkor erre jó a twrp vagy nem?
Kicsit szájbarágósan ha valaki kifejti, azt megköszönöm
Odaáig tudom, hogy unlock kéne neki.<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
eboostr
aktív tag
válasz
Marcsello31 #1132 üzenetére
Hát ha ott nem található beállítása sztem nem támogatja. Szvsz jobban járnál usb-s internet megosztással.
-
person
senior tag
válasz
ironbed #1131 üzenetére
Szia, igen 10 Wattot jelöli.
USB-n mértem fesz és áramerősség mérővel.
Ampere-t én is használtam Note 8-on, megbízható volt, Note 11-en Ampere max 2000mA-t mér.
Beálltások/Akkumulátor 41%-ról 1 óra23 percet ír teljes feltöltésig.
Szóval nekem minden arra utal, hogy ez kevés.
Gyorstöltés kiírja ha a töltőt csatlakoztatom.
USB kábelből többet is próbáltam, ezek a Note 8-on 3000-3400mA-t is tudtak.[ Szerkesztve ]
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Tudja valaki, hogy 5ghzre hogy állíthatom be a redmi note11nél a wifi 5ghz hotspotot? a vodafone 4gét akarnám megosztani, majdnem 100 fölötti a sebességem a vodánál, de 2,4ghzes hotspoton csak 30megát lát a pcm, érdekelne hogy van e olyan program ami 5ghzen képes wifi hotspotot csinálni. a választ előre is köszi! Utólag is.
A telefon tudja az 5g wifit. Érdekes mód sehol sem látok hotspot beállítást ezzel kapcsolatban.[ Szerkesztve ]
-
ironbed
aktív tag
-
ironbed
aktív tag
Az a kérdés, hogy amikor csatlakoztatod a gyári töltő+kábel kombinációval, akkor kiírja-e hogy "Gyors töltés" (vagy valami ilyesmi)
Ha nem, akkor egy másik(jó minőségű) kábellel próbálnám ki.
Például Silicon Power kábelből az LK30-as tudja, de az LK10-es nem.(gondolom a 10 a Wattot jelöli)[ Szerkesztve ]
-
person
senior tag
Sziasztok,
Note 11S készülékem töltése szerintem nem az igazi.
Kb. 10W, (max 9V 1,2A) ez a normális vagy elő kell csalni valahogy a 33W-ot?
Gyári töltő+vezeték, de több töltővel és vezetékkel is próbáltam.
(Note 8Pro gyorsabban töltött.)[ Szerkesztve ]
-
ironbed
aktív tag
válasz
Victoryus #1126 üzenetére
Note 10 pro jó csere helyette vagy ha kisebb, akkor a Note 10S
De ha az infráról és a Xiaomi-ról le tudsz mondani, akkor az Oppo Reno 5 5g nekem nagyon bevált. (Pont most frissült Android 13-ra)
Picit csalódtam az elmúlt években a Xiaomi-ban, pedig mindenkinek azt ajánlottam.[ Szerkesztve ]
-
Leadok egy régi telót mobilcsere program keretében ha minden jól megy. A Note11 megy az asszonynak, én meg vennék valamit, csak nincs nagyon semmi normális. (amoled, infra, jó gps, 5-6000mah aksi... )
Ahogy átnéztem a kínálatot gyakorlatilag még mindig csak a Note11 jöhet szóba, meg a Note10pro, minden más rosszabb. A Note11pro meg nem ér meg 40e+ felárat szerintem.
Ráadásul utazhatok Szegedre, ha normális áron akarok telefont, mert csak személyesen lehet leadni a régit. Hurrá. Békéscsabán meg nincs egy normális bolt sem. Szegeden legolcsóbb 69e, nálunk meg 90e egy Note11, mikor 59e volt tavaly...[ Szerkesztve ]
-
Ezt a telefont mire érdemes lecserélni? Max keret 100e forint. Nem nagyon látok jobbat, a Note10pro-t ajánlották még telefonos topikban, de nem egyértelmű előrelépés szerintem, beleolvasva topikjába azért vannak azzal is problémák.
-
Lalika96
kezdő
Katasztrófálisak a frsissitèsek az EEA-n a többi régióba már rég megkapták az Android 12-t
-
Lalika96
kezdő
Sziasztok. Nem tudja valaki hogy a Note 11S EEA verzió mikor kap android 12-t ?Mert ez még valahogy mindig android 11-en ragadt. [kép]
[ Szerkesztve ]
-
TGYI
csendes tag
Sziaszok!
Xiaomi.eu romot használok. A 13.0.5.0-ről 13.0.6.0-ra frissítettem és ezt követően a widgetek kezelése átalakult. A képernyő tartós nyomását követően két tíous jelenik meg: ajánlott és kategóriák (angolul). Az ajánlottban órák, jegyzetek, biztonság és időjárás. A kategóriákban egyéni órák és pajtások (macska és kutya). Sehogy nem tudom az épeszű widgeteket előszedni, amik a feltett appoké. Így aztán nem tudom persze a képernyőre kihúzni. A neten körülnéztem, ott a MIUI widgetek elővarázslása a slágertéma.
Találkozott valaki ezzel a jelenséggel? És netán valaki tudna segíteni, hogy miként érem el a feltett appok widgeteit???
[ Szerkesztve ]
-
d.véderjoe
tag
A Messenger nem jelez szindróma nálunk is gondot okoz... Bár engem nem annyira zavar, a telefon az asszonyé... 😉 😂
-
gyulaszu
senior tag
Nekem jött egy biztonsági frissítés [kép]
megkaptátok ti is?gyulaszu
-
Slatina
csendes tag
Sajnos nálam se működik megfelelően a Messenger. Próbáltam én is minden beállítást amit találtam. Legfeljebb pár órán keresztül működik rendesen.
-
mokus18
tag
Tudtok arra tanácsot adni, h a Messenger értesítés rögtön megjöjjön, és ne jóval később, vagy ha megnyitom a Messengert.
Már mindenféle google n talált módszert kipróbáltam, de kb egy nap után kezdődik újra elölről. -
Bálint88
csendes tag
Sikerült úgy néz ki kideríteni, hogy miért volt olyan hülye mindennek a színe. Beállítottam, egy másik képet háttérképek, és ott már végre kékre állította a gombok színét.!🙂 Csak tesztkén beállítottam egy harmadik képet is, ott meg zöldre váltotta!☹️ Még valami, sikerült bekapcsolni az always on kijelzőt úgy, hogy nem csak 10 mp-ig működjön!🙂 További beállítások-Fejlesztői beállítások - (legalrulra tekerni) Alapértelmezett értékek visszaállítása (sokszor nyomkodni, addig amíg elő nem jön a - A MIUI optimalizáció bekapcsolása (kikapcsolni)- előugró ablak Engedélyezés 🙂 Remélem segített. 😏🙂
-
Joe974
csendes tag
Szia !
Mennyire vált be az android 12, feleségemnek vettem nemrég egy note 11 nfc-t, android 11 van rajta de jelzi, higy frissíthető 12-re. Nekem note 10s van, egy frissítés után a videók közben állandóan lefagyott a teló, bootloadert nem akartam nyitni hogy a régebbi androidot vissza tegyem rá, így hónapokat kellett várni a javító csomagra. Most már müködik rendesen. Nem szeretnénk az asszony telójával is így járni. A válaszodat előre is köszönöm. Üdv : Joe
Új hozzászólás Aktív témák
ma A két készülék nagyon hasonló, ezért egyszerre teszteljük őket. Az eltérések a kamerában és a chipsetben keresendők csupán, illetve az árazás is kicsit más.
- Nintendo Switch 2
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Home server / házi szerver építése
- Hell Let Loose
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó