- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buvana
aktív tag
Hi! Jött ma egy nfc-s note 11. Miui 13.0.5.0 ra frissítette magát. Csalódtam, mert volt már redmi note 5 öm, de ebben nincs a beállítások között call recording. Mit honnan tegyek fel, hogy legyen?
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Fruityloops #395 üzenetére
És még ezen kívül hány más márkás telefonon nincs semmilyen visszajelzés,igaz ha megszokja az ember kicsit rossz érzés ha nincs de régen is meg voltak valahogy led vagy egyéb dolog nélkül.
-
Fruityloops
tag
Tudom, de ez már az aksit meríti, külön app, és vagy működik az adott típuson vagy nem. Anno ezt végig játszottam már egy két Xiaomi telefonon sajnos.+ Már elnézést kérek, de azért, mert a gyártó lusta, vagy direkt nem akarja megcsinálni a 10 mp-es "bug"-ot, miért is van ez így rendben, hogy használjunk akkor más appot? Kötelessége lenne működőképessé tenni az értesítést, note 10-en dettó ez van, azóta direkt nem javítják.
-
blueye
veterán
válasz
Fruityloops #395 üzenetére
Sok megoldas van erre pl. [Always On Edge]
-
Heraldry
tag
Samsungok után váltottam Redmi Note 11-re. Nem találok Notification Led beállítást. Lehet hogy nincs rajta?
Ha ez így van, hogyan értesültök pl. nem fogadott hívásról, ha nem oldjátok fel a telefont? -
Pityu.
nagyúr
válasz
Fruityloops #389 üzenetére
Nem mindig a kamerákkal van a baj hanem a szarul meg csinált kamera szoftver lehet azért is van,hogy legyen különbség az ár kategóriák között. Én most poco x3 pro val meg vagyok elégedve gcamot használva meg raw-ot is szoktam kidolgozni. De tudok minta képet mutatni pl redmi note 7 gyári vs gcam rendesen látszik a különbség és nem a kamera a szar hanem a gyári kamera szoftver. Sokan sok érzékelőt lenéznek de kis hozzáértéssel jó képeket lehet kihozni. Nekem pl a több százezres telefon felesleges lenne értem én nagyobb kijelző meg ilyen ilyen zoom meg anyám kínja.
-
ironbed
aktív tag
válasz
Fruityloops #389 üzenetére
Igazad van, de az X3 NFC azért nekem jobb képeket készített, mint a Redmi Note 8. Igaz nem Pro-m volt, de az a telefon rekord rövid ideig(1 hét) maradt csak nálam....
-
Fruityloops
tag
Értelek én titeket, hogy gcam így meg úgy..de én emlékszem amikor a note 8-al (azon kivül, hogy rohadt lassú volt a proci szép telefon volt tökéletes kamerával) képeket lőttem Szentendrén vagy bármerre kirándultunk, patakról, erdőről, Budai várról, egy menyország volt a kamerája ehhez a 11-hez képest alapból, a note 9 pro is jóval szebbeket készít mint ez, az X3 NFC is, a 10 és 11-es széria nagyon leadta a mércét minden téren.
-
Pityu.
nagyúr
Köszi.Ez a lentebbi kép a kamerák közötti váltás? Nekem igaz nem ilyen telefonom van hanem poco de nekem az 1.0 a főkamera mondjuk két verzió is fent van a telón az egyik részletesen beállítható az újabb meg kevésbé.Egy ismerősöm telójára kérdeztem amúgy,hogy van e erre google camera.
-
wihay
tag
Ezek a custom Romok mit takarnak tulajdonképpen?
gyorsabb lesz tőle a rendszer vagy megszabadulunk a sok felesleges előretelepített alkalmazástól: Google segéd,gmail meg ilyen dolgok? -
ironbed
aktív tag
Nekem ez vált be teljesen jól:
[MGC_8.1.101_A9_GV1zfix_MGC.apk]
Ez egy stabil verzió. Van belőle újabb, de nem kísérletezek.
Jó lehet még erről az oldalról az Nikita féle NGCam, de nekem valamiért nem működött jól.
A többit az oldalról kipróbálta, de nagy része el sem indul -
ironbed
aktív tag
válasz
Fruityloops #375 üzenetére
Nekem semmi ilyen problémám nincs. Gcam-al meg érdemes kísérletezni.
Az igaz, hogy ez nem egy X3 NFC (az volt előtte), de nekem a méret számított inkább.
Tudom mikor, hol érdemes képet/videót készítenem. Persze kompromisszumok vannak, míg az X3-al nem (vagy csak minimálisan) voltak. -
Pityu.
nagyúr
Xiamomi redmi note 11-hez van már valahol gcam?
-
AryGi
csendes tag
Sziasztok,
Kerestem de nem találtam ilyet.
Másnál is van olyan hiba, hogy nem csatol emailhoz semmit? Próbáltam képet, pdf-et is de egyiket sem. Gmail app-ból küldenék üzenetet, kiválasztani engedi, de nem teszi az emailhoz.
Ötlet, hogy mi lehet a gond?
Előre is köszi. -
Hermiod82
újonc
Üdv. Nálam működött minden,mikor feltettem ezt a Google kamerát, még azt a pixel3/pixel4 kombót is próbáltam. De akárhogy állítom, a Google kamera még rosszabb képeket és videót csinál. Ultra homályos életlen minden. Pedig a gyári kamera is egy nagy szar,videónál is állandóan akad, hiába veszem ki az akkukimélésből. A régi note 5 kenterbe veri, de még az asszony redmi kilencese is.
Ami viszont tényleg jó képeket csinál az a nokia hmd kamerája. Viszont a videó ennél is ultra életlen. A note 5-ön ezen csináltam 4k videókat. Ezen a 11-en már csak az 1080/60 fpst dobja fel, de ez se ér semmit. Állandóan élesít.
Ezzel a telefonnal képtelenség videót készíteni. -
blueye
veterán
-
mucsi07
csendes tag
Melyik appot töltsem le a redmi note 11 4/64 gobáltelefonra hogy összetudjon kapcsolódni a Mi Smart Band 6 okosórával. Ha lehetőség van rá jó lenne Magyar nyelvű. Köszönöm ha valaki tud segíteni.
-
TGYI
csendes tag
Kedves LLKobe, hiszek neked, de nálam az akkukímélőnek semmi hatása sincsen. Én is észrevettem egy hete az akadozást, és játszottam kicsit, és arra jutottam, hogy a kikapcsolhatatlan digitális képstabilizátor a bűnös. Ezt arra alapozom, hogy a GCam-on viszont állítható ennek a jellege és ki is kapcsolható és kikapcsolt állásban amikor svenkelek, nem ugik a kép. Amúgy szépen vonaglik oldalra ami felettébb idegesítő. És igen, én sem értem, ha egy cég egyszer már legyűrt egy gyártmányában egy problémát, akkor miért kell felbukkannia annak ismét. Péládul a Poco F1 és F2-ben kifejezetten jól működik a digitális képstabilizálás.
A GCam-mel nekem a fehéregyensúly a problémám, ha valaki tud erre jó megoldást, tegye közkinccsé.
Megtenné valaki, hogy elpróbálgatja amiket írtunk, megerősíti vagy cáfolja?
-
TGYI
csendes tag
Nekem sosem volt gondom egyetlen MIUI-s telefonon sem: Redmi3, Redmi Note3, Redmi6, Poco F1 és most ez. Van vagy 6-7 vándorló mikroSD-m. Az elmúlt erős évtizedben egyetlen egy db 32 GB-os mikroSD purcant ki egy tabletben, Wayteq Xtab 8x quad. De ez végleg. A 2006-ban a Garmin GPS-hez vett 64 MB-os kártya is még működik.
-
wihay
tag
Szerintem itt a MIUI-val van valami probléma, lehet különböző a fájl formátum vagy nem tudom.
Note 11 előtt, egy Motorola volt ott semmi probléma nem volt az SD-vel.. Majd ha megint "lecsatlakozik" akkor lefényképezem és leírom a nevét mert fejből nem tudom..
Emígy ha tudtam volna, hogy ilyen hibák vannak akkor inkább a 128 GB-s verziót vettem volna.. 32GB elég kevéske, most vagyok valahol 27GB körül..
-
ironbed
aktív tag
Jó, igazad van. Lehet hogy elfogult voltam.
De még a legjobb minőségű memórikartyáról is érdemes másolatot készíteni -
FeRkE
őstag
Nekem meg jok, meg Canonos idoszakbol egy bulin egyszer rosszul raktam be egy Sandisk CF kartyat a 30D-be es elhajlitott 1-2 tut a CF slotban, viszont volt egy Kingston CF kartyam ami igy is mukodott, a joisten tudja hogy nem hasznalta azokat a pineket, mindenesetre megmentette azt az ejszakat es be tudtam fejezni a melot
A Sandisk kartyaim kozul egyik se ment, haha.
-
ironbed
aktív tag
A Kingston-al mint márkával nekem voltak rossz tapasztalataim. Van olyan kártyám amit talán régebb óta használok, de volt egy ami pont ilyen 5 éves időtartam után nem tudott jól olvasni előbb a teló aztán a számítógép sem.
Ha tényleg Kingstone, akkor viszont ahogy gingerbalm írja nem márkás. Volt a KingMax ami szintén árulták, az is gyengébb volt.
Nálam az A-data, még ha drágább is, inkább vettem
Amúgy régen, amikor nem élettartam garanciás volt egy memória, akkor 5 évet vállaltak rá -
wihay
tag
válasz
Victoryus #355 üzenetére
Üdvözlett, Szia..
Akkor tényleg nem tudom mi a probléma, az SD 2016-ban Kingstone márkanév alatt lett vásárolva.. Nekem azért furcsa, ők is tisztában vannak evvel szerintem, csak nem javítják ki a hibát..
Azért az jó hangzik, ha távol vagyok kell legyen nálam sim tű, hogy ki tudjam szedni az SD-t..
-
Mindig legyen backup... Hasonlót csinált a Redmi 3s, Mi 9 lite is, egyik percről a másikra volt nincs sd, de általában újraindítás után újra látta a kártyát meg a tartalmát is.
Én most azon akadtam ki, hogy a letöltött srt fájlokat nem mutatja semmilyen fájlkezelő, de ha újra letöltöm akkor meg írja, hogy ezek már le vannak töltve. Végül sd/download mappába töltöttem ott egyből látszanak. Fura. -
ironbed
aktív tag
Milyen idős ez a memóriakártya? Mennyire minőségi?
Egyik memóriakártyát, pendrive-ot sem tartom önálló mentésének.
Képeket a belső memóriába készítek és időközönként átmozgatom a memóriakártyára (mentéssel párhuzamosan másik 2 helyre, legalább)
De ha amit leírsz megtörténne azt a memóriakártyát én kukáznám.
Soha egy telefonom sem történt ilyen. Egyszer nem tudta olvasni az egyik új telefon, mert más volt a fájlrendszer. De akkor is tudta olvasni a számítógép. Mentés és telefonban formázás után az is jó lett -
wihay
tag
Pedig azt írja, folyamatosan amikor "lecsatlakozik" magától, hogy formázom le.. Valami Kingstone 8GB-s SD Kártya.
Egyszer megjártam, mert véletlenül nem figyeltem és formáztam még a Redmi 8A-ban.. Amióta a Note11-ben van nem formáztam (lekopogom).. Azért ez életveszély, most gondold el rajta van csomó kép,emlék,zene,szöveg stb erre egyik napról a másikra "lecsatlakozik" és letörli őket.. Nagyon szép dolog mondhatom..
-
wihay
tag
Üdvözlett. 4/64
Előjött a hiba mint ami volt a Redmi 8A-nal.. Egyszerűen megint furcsán viselkedik az SD kártya, úgy érzékeli mintha nem lenne benne, és töröli a fájlokat,zenéket stb-stb.. SD Kártyán volt 67 zene, egyik napról a másikra, nem akarta lejátszani, azt írta "ez a fájl nem játszható le"..Azért ez elég problémás, konkrétan a Redmi 8A óta semmi változás a szoftverben? Direkt kikapcsoltam az rendszer updateket, bízva ez most stabil de hát nem.. Még nem is megbízható ,mert ha SD-re mentek képeket akkor egyik napról a másikra töröli őket illetve nem lehet megnyitni, mozgati?? Mi ez Xiaomi??!!!
Úgy látom hiába a MIUI, és tényleg kuka a szoftver.. Nah majd a Xiaomi Redmi 13T Pro MAX 5G -
LLKobe
veterán
Üdv!
Nektek nem akadoznak a Gcam-el készített videók? Csináltam egyet tegnap (1080p 30fps), és elég sokszor akad meg a kép. Bitrate nektek hogy van beállítva?
-
blueye
veterán
Probaltad az emlitett Mi Átköltözés app-pal is?
-
NoMagix
addikt
Annak örülök, hogy nálatok minden simán ment.
Redmi 7-en sima üzenet progi van, N11-ben már egy chat üzenet összevont valami és a kettő nem tudta szinkronizálni magát.
Két alkalommal is nekifutottam csak az üzeneteknek, de nem sikerült.
Úgy oldottam meg, hogy a redmi 7-re is feltelepítettem ugyan azt a chat progit, majd utána az SMS backup progival kimentettem mindent és ugyan ezzel rámentettem a N11-re.
Csak üzenetekből több mint 1300 db van a páromnak, nem törli őket!
mindegyik fontos... -
NoMagix
addikt
Sziasztok, vettem egy ilyen telót az asszonynak legyen neki is végre egy új készüléke ne mindig a levetett telefonokat nyúzza.
Az átköltözés (redmi 7-ről) egy rémálom és gyomorgörcs még mindig 2022-ben!
Az üzeneteket nagyon nehezen tudtam átmozgatni, de sikerült kb. 2 óra alatt.Tényleg nincs olyan opció ismétlődő hang, hogy jelezze X időnként az elmulasztott üzeneteket hívásokat stb... ?
-
Satus
tag
Sziasztok.
Orangefox recovery-t sikerült felrakni , de mentést nem tudok vele készíteni . [link]
-
FeRkE
őstag
Sziasztok,
Felraktam a xiaomi.eu stable-bol a kovetkezo ROM-ot de nem tudom bekapcsolni a wifit. Jart mas is igy? Mi lehet a megoldas, problajam ujra rakni?
xiaomi.eu_multi_HMNote11_V13.0.9.0.RGCMIXM_v13-11-fastboot -
ironbed
aktív tag
Szia!
nem tudom mennyi helyed van a Google fiókodban, de a Google 1-al lehet biztonsági mentést csinálni a képekről, appokról is. Nem minden alkalmazást tud áttenni, de van ahol az adatok (bejelentkezés is) visszaállításra kerül
Én a régi Redmi 3S-emre és költöztem a Poco X3-ról és aztán onnan pedig ide a RN11-re
[Google 1 help] -
-
Firka30
tag
Üdv!
Samsungról ( J6 ) lett váltva note 11-re...
Tudtok valami programot amivel a samsungról átvihetném az adatokat,képeket,appokat stb. a xiaomira?
Samsungnál ugye ott a Smart Switch,de ezzel nyilván nem kompatibilis...
Köszi! -
ironbed
aktív tag
válasz
Fruityloops #321 üzenetére
Igen. A gyári kamerával vannak gondok. A szenzor mérete kisebb, mint a mai átlag: 1/2.76". Ami az 1/2" vagy akár a szerinted "még egy X3 NFC" 1/1.7"-es szenzorához képest brutálisan kicsi. De mivel én a Redmi 3S-emmel is tudtam szép képeket csinálni, ami hasonlóan kis szenzort használt, ebben is van potenciál. Talán majd lesz frissítés ami javít rajta.
Addig lehet GCam-el próbálkozni, ami a Poco M3-on is óriásit dobott
És el kell fogadni, hogy ez nem egy Huawei P sorozat vagy egy Galaxy S. Ez kevesebbet tud. -
ironbed
aktív tag
Azt meg lehetne nézni, hogy a Felbontás beállításnál nincs-e véletlenül kisebbre állítva alapból az MGC, lehet azzal is megy a 12 MPx, mivel a Pixel telefonoknak az a felbontása.
Körülnéztem másik verziónál, az [MGC8.1] -ben van fókusz állítási lehetőség. Itt épp a HDR nincs a felületen, de az is működik
-
ironbed
aktív tag
Jobban el kellett volna olvasnom a neveket.
Az NGCam-ot egy Nikita nevű modder fejleszti, míg az MGC-t egy BSG nevű. Gondolom más a cél telefon -
ironbed
aktív tag
-
LLKobe
veterán
Nekem az említett 8.4-es Gcam verzióval volt egy problémám: csak 8 megapixeles képeket lőtt. Találtam egy picivel régebbi verziót, ami rendesen műxik.
Az összehasonlítás kedvéért:
MGC_8.4.400_A10_V3_MGC.apk
Egy ezzel lőtt kép: 8MP 2448*3264 717kBNGCam_8.2.300-v1.7.apk
Egy ezzel lőtt kép: 12,5MP 3072*4080 8,1MBAz utóbbi verziót jól beállítva teljesen stabilan működik, nem zöldek a képek se HDR-el, se annélkül.
-
ironbed
aktív tag
válasz
vampeare #299 üzenetére
Nagyon nem mindegy milyen a beállítás. Ezért kérdeztem én is mit használ zordi.
Javaslom a korábbi pixeleket mind a felület, mind a feldolgozás esetén.
Például Pixel 3/Pixel 4. De érdemes próbálkozni.
A Poco-kon nekem egyáltalán nem volt lassú.
Előbb utóbb biztos lesz rá olyan verzió és beállítás ami teljesen jól működik.[https://www.ytechb.com/download-google-camera-for-redmi-note-11-pro/]
[https://www.xda-developers.com/google-camera-port-hub/] -
ElektrikusDE
senior tag
válasz
bizonytalan #302 üzenetére
Nem találtam én sem...
Ui:
Anno a Note 9T-re is alig találtam...
-
törölt tag
válasz
bizonytalan #302 üzenetére
-
törölt tag
válasz
bizonytalan #300 üzenetére
5g s 11 egy re van sok flip tok. Csak azt nemtudom,hogy méretbe van e különbség?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A két készülék nagyon hasonló, ezért egyszerre teszteljük őket. Az eltérések a kamerában és a chipsetben keresendők csupán, illetve az árazás is kicsit más.
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest