Hirdetés
- OLED monitor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Teljesen a játékosok szolgálatában
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
larryking
üzenetére
Nekem is úgy volt eleinte, de sajnos nem jó nálam ez a megoldás: szoktam néha felvenni a TV-ről a rá kötött HDD-re amikor nem vagyok itthon. Amikor hazaértem mindig azt láttam, hogy megy a TV, aztán kiderült, hogy amint kezdődik a felvétel és áramot kap USB-n a Pi az bekapcsolja a TV képernyőjét is! Akárhogy próbáltam állitgatni OE alatt a HDMI CEC funkciót mindig bekapcsolja a TV-t!
Ezen kívül meg Hyperion is van már kialakitva nálam, és LEDekkel együtt már kevés neki az a kakaó amit a TV USB portja tudna biztosítani. Ezért nálam most egy külső tápegységről mennek a LED-ek amit lehet fel le kapcsolgatni, a Pi meg hogy ne kelljen kikelni az ágyból egy telefontöltőről megy 0-24h-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest