Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enclave
aktív tag
"A HDD hibák jelentős része az elektronika halála... ez éppúgy megeshet egy SSD-vel is."
Én úgy vettem észre,h. a mozgó alkatrészek (a mechanikus részek) épp azok, amik könnyebben mennek tönkre.
Igaz az alaplapi ramok egy teljesen más családba tartoznak, mégis ha arról kérdezne valaki, én még "sok használattól" nem láttam tönkremenni ram modulokat, csak ha már gyárilag hibásak voltak, valaki túlfeszelte, "labdázott" velük vagy ilyesmi... (az 5-7 éves pendrive-om is működik még, pedig már többször is le volt dobva és szét is esett 1-2szer)
Egyébként épp ilyesmik miatt írtam egy másik topikban,h. én épp amiatt választottam Intel ssd-t, mert ebben a gyártóban jobban megbízom jelenleg, mint a többiben. (a hsz végén kb.)
Van egy régebbi 160as Samsung hdd-m, 1 db bad sectorral. Vagy 4szer biztosan küldtem rá low level formatot a saját progijával, mégis amikor végigfut a felület-ellenőrzés, a bad sector nem kerül áthelyezésre...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EA Sports WRC '23
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gumi és felni topik
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Samsung 980 PRO 2TB M.2 NVMe ssd eladó /Garanciás/
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Radeon RX 7600 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest