Új hozzászólás Aktív témák
-
X Factor
addikt
válasz
janos666 #390 üzenetére
Igencsak 2gb-ost még nem lehet itthon kapni tudtommal,havernak meg ég a pénztárcája a 30" dell mellett... ÉS nem akarja megvárni az 5870x2-őt. 2db egy gigásról guru3d-n van teszt, de nem feltétlen olyan erős az mint amilyennek látszik, ezért nem tudja h. 3 ilyen legyen vagy várja emg az x2-t és abból vegyen 2őt.
Tudom Tudom engem is meghatnak a problémái, de gondoltam kutakodok neki
-
törölt tag
válasz
janos666 #375 üzenetére
Na igen, ez az egyetlen "pici" probléma van jelenleg az 5000es szériával. Én sem fogom lecserélni a 4850-et amíg nem lesz olyan kártya ami hozza legalább azt az fps/ár arányt amit most újonnan a 4850, de ugyanakkor legalább 2x annyi fps-t. És NO CF/SLI! Szal leghamarabb talán február, március környékén egy 5850,d e lehet még az is korai. Azért reménykedem, hogy az 5870X2, a Fermi, meg a karácsony utáni raktárkisöprés együttesen csak le tudja nyomni valamelyest az árakat, a kezdő hype elmúlásán kívül persze.
-
válasz
janos666 #336 üzenetére
És ha a HD4-eken nem lesz tesszelálás, akkor az erősen cserére késztető indok lesz a HD4 tulajoknak is (és épp ezért nem lesz).
Erre nagyon kíváncsi vagyok, legalábbis elméleti síkon (nem túl valószínű, hogy valaha lesz HD4800-as kártyám, hacsak nem egy 4890). Ezzel az AMD bebizonyítaná azt a régi tézisemet, hogy egy szemernyivel nem jobbak, mint az nVidia, csak a piaci helyzetük kényszerítette ki a jófejséget
-
Chaser
legenda
válasz
janos666 #330 üzenetére
Csak röviden válaszolok: gyakorlatilag az 5870 1 gpu-s csúcskártya, dx11-gyel, nagyon jó idle és load fogyasztással, korrekt az ár. Az hogy nálunk néhány nagy és kisker milyen pofátlan hasznot akar rátenni, az más kérdés. Az 5850 se lesz rossz, de nyilván jóval olcsóbb lesz.
priti: Hiába kevered a kását, ati/amd most szépet villantott, 2900pro még csak ati konyhában készült, azóta történt 1-2 dolog. Hmm..nv verhette magát hogy övék az első dx10-es kártya? Mennyibe is került az anno? Drágább volt mint most az 5870
Nv technikailag lemaradt, árversenyt lassan akkor tud csak csinálni, ha leárazza a gpu-it. Én se ati, se nv fan nem vagyok, ezek tények.
-
nyunyu
félisten
válasz
janos666 #330 üzenetére
De tegye fel a kezét az a potenciális 5870 vásárló, aki nem 4870(x2)/90-ről akar upgradelni, de nem is mondjuk GTX285/295-ről, hanem valami 3 generációval korábbiról, mert ő meg nem fog kapkodni, megvárja, míg lemegy az ára, vagy vesz inkább 50-est.
7900GTO-rol cserelni er?
Mindenesetre megvarom, amig 40k lesz az 5850, akkor cserelek csak.
-
thomboy
tag
válasz
janos666 #330 üzenetére
Jogos, erre egyet tudok mondani, ne vegyen 5xxx-et a 4xxx tulaj. Másik: a tesztelők szerintem új kártyákban és új árakban gondolkodnak új vásárlóknak (ez feltétlen igaz, új csúcskártyát - jelenleg - csak ezt érdemes venni, az 5850 meg már nem felső kategória) bár az árak amiket írtak +10 ezerrel vannak minimum a boltiak felett.
-
törölt tag
válasz
janos666 #156 üzenetére
"Ez hivatalos és biztos? HD4 kapcsán volt ezzel probléma, mint például a Protected Audio Patch és hasonló másolásvédelmek támogatásának hiánya, amivel az Auzentech is nyomul a HomeTheaterHD kapcsán. Elhiszem, hogy ezeket megoldották, kérdezem, hogy van-e erről infó...?"
Hivatalos és biztos.
Van benne PAP támogatás. Már csak az a kérdés, hogy vajon az ingyenes lejátszókkal is megoldható lesz-e a dolog, vagy kell hozzá egy PowerDVD. Úgy néz ki, jelenleg csak ezzel működik, ill. a TMT3 még lehet, hogy támogatni fogja a kártyákat.
-
thomboy
tag
válasz
janos666 #156 üzenetére
Fúúú, mindenhez sikerült valami érdemit írnod...
Persze mindben van valami igazság, ha objektívek akarunk lenni, de nem értem miért kell mindbe belemagyarázni, hogy a tesztelők direkt azért írták úgy le amit leírtak, hogy az ATI-nak jó legyen. Úgy beszélsz mint egy politikus, aki mindenhol mumust lát az ellenzék cselekedeteiben.
Mellesleg nekem is érződik egy kis pártfogás az ATI részre, de kizárólag a technológiai újítások miatt és nem másért.Más: - egy felpatchelt játéktól ne várj csodát...(BattleForge).
- Senki nem mondta, hogy az új kártya nem drága, pont hogy drága, mert újMellesleg két idézet az egyik bekezdésedből:
A HD5 nem drága, és mondhatni megérné az árát, mert gyors és okos is... de nehogy már azt mondjuk, hogy a HD5 nem drága, mert az!
- Még 95-ért vettem 8800GTX-et, mikor 130 volt, és most használnám gyorsításra, de erre a hivatalos álláspont az, hogy nem szabad, csak ha még egyet veszel (tudom ügyeskedéssel meg lehet oldani, de így akkor se fer dolog). Ez olyan mintha a pénzem egy részét kidobtam volna az ablakon (mint ATI-nál a tesszalátor, bár az még nem fix, csak valószínű).Most hirtelen ennyit szűrtem le, a lényeg az lenne, hogy picit légy reálisabb, mert van igazság abban amit írsz, de mintha elvakult lennél "1-2" témakörben.
Ui: mellesleg mai napig imádom a GTX-em, ilyen Albatronja nem sok embernek van
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
janos666 #156 üzenetére
Egyszer már mondtam, meg van a te kártyád: A GTX285/GTX295.
A hozzászólásodnak nem sok értelmét látom, mostanában mindenhol csak az ATI-t szidod, ez csak természetes hiszen az NV-ét már unalmas szidni.
Lefikáztad a tesztelőket, lefikáztad az ATI technológiai újításait, lefikáztad a DX10.1/DX11-et, és bejelentetted, hogy neked még mindig jó a 8800GT-éd.
Köszönjük hogy ezt megosztottad velünk, de egy kicsit sok lesz ez mára.A tesztet pedig köszönjük, a HD5870 hozta a tőle elvárhatót, a létező 1 gpu-s megoldásokat alázza, és a 2 gpu-s megoldássokkal viaskodik felváltva, nem kis gondot okozva a konkurenciának. Szeretettel várjuk az álomkategóriába az 5870X2-őt, ami arra lesz hivatott, hogy örökre elnémítsa az NV marketing gépezetét, és pontot tegyen a trónörökösi vitára is
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az AMD 2,15 milliárd tranzisztoros GPU-ja köré épülő szörnye tette tiszteletét nálunk.
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- sziku69: Szólánc.
- Fujifilm X
- Óvodások homokozója
- Android szakmai topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sorozatok
- További aktív témák...
- SAPPHIRE RX 6900 XT 16GB GDDR6 TOXIC OC Eladó!
- PNY - Founders - Referencia hűtéssel - GTX 780 TI - Korának leggyorsabbja - Gyűjtőknek is
- XFX Radeon Speedster MERC 319 RX 6800 XT 16GB GDDR6 256bit // dobozos // 34 CM HOSSZÚ, 1,8 KG !!!
- Powercolor Hellhound Radeon RX 7600 8GB
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest