Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fleed
aktív tag
Haverom gépén ráfüggtem erre a játékra sajnos. Hogy lehetne legolcsóbban egy olyan gépet összerakni, ami kicsit meglépi a minimum rendszerkövetelményt? Van ennek topikja? Akár hanszált összerakott cuccok is érdekelnek (bár vga mondjuk pont nem szívesen vennék használtat). Köszi
-
Dr. Akula
félisten
Aki erre pénzt kidob, az képes zacskós koncertlevegőt is venni az ebayen...
-
Dyingsoul
veterán
Az energiaitalos billentyűt elrontották.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
NandorHUN
addikt
Nem szép, de legalább ronda.
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
ribizly
veterán
válasz Normen1976 #46 üzenetére
+1
A billentyűzet meg bejön.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Normen1976
csendes tag
Jómagam a megjelenés első napja óta játszom. Soha nem voltam rajongója a lövöldözős játékoknak, de azt kell mondjam amióta fent van a gépemen alig, vagy egyáltalán nem játsom mással. 800 óra van benne és irtó messze vagyok attól, hogy megunjam. Egyszerűen nagyon betalált a játékmenet, az hogy egyenlő esélyekkel mehet mindenki, arról nem is beszélve hogy a játék nem tesz rám semmi „kötelezettséget”. Nincs napi küldi, kényszerű farm, kötelező napi rutin amit le kell végeznem hogy a karakterem megtartsa a szintjét stb.. nem tesz belőlem a játék szolgát mint sok másik online játék. HA 30 percem van, akkor megyek 1-2 kört, ha szabadnapom van és semmi dolgom, és még a haverok is fent vannak simán tolom 6-8 órát is akár. Csapatban iszonyú jó szórakozás. Vannak hibái a játéknak, de jelenleg nincs ami jobban lekötne. Néha kiakadok a csiterek miatt (abba is akartam hagyni miattuk végleg, 1 hétig bírtam, nem találtam semmit ami lekötött volna, imádok játszani. de a mostani felhozatal.. hát marha nehéz jó játékot találni…), vagy 1-2 bug miatt de a legtöbbször órák alatt nem találkozom se buggal, se csalóval. Emellett amióta megvan több mint. 150 Eurót minimum kerestem a játékkal, azzal hogy szórakozok, játszom. Pár játékot megvettem már abból amit a PUBG kitermelt (Black Desert, Space Engineers, Mount and Blade Fire and Sword, Amarican Truck Simulator stb.). A skinek nem nagyon érdekelnek, azonnal tovább passzolom a ládákat így szépen jön a pénz, jelenleg is van 40 euro STEAM számlámon az utolsó centig a PUBG-ből.. szal azt nem mondanám hogy nem ér meg 30 Eurót az hogy hozott 150-et.
Szal én a magam részéről egyáltalán nem csodálkozom azon hogy sikerjáték. Sokakkal ellentétben nekem a grafika is kifejezetten tetszik, pedig szeretem a szép játékokat. Tűéles kép, 30 méter magasan is látom magam alatt az ernyőm árnyékát.. szal nekem bejön. Ezt a játékot a DayZ-hez hasonlítani… hát enyhén szólva dőreség. Nem akarok meggyőzni senkit, de erre a játékra azt mondani… hogy szar.. fércmű.. attól azért messze van.
[ Szerkesztve ]
Honnan jöttél fiam ? Normann vagyok uram. Oké Normen, tehát honnan jöttél ?
-
maximilian4
addikt
Szerintem meg iszonyat fun a játék. Minden hibájával együtt. Viszont ez a bill. nem tetszik.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
mcs
veterán
A mai napig nem tudom felfogni, hogyan bírtak az Unreal Engineből egy annyira hányadék grafikájú, optimalizálatlan foshalmazt kihozni, mint a PUBG. Egy fillérnyi gépfejlesztést nem ér.
[ Szerkesztve ]
-
XplodR
csendes tag
Ilyen billentyűzetet én is tudok csinálni [itt]. Igaz hogy 200 dollárért de ott szabom testre ahol akarom.
-
hajbel
addikt
Igen, de a PUBG nem 18 évvel ezelőtt jött ki, hanem most, amikor minden bugos szar. Beletesznek egy 4 órás semmilyen kampányt és elkérik a dupláját érte. Ehhez képest, és annak tudatában, hogy mennyire népszerű, egyáltalán nem túlárazott a PUBG.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
dugo_
veterán
Csak a fogadással és a szerencsejátékok körül volt. Attól még eladogathattad az esett skineket, kereskedhettél velük csere-berével.
A CS:GO-t is 550Ft-ért vettem és ~30ezret vettem ki belőle egyszerű marketbotozással, ami beavatkozást se kért, trade-elni se kellett megtanulni. Aki nagyban tolta, annak ez simán normál keresetszintű bevétel volt.
-
h-yle
addikt
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
Duddi
aktív tag
" BF4 jobb állapotban volt amikor kijött?"
És ha az megtehette akkor ez és bármi más is!!!
18 éve ingyen demókat adtak ki és amit megvehettél az kész volt többé kevésbé bugmentes és hiánytalan tartalom.
Manapság a demót adják pénzért és az erősen megvágott tartalmat még megveheted dlc-nek hívva.
Ha olyan elnéző lesz mindenki velük mint amilyen te vagy akkor a köv lépés hogy a 60$ os játék alfa állapotban kerül ki és minden új verzió szám 5$ bugfix hotfix és egyéb ha kontentet bővít 10-20$ a season pass meg 35$Szép világ lesz.
Lehet az a bajom hogy a Commodore 64 korszakban kezdtem játszani és nem a candy chrush saga volt az első gamem ahol folytatást lehet venni pénzért. -
h-yle
addikt
-
Duddi
aktív tag
válasz chris0000 #19 üzenetére
Nem vitatom a népszerűségét. És nagyjából értem is az okát, mint ahogy néhány éve mindenki az éhezők viadalára csorgatta a kollektív szájüregi váladékát, mert milyen radikális meg egyéb. Úgy a Last man standing játékmód már 10 éve is része volt minden magára valamit is adó fps játéknak.
A bajom vele pusztán szubjektív mivel én egy olyan játékot látok amiben a LOD gyakran nem működik és a dolgok low loi módban ragadnak, glitchek és bugok nehezítik a túlélést, és olyan netkódja van hogy teleportálgatnak az emberek.
Ha ez Stalker világ lenne még tetszene is hogy az autó random belebugol az aszfaltba és felrobban mert akkor az van hogy na belefutottam egy anomáliába úgy kell nekem.
Ha megéri hogy minden hibáját legalább normálisra javítsák akkor majd nem leszek róla ilyen nyers véleménnyel. ((#21) HoyHoy2)
Am ki a célközönség?(#22) hajbel játszok én online játékkal csak nem ezzel
(#8) Nartaas al értek egyet sajnos gyakran megesik hogy vállalatok kihúzzák egy egy játék alól a szervert még akkor is ha annak még aktív játékos állománya van. és amúgy meg mikrotranzakciós volt és embereknek pénze áll benne (battle forge, heroes of might and magic duel of champions).
és ha jól tudom hamarosan jönnek a lootboxok ebbe a félkész játékba is hát bravó. -
This_is_Ice
tag
Újabb mecha bill, avagy hogyan kell eladni negyvenéves technológiát aranyáron 🙂
-
DiszNóÓl
senior tag
Nincs előnyben, mert neki ezáltal sokkal nagyobb ratingje lesz és kb az alapján dobál össze a játék. Ha csak heti pár órát játszol akkor marad 1200-1300 körül, de heti 20 óra után 1600+ lesz kb.
Aki pedig az árát sokallja az mit gondol az aaa játékok áráról?
[ Szerkesztve ]
HATER
-
wildpig
tag
Ez mondjuk igy jol hangzik. De gondolom azért nagyobb előnyben van aki non-stop vereti, a rutin miatt.
Én ezért szoktam le az online játékokról. Ha úgy akarnék játszani mint a tizenévesek, vagy az asszony hagyna el, vagy a melóból vágnának ki[ Szerkesztve ]
Ne esküdözzél Istenre. Napi kapcsolatban vagyunk, és történetesen Ő mondta hogy kínozzalak meg.
-
hajbel
addikt
Szvsz pont azzal virít a PUBG, hogy mindenkinek ugyanannyi esélye van nyerni. Nincs olyan, hogy megveszed a győzelmet, nincs vérpisitke, aki egész nap a gép előtt ül és azért nyer, mert felfejlődik 500 ezres szintre. Ha hazaérsz a melóból és letolsz egy kört, megteheted, a többi játékkal ellentétben. Tehát a játékipar és az emberi kapzsiság szülte a PUBG-t.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
addikt
Ez a billentyűzet számomra pont olyan, mint a játék... Biztos van akinek bejön.
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
wildpig
tag
Kiegyeznék még akár ezzel is, ha nem teljes áron árulnák. Nem leszek alpha-teszter ilyen összegekért. Ha nem annyiba kerülne ez a játék mint egy játék, még lehet ki is próbáltam volna.
Ne esküdözzél Istenre. Napi kapcsolatban vagyunk, és történetesen Ő mondta hogy kínozzalak meg.
-
kicsicsuvi
tag
Azért a DayZ már 2013 óta van EA-ban, a PUBG meg kevesebb, mint egy évet volt abban. Vannak még bőven bugok, a szerverek tickrate-je is elég gáz, de már rengeteget fejlődött, és folyamatosan jönnek a patch-ek. Az alapötlet meg nagyon jó, nem is értem, hogy nem készült eddig hasonló játék
-
sTERNI
senior tag
Lehet szidni, én sem vagyok megelégedve vele, rengeteg hibája volt és sok jelenleg is van. 400 óra körül járok benne és még nem untam meg. H1Z1, Fortnite fél percig nem tudna lekötni, de ez valamiért bejött.
"You travel with fascinating companions, Doctor."
-
Hg3X
tag
A játékkal nem játszottam, valahogy nem érzem annyira nekem valónak, de ez a billentyűzet viszont állatul néz ki szerintem
Jeff who??
-
Nartaas
tag
Detto. Intő jel, hogy egy ilyen hulldék férc munka ennyire sikeres lehet mitöbb, év játéka jelölést kapott!
Ez a pre-alpha early access dolog kezd a játékipar rákfenéje lenni. Már lassan luxus kategória kész játékot kapni.
Van mondjuk egy jó alapötlet, kiadnak vele valami félkész terméket, rákap a csőcselék dől a lé és igazából ezzel arányosan csökken a motiváció, hogy valaha is befejezzék vagy normálisra megcsinálják mert minek? Erről is majd lecseng a hype, megunják a népek/lesz más és soha nem ér el egy "kész" állapotot lásd dayz és társai. -
StevieWonder
tag
na ok, de miért a nyilak vannak kiemelve sárgával a WASD helyett?
-
Duddi
aktív tag
A bill ötletes és jól mutat viszont nem értem a felhajtást amennyire tudom ez egy szimpla battle royal játék dayz kinézettel és sok sok buggal.
-
Televan74
nagyúr
Kínában sikertermék lesz.
Mindenbe beleugatok!!!
-
wildpig
tag
Engem még mindig nem vitt rá a lélek erre a játékra. Számomra borzalmasnak tünik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest