- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Duddi
aktív tag
"
BF4 jobb állapotban volt amikor kijött?"
És ha az megtehette akkor ez és bármi más is!!!
18 éve ingyen demókat adtak ki és amit megvehettél az kész volt többé kevésbé bugmentes és hiánytalan tartalom.
Manapság a demót adják pénzért és az erősen megvágott tartalmat még megveheted dlc-nek hívva.
Ha olyan elnéző lesz mindenki velük mint amilyen te vagy akkor a köv lépés hogy a 60$ os játék alfa állapotban kerül ki és minden új verzió szám 5$ bugfix hotfix és egyéb ha kontentet bővít 10-20$ a season pass meg 35$Szép világ lesz.
Lehet az a bajom hogy a Commodore 64 korszakban kezdtem játszani és nem a candy chrush saga volt az első gamem ahol folytatást lehet venni pénzért. -
Duddi
aktív tag
válasz
chris0000 #19 üzenetére
Nem vitatom a népszerűségét. És nagyjából értem is az okát, mint ahogy néhány éve mindenki az éhezők viadalára csorgatta a kollektív szájüregi váladékát, mert milyen radikális meg egyéb. Úgy a Last man standing játékmód már 10 éve is része volt minden magára valamit is adó fps játéknak.
A bajom vele pusztán szubjektív mivel én egy olyan játékot látok amiben a LOD gyakran nem működik és a dolgok low loi módban ragadnak, glitchek és bugok nehezítik a túlélést, és olyan netkódja van hogy teleportálgatnak az emberek.
Ha ez Stalker világ lenne még tetszene is hogy az autó random belebugol az aszfaltba és felrobban mert akkor az van hogy na belefutottam egy anomáliába úgy kell nekem.
Ha megéri hogy minden hibáját legalább normálisra javítsák akkor majd nem leszek róla ilyen nyers véleménnyel. ((#21) HoyHoy2)
Am ki a célközönség?(#22) hajbel játszok én online játékkal csak nem ezzel
(#8) Nartaas al értek egyet sajnos gyakran megesik hogy vállalatok kihúzzák egy egy játék alól a szervert még akkor is ha annak még aktív játékos állománya van. és amúgy meg mikrotranzakciós volt és embereknek pénze áll benne (battle forge, heroes of might and magic duel of champions).
és ha jól tudom hamarosan jönnek a lootboxok ebbe a félkész játékba is hát bravó. -
Duddi
aktív tag
A bill ötletes és jól mutat viszont nem értem a felhajtást amennyire tudom ez egy szimpla battle royal játék dayz kinézettel és sok sok buggal.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A népszerű játék rajongóit szólítják meg új termékek, nem is akárhogyan.
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- GTA VI
- Trollok komolyan
- OTP Bank topic
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest