Hirdetés
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
jogos!

-
ledgeri
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
?

-
ledgeri
nagyúr
Ha szavazok kapok egyet?
,ha igen,akkor mehet.. -
tvse1995
senior tag
Nem tudom elképzelni, hogy, hogy lehet ez kényelmes... Én már a PSP-t is rühelltem.

-
sing1ep1ayer
őstag
A gombokat mindenképpen a markolat hátuljára / belső felére kellene rakni, mert így folyton le kell vennie az embernek a hüvelykujját a karokról és azzal nyomkodni mindent.
-
fecg21
aktív tag
A Razer inkább okos telefonokhoz gyártson csatlakoztatható gamepad-okat , mint hogy ezt a tabletet a piacra dobják.
-
Ha aput terveznek belerakni,akkor miért van az intel logó a videó végén? Vagy a rezernek más köze is van az intelhez?

-
Graphics
Jómunkásember
Trinity-vel és ekkora felbontással teljesen okés a dolog
,csak az ár lesz húzós szerintem 
-
nuke7
veterán
Nem. sok értelme nincs. mobil eszközön úgyse hc gamer-ek játszanak, arról nem is beszélve, h vér istvánnak nem lesz rá pénze... szerintem. -
tome.jr
addikt
Én a súlya miatt aggódnék.
-
Cyberpunk
félisten
Hát eléggé rút szegény. Utazás közben ha játék Vita, mégis csak kompaktabb méret, és komoly játékok. Otthon meg fotelból konzol, vagy PC.
-
Zsolt74
senior tag
Sokkal egyszerűbb lenne egy sima tablet hátuljára rögzíteni egy olyan játékvezérlőt,ami vagy usb-vel vagy bluetooth-on lehetne csatlakoztatni.
Amúgy bármelyik új Tegra 3-mal szerelt tab szerintem 1-2évig biztosan nem lenne gyenge bármely játék futtatásához,pláne 1280x768-as felbontásban. -
banhammer
veterán
Elég bátor vállalkozás az egyre jobban fejlődő mobiltelefon, tablet piac mellett kijönni egy gamer tablettel, konzollal.
A Sony Vita is a fentebb felsorolt gépek miatt bukdácsol.
-
fecg21
aktív tag
Szerintem ez így bukta lesz/lenne , már az okos telefonoknál is az megy mint ami a játékos pc-knél is-hónapról hónapra erősebb, fejlettebb termékek jönnek. Én nem hiszem hogy egy táblába bele lehetne tenni egy olyan naprakész hardvert, ami legalább 1,5 évig-hogy is fogalmazzak-megfelelő legyen mind felhasználói, és mind fejlesztői oldalról. És ehhez még hozzájönne az is hogy rá kellene állítani egy külön gárdát arra hogy csakis optimalizáljanak erre a kütyüre, ami nem kis munka-még akkor se ha csak a sikeres címeket jelentetik meg erre a kütyüre. Persze bele lehet tenni ebbe a táblába egy olyan hardvert mint ami a sony legújabb kézi masinájában van, de az viszont nem x86-os.

-
Retekegér
MODERÁTOR
Mehet bele a Trinity és hadd szóljon!
Ps.: jól értem, hogy x86 architektúráról van szó, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Napelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CES 2026: Diktálni lehet rá, tölteni soha nem kell
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ellenben ha nem szavazol, akkor még pénzért se fogsz kapni. 

,csak az ár lesz húzós szerintem
Nem. sok értelme nincs. mobil eszközön úgyse hc gamer-ek játszanak, arról nem is beszélve, h vér istvánnak nem lesz rá pénze... szerintem.