- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Haladó fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TESCO-Zsömle #21 üzenetére
jogos!
-
válasz
TESCO-Zsömle #18 üzenetére
?
-
Ha szavazok kapok egyet?
,ha igen,akkor mehet..
-
tvse1995
senior tag
Nem tudom elképzelni, hogy, hogy lehet ez kényelmes... Én már a PSP-t is rühelltem.
-
sing1ep1ayer
őstag
A gombokat mindenképpen a markolat hátuljára / belső felére kellene rakni, mert így folyton le kell vennie az embernek a hüvelykujját a karokról és azzal nyomkodni mindent.
-
fecg21
aktív tag
A Razer inkább okos telefonokhoz gyártson csatlakoztatható gamepad-okat , mint hogy ezt a tabletet a piacra dobják.
-
Ha aput terveznek belerakni,akkor miért van az intel logó a videó végén? Vagy a rezernek más köze is van az intelhez?
-
Graphics
Jómunkásember
Trinity-vel és ekkora felbontással teljesen okés a dolog
,csak az ár lesz húzós szerintem
-
nuke7
veterán
Nem. sok értelme nincs. mobil eszközön úgyse hc gamer-ek játszanak, arról nem is beszélve, h vér istvánnak nem lesz rá pénze... szerintem.
-
tome.jr
addikt
Én a súlya miatt aggódnék.
-
Cyberpunk
félisten
Hát eléggé rút szegény. Utazás közben ha játék Vita, mégis csak kompaktabb méret, és komoly játékok. Otthon meg fotelból konzol, vagy PC.
-
Zsolt74
senior tag
Sokkal egyszerűbb lenne egy sima tablet hátuljára rögzíteni egy olyan játékvezérlőt,ami vagy usb-vel vagy bluetooth-on lehetne csatlakoztatni.
Amúgy bármelyik új Tegra 3-mal szerelt tab szerintem 1-2évig biztosan nem lenne gyenge bármely játék futtatásához,pláne 1280x768-as felbontásban. -
banhammer
veterán
Elég bátor vállalkozás az egyre jobban fejlődő mobiltelefon, tablet piac mellett kijönni egy gamer tablettel, konzollal.
A Sony Vita is a fentebb felsorolt gépek miatt bukdácsol.
-
fecg21
aktív tag
Szerintem ez így bukta lesz/lenne , már az okos telefonoknál is az megy mint ami a játékos pc-knél is-hónapról hónapra erősebb, fejlettebb termékek jönnek. Én nem hiszem hogy egy táblába bele lehetne tenni egy olyan naprakész hardvert, ami legalább 1,5 évig-hogy is fogalmazzak-megfelelő legyen mind felhasználói, és mind fejlesztői oldalról. És ehhez még hozzájönne az is hogy rá kellene állítani egy külön gárdát arra hogy csakis optimalizáljanak erre a kütyüre, ami nem kis munka-még akkor se ha csak a sikeres címeket jelentetik meg erre a kütyüre. Persze bele lehet tenni ebbe a táblába egy olyan hardvert mint ami a sony legújabb kézi masinájában van, de az viszont nem x86-os.
-
Retekegér
MODERÁTOR
Mehet bele a Trinity és hadd szóljon!
Ps.: jól értem, hogy x86 architektúráról van szó, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
- Wuthering Waves
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Haladó fotósok digitális fényképei
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpársportok
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Lenovo Thinkpad L15 Intel Core I5-1135G7 (4 mag 8 szál) 32 GB RAM, 512 SSD
- Lenovo Thinkpad L14 Intel Core I5-10310U (4 mag 8 szál) 16 GB RAM, 512 SSD
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- Részletfizetés. Utolsó darab! Dell Latitude Ultra7 12 részletre, bank nélkül, azonnal vihető!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest