- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA® driverek topikja
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
savior
őstag
Néhány kód:
CR5T3-FTKZ3-RKBWTC
W6CJJ-S3WZ3-FKBCCF
KRCJT-3CWST-6WBCW3
WF5JT-C55ST-RKTCWC
CR53T-RKWZ3-6KT5WW -
wjbhbdux
veterán
amikor megnyomom az egérgombot és 1 másodperccel később lő a shotgun.. alt+f4 -> uninstall
-
savior
őstag
Egy Steam kód: 0CRKA-LHZJD-N99RF
Ha elvitte valaki, az írja be ide. -
savior
őstag
Ha valakinek van egy felesleges beta kulcsa, akkor kuldje mar el privatban.
Koszi. -
.LnB
titán
Na akkor a játékról.
Tippre Mahogany lesz a végleges neve. Mert a launcher is úgy indul. Egy win ablakos launchere van. Vagyis nincs game menü. Itt van a lobby, itt lehet ládát nyitogatni, meg kártyákat pakolgatni.
Annyi a lényeg, hogy van egy loadout, itt deck-nek van elnevezve de teljesen mindegy. Szóval kártyák vannak. A fegyverek is kártyák, és be kell pakolgatni. 2 fegyvert lehet és 3 képességet.
Fegyverek a következőek: rakéta vető, gránát vető, railgun, shotgun, meg egy lightning gun féle a quake-ből, és egy machinegun (de az legendary kártya, nem szereztem meg). A nevük más de ezek vannak.Ability kártya több van. Dupla ugrás, láthatatlanság, egy rocket barrage (mint Phara ultija az OW-ben), akna, tűzlabda (átváltozol tűzlabdává és el kell találnod repülve az ellenfelet), shield bubby (gömb alakú pajzs körülötted), idő visszatekerés (mint Tracer ultija az Ow-ben), Van turrett, az OP is nagyon...stb stb 19 kártya van benne jelenleg. A kártyákat lehet fejleszteni, szintezni, akkor erősebbek.
És két pálya. Kicsi 1v1-es pályák.Mindkét fél látja a másik hp-ját, sima 1v1 meccs. Semmi különleges nincs benne. A mapok szörnyűek. Lehet rocketjumpolni, mert nincs selfdamage.
Ezek vannak nagyjából.
Oké, hogy egy nagyon kezdetleges build. De értelme nincs ennek már most.
Minek állnak neki egy ilyen játéknak? Nyomtam azért.. nem 1-2 meccs után mondom ezt. Elértem az lvl2-t. Az kb 10-15 ranked meccs. De eskü nem értem ennek egyáltalán miért álltak neki?!
-
Sonja
nagyúr
Nekem is van beta kulcs.
Ha kell valakinek, akkor írjon privit.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha valakit érdekel egy béta kulcs, PM-ben jelentkezhet érte.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ezt már tegnap linkelni akartam, csak elfelejtettem.
-
mephi666
nagyúr
kártyás helyett én egy kő-papír-olló fps-t javasolnék: összefutnak a játékosok, akkor nyomhatnák az attack-ot, aztán pár másodperces időlimiten belül kell mindenkinek választani, majd jönne az animáció... lehetne multikill, ha pl 1 játékos választ ollót, a többi pedig papírt, stb... de összejöhetne "körbeverés" is
("csak semmi buzulás")
ui: de lehetne számháború is... ebben az esetben minden respawn után a játékosok homlokán megjelenne egy 5számjegyű random szám, amit ha más játékos beüt, pontot szerez
(kicsit olyan lenne, mint a the typing of the dead)
-
pomorski
őstag
Köszi az érdekes hírt.
-
.LnB
titán
Olyan is.. nagy siker lett..
De egyébként ha belegondolsz az is mitől kártyás igazából? Semmitől. Csak a bónuszokat kártya formájában tálalja a játék. Dota 2-ben ugyan ez itemmekkel van megoldva, LoL-ban rúnák vannak.
Szal az csak nevében kártyás rendszer. Talán a Titanfall 1-ben is voltak valami kártyák nem?
-
ribizly
veterán
válasz
[Prolixus] #6 üzenetére
LoL!
De sajnos egyet tudok érteni.
Mondjuk mobilra van értelme ilyeneket kiadni, mert ott én speciel amúgy sem szeretem a komplex dolgokat. -
.LnB
titán
-
Valaki magyarázza már meg nekem hogyan kellene elképzelni egy kártyás fps-t.
-
[Prolixus]
addikt
-
VictorHUN
aktív tag
Nem hogy a brothers in armsnak állnának neki. Már a tököm ki van a boderlands-szos sz*rságjukkal.
-
Béééla
őstag
Idei további bejelentések a többi kiadótól:
- EA: Need for Speed Cards
- Telltale: Poker Night 3
- Square Enix: Final Fantasy MCMLVIII: Ace of Spades
- Microsoft: Halo: Decks, a csavar hogy Cortanát lecserélik Korda Gyurira
- Capcom: Street Gambler
- Ubisoft: Rayman Ravin RömiÉs az Indie szcéna új felfedezettje: Mark "makk hetes" Jones alkotása a Card Trick: sidescrolling 2.896 D-s akció puzzle kártyajáték
Hány bőrt akarnak erről lehúzni???
-
.LnB
titán
Ez már hamarabb érdekel mint a Valve féle Artifact.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Opel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 4
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest