- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Akciókamerák
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rayyy
senior tag
Eredmény mikormár?
"Fogalmatok sincs, mennyi minden esik le, amíg le tudtok hajolni." / gerincműtét után /
-
Ricco_hun
senior tag
Itt nem azon van a hangsúly, hogy milyen a memóriám (köszöni szépen, jól van), hanem azon, hogyha régebben működött a dolog, akkor most miért nem lehet megoldani. De nagy valószínűséggel nem is figyelik a nyereményjátékhoz kapcsolódó topikokat (igen kettő van, ez csak a beharangozó topikja), mert pár perces meló lenne megoldani a dolgot. Az MSI router RE-ről RG-re átírása meg kb 3 másodperc lenne.
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
-
goodboy007
senior tag
válasz
goodboy007 #128 üzenetére
Mielőtt félreértenéd, ezt nem sértésnek szántam, de szerintem az a dolog, amit említesz, már a kukacoskodás kategóriába tartozik
.
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
goodboy007
senior tag
válasz
Ricco_hun #125 üzenetére
Már ne is haragudj, de eddig öt kérdés van, mivel 28-án már nem lesz új és mivel ma 25-e van, maximum három kérdést kaphatunk már.
Aki annyit nem tud megjegyezni, hogy mégis melyikekre válaszolt már a nyolcból, az hadd ne mondjam micsoda.
Ha mégis ennyire rossz a memóriád, akkor sem tart tovább kb. fél percnél, míg végignézed, hogy melyik van megválaszolva.
[ Szerkesztve ]
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
-
Ricco_hun
senior tag
A dizájnváltás előtt úgy volt a nyereményjátékoknál, hogy a már megválaszolt kérdések halványabban (meg talán nem is félkövéren) jelentek meg. Ezt jó lenne, ha most is alkalmaznátok, mert így (a játék vége felé egyre jobban) nem lehet követni, hogy melyik kérdést válaszoltam már meg és még melyiket nem. Előre is kösz.
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
-
Mára nem volt kiírva kérdés?nem naponta kéne kérdést kiírni?
-
simontomi
csendes tag
boldog szülinapot!
-
Jó ötlet,tetszik!(:
-
Zso2
őstag
Boldog szülinapot Ph ! ne aprozzátok el. minden nevezőnek egy Ph-s mousepad
szerintem egy ilyen relikviára mindenki vágyikAdelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
-
kts88
aktív tag
Jól jönne még egy ph! égrpad, mert így vagy otthon vagy a koliban van a jelenlegi
Elég jóféle, nem nagyon akar kopni pedig már 2 éves a jelenlegi.Egyébként boldog szülinapot Prohardver !!!
-
capulet75
addikt
Ez az.Jácccunk!
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
Dassler
őstag
Kit lehet megvesztegetni egy egérpadért pl?
Amúgy boldog szülinapot![ Szerkesztve ]
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni
-
attika89
senior tag
Boldog szülinapot és még egy párszor ennyit legalább!!!
A játékról, meg ez a "jáccunkmá jáccunkmá jáccunkmá" jutott az eszembe
fountain pen is life | Samsung S22 Ultra | Hifiman Ananda Nano
-
sirzollee
tag
Happy Birthday and Loong Life for PH
-
GAbre
veterán
A hamarosan nekem vhogy úgy esett le,h 1-2 órán belül.
De aztán még ma sincs belőle semmi...Unknown 9 awakening
-
Móci
addikt
Boldog születésnapot!
A játékot meg már nagyon várom...
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Boldogat PH!
Már kíváncsian várom a kérdéseket
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
r-chee
őstag
Engem a PROHARDVER!-es egéralátét érdekelne a legjobban. Egyedi dolog, és tényleg a PH!-hoz köthető. Persze nem használnám, menne ki szépen a relikviák közé
.
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
Fadam
tag
Játék Játék
Egyébként Boldog Szülinapot PH!
-
Boldog szuletesnapot
Mellesleg a "MSI RE300EX Lite" router nem inkabb "MSI RG300EX Lite"?
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
Tom5
addikt
Boldog Szülinapot!
-
tzsolesz
nagyúr
Boldog szülinapot PH!
-
szombatitomi
senior tag
Jó lesz, várjuk.
-
waithEard
őstag
Zsíííír! Szeretem az ilyen játékokat!
"The cold feel of my skin. I try to lose but always win." - M.D.B. - The Fever Sea (RégiHApró: 68 piros \ 0 fekete)
-
wolfman
veterán
Hölgyet a képről nem lehet megkapni valahogy?
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
Új hozzászólás Aktív témák
ph Kivételes meglepetéssel kedveskedünk olvasóinknak.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest