- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Mini-ITX
- Apple asztali gépek
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z10N
veterán
Lesz kivonatos cikk?
-
SP4C3
veterán
válasz
#74018560 #11 üzenetére
"Azért ha befektetésről van szó, ne vagdalkozzunk már ilyen értelmetlen kijelentésekkel"
Szépen leírtam, hogy nem bányászok, elmész a bányásztopic-ba és majd ott elmondják a tapasztalataikat az ottaniak. -
törölt tag
Nem az osztalékról van szó. Apple se fizetett sokáig, mégis jó befektetés volt.
Onnan indultunk ki, hogy szerinted csak a GS jelentése verte le az árfolyamot, közben meg ha folyamatosan veszteséges a cég, akkor nem tudom mi indokolná, hogy tovább kéne emelkednie
Szó sincs piachódításról, mint az Amazon esetében. Amit az AMD csinál, az szimplán rossz üzletmenet.
Bár ha neked tökmindegy az árfolyam, akkor nekem is mindegy magyaráznom. Mondjuk nem értem, akkor minek hoztad fel
-
válasz
#74018560 #15 üzenetére
sosem értettem, miért hozzátok fel mindig ezt a nyereséget. ha nem lenne az a bazinagy hitele az amdnek, amiből az atit megvette, akkor megérteném, hogy arra számítatok, hogy osztalékot fizetnek a részvények után. mondjuk előtte se tették, 20+ éve nem fizettek osztalékot a részvényeseknek. most meg, ha marad is pénz, amit nem visz el az adó, meg az r&d, vagy valami szerződés újrakötése, vagy egy akvizíció, akkor az megy előtörlesztésre, az utolsó centig.
a részvényárfolyam meg tökmindegy, mennyi, a cégnek max akkor számít, ha valamiért kp kell neki, és kibocsájtásra készül. -
ezt jövőre picit előbb pls...
-
-
Strezi
őstag
Érdemes elmenni!
Tavaly voltam, sok-sok érdekes projectbe nyertem betekintést és nagyon jó arcokkal találkoztam -
Skynet258
veterán
Az idei GPU Day új néven fog futni: Bányászok Világnapja.
Lesz memória húzás, hashra futás, és aki talál bármelyik nagykerben 480X-et, az megveheti 180-ért.
-
törölt tag
Érdekesnek hangzik
Megnézzük
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged