- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Pánik a memóriapiacon
- 3D nyomtatás
- Milyen processzort vegyek?
- Epson nyomtatók
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z10N
veterán
Lesz kivonatos cikk?
-
SP4C3
veterán
válasz
üzenetére
"Azért ha befektetésről van szó, ne vagdalkozzunk már ilyen értelmetlen kijelentésekkel"
Szépen leírtam, hogy nem bányászok, elmész a bányásztopic-ba és majd ott elmondják a tapasztalataikat az ottaniak.

-
törölt tag
Nem az osztalékról van szó. Apple se fizetett sokáig, mégis jó befektetés volt.
Onnan indultunk ki, hogy szerinted csak a GS jelentése verte le az árfolyamot, közben meg ha folyamatosan veszteséges a cég, akkor nem tudom mi indokolná, hogy tovább kéne emelkednie
Szó sincs piachódításról, mint az Amazon esetében. Amit az AMD csinál, az szimplán rossz üzletmenet.Bár ha neked tökmindegy az árfolyam, akkor nekem is mindegy magyaráznom. Mondjuk nem értem, akkor minek hoztad fel

-
válasz
üzenetére
sosem értettem, miért hozzátok fel mindig ezt a nyereséget. ha nem lenne az a bazinagy hitele az amdnek, amiből az atit megvette, akkor megérteném, hogy arra számítatok, hogy osztalékot fizetnek a részvények után. mondjuk előtte se tették, 20+ éve nem fizettek osztalékot a részvényeseknek. most meg, ha marad is pénz, amit nem visz el az adó, meg az r&d, vagy valami szerződés újrakötése, vagy egy akvizíció, akkor az megy előtörlesztésre, az utolsó centig.
a részvényárfolyam meg tökmindegy, mennyi, a cégnek max akkor számít, ha valamiért kp kell neki, és kibocsájtásra készül. -
ezt jövőre picit előbb pls...

-
Strezi
őstag
Érdemes elmenni!
Tavaly voltam, sok-sok érdekes projectbe nyertem betekintést és nagyon jó arcokkal találkoztam
-
Skynet258
veterán
Az idei GPU Day új néven fog futni: Bányászok Világnapja.
Lesz memória húzás, hashra futás, és aki talál bármelyik nagykerben 480X-et, az megveheti 180-ért. 
-
törölt tag
Érdekesnek hangzik
Megnézzük 
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Gari 2028.11.26. -ig - Eladó!
- PC bontás - 1STPLAYER RGB ház, be quiet 550w gold, Z790i Plus ITX + i9-13900H ES, 32Gb, RTX 3070
- EVGA FTW3 ULTRA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- BONTATLAN ASUS Prime Radeon RX 9070 XT 16GB GDDR6 OC Edition
- 27% - ASUS ProArt RTX 4060 Ti OC 16GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

ezek igazak voltak az előző másfél évre is, az árfolyam pedig 5xöse az akkorinak.

Lesz memória húzás, hashra futás, és aki talál bármelyik nagykerben 480X-et, az megveheti 180-ért.
Megnézzük