- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-book olvasók
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z10N
veterán
Lesz kivonatos cikk?
-
SP4C3
veterán
válasz
üzenetére
"Azért ha befektetésről van szó, ne vagdalkozzunk már ilyen értelmetlen kijelentésekkel"
Szépen leírtam, hogy nem bányászok, elmész a bányásztopic-ba és majd ott elmondják a tapasztalataikat az ottaniak.

-
törölt tag
Nem az osztalékról van szó. Apple se fizetett sokáig, mégis jó befektetés volt.
Onnan indultunk ki, hogy szerinted csak a GS jelentése verte le az árfolyamot, közben meg ha folyamatosan veszteséges a cég, akkor nem tudom mi indokolná, hogy tovább kéne emelkednie
Szó sincs piachódításról, mint az Amazon esetében. Amit az AMD csinál, az szimplán rossz üzletmenet.Bár ha neked tökmindegy az árfolyam, akkor nekem is mindegy magyaráznom. Mondjuk nem értem, akkor minek hoztad fel

-
válasz
üzenetére
sosem értettem, miért hozzátok fel mindig ezt a nyereséget. ha nem lenne az a bazinagy hitele az amdnek, amiből az atit megvette, akkor megérteném, hogy arra számítatok, hogy osztalékot fizetnek a részvények után. mondjuk előtte se tették, 20+ éve nem fizettek osztalékot a részvényeseknek. most meg, ha marad is pénz, amit nem visz el az adó, meg az r&d, vagy valami szerződés újrakötése, vagy egy akvizíció, akkor az megy előtörlesztésre, az utolsó centig.
a részvényárfolyam meg tökmindegy, mennyi, a cégnek max akkor számít, ha valamiért kp kell neki, és kibocsájtásra készül. -
ezt jövőre picit előbb pls...

-
Strezi
őstag
Érdemes elmenni!
Tavaly voltam, sok-sok érdekes projectbe nyertem betekintést és nagyon jó arcokkal találkoztam
-
Skynet258
veterán
Az idei GPU Day új néven fog futni: Bányászok Világnapja.
Lesz memória húzás, hashra futás, és aki talál bármelyik nagykerben 480X-et, az megveheti 180-ért. 
-
törölt tag
Érdekesnek hangzik
Megnézzük 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-book olvasók
- Milyen videókártyát?
- Elektromos autók - motorok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- bb0t: Gyilkos szénhidrátok, avagy hogyan fogytam önsanyargatás nélkül 16 kg-ot
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Ha mindkettőt viszed, 170ért tied! - Apple Thunderbolt Display
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

ezek igazak voltak az előző másfél évre is, az árfolyam pedig 5xöse az akkorinak.

Lesz memória húzás, hashra futás, és aki talál bármelyik nagykerben 480X-et, az megveheti 180-ért.
Megnézzük