- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z10N
veterán
Lesz kivonatos cikk?
-
SP4C3
veterán
válasz
#74018560 #11 üzenetére
"Azért ha befektetésről van szó, ne vagdalkozzunk már ilyen értelmetlen kijelentésekkel"
Szépen leírtam, hogy nem bányászok, elmész a bányásztopic-ba és majd ott elmondják a tapasztalataikat az ottaniak. -
törölt tag
Nem az osztalékról van szó. Apple se fizetett sokáig, mégis jó befektetés volt.
Onnan indultunk ki, hogy szerinted csak a GS jelentése verte le az árfolyamot, közben meg ha folyamatosan veszteséges a cég, akkor nem tudom mi indokolná, hogy tovább kéne emelkednie
Szó sincs piachódításról, mint az Amazon esetében. Amit az AMD csinál, az szimplán rossz üzletmenet.
Bár ha neked tökmindegy az árfolyam, akkor nekem is mindegy magyaráznom. Mondjuk nem értem, akkor minek hoztad fel
-
válasz
#74018560 #15 üzenetére
sosem értettem, miért hozzátok fel mindig ezt a nyereséget. ha nem lenne az a bazinagy hitele az amdnek, amiből az atit megvette, akkor megérteném, hogy arra számítatok, hogy osztalékot fizetnek a részvények után. mondjuk előtte se tették, 20+ éve nem fizettek osztalékot a részvényeseknek. most meg, ha marad is pénz, amit nem visz el az adó, meg az r&d, vagy valami szerződés újrakötése, vagy egy akvizíció, akkor az megy előtörlesztésre, az utolsó centig.
a részvényárfolyam meg tökmindegy, mennyi, a cégnek max akkor számít, ha valamiért kp kell neki, és kibocsájtásra készül. -
ezt jövőre picit előbb pls...
-
-
Strezi
őstag
Érdemes elmenni!
Tavaly voltam, sok-sok érdekes projectbe nyertem betekintést és nagyon jó arcokkal találkoztam -
Skynet258
veterán
Az idei GPU Day új néven fog futni: Bányászok Világnapja.
Lesz memória húzás, hashra futás, és aki talál bármelyik nagykerben 480X-et, az megveheti 180-ért.
-
törölt tag
Érdekesnek hangzik
Megnézzük
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Horgász topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest