- Léghűtés topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Amazon Kindle
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizsolti
csendes tag
ha jól tudom, akkor a vista is csak 2GB-ot rendel a processzeknek az address space-ből.
Ezért is van az, hogy a Crysis kéri a patch-et vista alá, ami engedélyezi, hogy több address space-t kapjon.
Win32 ugye 4 gb-ot kezel. ebből 2gb van a processznek, 2 gb-ot fenntart az oprendszer magának (talán pontosab kernelt mondani, nem vagyok biztos benne.)
Ez is érdekes, mert ha igazam van (én 80%-ot adnék rá), akkor érdekes XP-s gépbe 2-nél több ramot rakni, persze megjegyezve, hogy azért a 2-ből ugye a többi futó progi is fogyaszt, de akkor mondjuk legyen 3G, és akkor tfh marad 2,5G szabad, ezt nem tudja kihasználni egy progi sem. Feltéve ha nem több processzes, és inter process kommunikál (IPC hívások - sosem csináltam) - amúg Windows-ban van COM, ami egy olyan technológia, ami ha jól tudom RPC-vel működik, távoli eljárás hívás, persze helyben is megy - ehhez sem értek igazán, csakennyit tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Léghűtés topik
- Magisk
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- DJI topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest