- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizsolti
csendes tag
ha jól tudom, akkor a vista is csak 2GB-ot rendel a processzeknek az address space-ből.
Ezért is van az, hogy a Crysis kéri a patch-et vista alá, ami engedélyezi, hogy több address space-t kapjon.
Win32 ugye 4 gb-ot kezel. ebből 2gb van a processznek, 2 gb-ot fenntart az oprendszer magának (talán pontosab kernelt mondani, nem vagyok biztos benne.)
Ez is érdekes, mert ha igazam van (én 80%-ot adnék rá), akkor érdekes XP-s gépbe 2-nél több ramot rakni, persze megjegyezve, hogy azért a 2-ből ugye a többi futó progi is fogyaszt, de akkor mondjuk legyen 3G, és akkor tfh marad 2,5G szabad, ezt nem tudja kihasználni egy progi sem. Feltéve ha nem több processzes, és inter process kommunikál (IPC hívások - sosem csináltam) - amúg Windows-ban van COM, ami egy olyan technológia, ami ha jól tudom RPC-vel működik, távoli eljárás hívás, persze helyben is megy - ehhez sem értek igazán, csakennyit tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vezetékes FEJhallgatók
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Nintendo Switch 2
- Linux kezdőknek
- Mini-ITX
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- OLCSÓ MONITOROK
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest